2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

arkadaşlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz
ben bayadır giremiyorum farkındayım bugün bir uğrayayım dedim
staj başlamasa bilgisayarın başına oturacağım yoktu zaten:KK1:
stajım başladı 2 staj bir arada çok yoğunum
derslerimde bitmedi hala malesef
bu arada aus ablaya noldu neden gitti nereye gitti
gözde ablacım sen almışsın liste devrini
ben bakıp hemen soyleyeyim biten ünitelerimide yazıver sana zahmet

Ausun geri gelişini dört gözle bekliyorum canım benim...Birazdan arayıp hal hatır soracağım..:KK16::KK16::KK16: Bazı sebepleri vardı, benim de haklı bulduğum sebepler; o nedenle gitme kal diyemedim, dedim de ısrar edemedim...

Listeyi güncelliyorum canım benim...

Merhaba nasılsın :)
Nasıl gidiyor çalışma:)

Ben dün yaşayan dünya dinlerini bitirdim evet bayaga karıştı ama çok zor deildi bugünde ınkılap 2 ye başlıyoum hadi hayırlısı :))

Bu arada dün 2 ünite yaptım vee ögrendim kiii 2 kitabım 8 üniteymiş...
Dolayısıyla toplam yapmam gerekn ünite sayısı 43'e kalan ünitelerde 23 e düştüüüü:KK36::KK36:

Uhibbukeciğim, anladığım kadarıyla ünite sayın bildirdiğinden daha azmış. Ben düzeltmeyi yaptım, eğer bir yanlışlık varsa haber ver tekrar düzelteyim...:KK34:

Uhibbukeciğim, anladığım kadarıyla ünite sayın bildirdiğinden daha azmış. Ben düzeltmeyi yaptım, eğer bir yanlışlık varsa haber ver tekrar düzelteyim...:KK34:

Yok tamamen doğru oldu çok teşekkür ederimmm :))
Yani kalan 23 ünite ile başbaşayım :)
Hepimize kolay gelsin :KK70:

aus dönmemiş mi daha yaaaa :KK43::KK43::KK43::KK43::

dolmaaaa kız nerelerdesin duy sesimiii :KK4::KK4: yoksun bayadırrr heyooo :KK53::KK53::26:

Ausun geri gelişini dört gözle bekliyorum canım benim...Birazdan arayıp hal hatır soracağım..:KK16::KK16::KK16: Bazı sebepleri vardı, benim de haklı bulduğum sebepler; o nedenle gitme kal diyemedim, dedim de ısrar edemedim...

Listeyi güncelliyorum canım benim...

selamımı soyle ablacım
bizde bayadır görüşemioduk
ben geldim o gitmiş çok üzüldüm
inşallah geri döner:KK16:

teşekkür ederim listeyi güncellediğin için:KK16:

Merhaba nasılsın :)
Nasıl gidiyor çalışma:)

Ben dün yaşayan dünya dinlerini bitirdim evet bayaga karıştı ama çok zor deildi bugünde ınkılap 2 ye başlıyoum hadi hayırlısı :))

Bu arada dün 2 ünite yaptım vee ögrendim kiii 2 kitabım 8 üniteymiş...
Dolayısıyla toplam yapmam gerekn ünite sayısı 43'e kalan ünitelerde 23 e düştüüüü:KK36::KK36:

canım sadece iki ders değil, bütün derslerden ilk 4 üniteden sorumluyuz...
geçen sene ilk 6 üniteden sorumluyduk vizelerde, ama bu sene ilk 4 üniteden sorumluyuz...ikinci sınıfsın değilmi? alttan dersin de yoksa ikinci sınıfın dersleri ilk 4 ünite sorumlu....
bende dün inkılabın 3 ünitesini bitirdim..kolaydı roman okur gibi okuyup geçmelik yani..sevdim ben..zor değil hiç...
bugün son ünitesini bitirip yaşayan dünya dinlerine başlamak istiyorum ama hçi canım istemiyor başım da ağrıyor üff :KK37:

geçen sene ilk 6 üniteden sorumluyduk vizelerde, ama bu sene ilk 4 üniteden sorumluyuz...ikinci sınıfsın değilmi? alttan dersin de yoksa ikinci sınıfın dersleri ilk 4 ünite sorumlu....
bende dün inkılabın 3 ünitesini bitirdim..kolaydı roman okur gibi okuyup geçmelik yani..sevdim ben..zor değil hiç...
bugün son ünitesini bitirip yaşayan dünya dinlerine başlamak istiyorum ama hçi canım istemiyor başım da ağrıyor üff :KK37:

Demedim mi gazelim, bana güven gerisini merak etme sen...:KK52::KK52::KK52:

uppam benim üniteleri eklemeyi unutmuşsun sanırım :KK34:
toplam 23 ünitem bitti...sana zahmet eklermisin...gözüm gönlüm açılsın da accık sevineyim :KK1:

Evet 2.sınıfım ve ilk 4 ünitelerden sorumlu oldugumuzu biliyorum :)
Ama ben finallere kolaylık olsun diye her kitabın 5 ünitesini yapıcam diye kendimi şartlandırdım ondan yaniii :))
Bu arada bence de ınkılap kolaymış :) amaaa daha 1.ünitedeyim bugün pek bişey yapamadım yaa :)
neyse gn bitmedi henüz :)

Evet 2.sınıfım ve ilk 4 ünitelerden sorumlu oldugumuzu biliyorum :)
Ama ben finallere kolaylık olsun diye her kitabın 5 ünitesini yapıcam diye kendimi şartlandırdım ondan yaniii :))
Bu arada bence de ınkılap kolaymış :) amaaa daha 1.ünitedeyim bugün pek bişey yapamadım yaa :)
neyse gn bitmedi henüz :)

bende aynen canım yaa, çarşıdaydım bu saate kadar, evin ihtiyaçları işte...
eve geldim haşatım çıkmış resmen..hiç elimi kaldırasım yok...birde başım ağrıyor..güya iki ünite niyetim vardı ama daha kitap yüzü açmadım :KK5:
sınav haftası neden gittiysem çarşıya filan..otur çalış evinde desene :KK37:

evet uppam çok haklıymışsın :KK16: roman gibi okudum geçtim..sorularda kolay geldi..inkılap korkum azcık geçti gibi :KK34:
peki arapça için ne diyorsun :KK52:
ona da bişeyler söyle de, o korkum da uçup gitsin :KK52:

Aaa, bak Arapça konusunda bir şey diyemem, güz dönemi ortalamamı düşüren Osmanlıcadaki Arapça oldu.:KK1: Allahtan bu dönem Farsça var; daha kolay, vezinler falan yok, Türkçeye daha çok benziyor yapı olarak...Ama senin temelin de var, ben bizim bölümde 100 alan gördüm, sen şöyle bir baksan bile istediğin notu alırsın canım benim...:KK16::KK16::KK16:

Bu arada gözün gönlün açılsın, ünitelerini güncelledim...:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
bende aynen canım yaa, çarşıdaydım bu saate kadar, evin ihtiyaçları işte...
eve geldim haşatım çıkmış resmen..hiç elimi kaldırasım yok...birde başım ağrıyor..güya iki ünite niyetim vardı ama daha kitap yüzü açmadım :KK5:
sınav haftası neden gittiysem çarşıya filan..otur çalış evinde desene :KK37:

İnsan bi kere dışarı çıktı mı çarşı falan farketmez eve gelince bi halsizlik çöküyor ister istemez..
Allah kolaylık versin...

Benimde yarın şehir dışından misafirlerim geliyo bugün haber verdiler ve malum sınav dönemi evde hiçbiyere dokunmuyodum :KK43:
Bu akşam biraz evi toparlarım yarında ancak hazırlık yaparım ders falan hakgetireee :KK43:

İnsan bi kere dışarı çıktı mı çarşı falan farketmez eve gelince bi halsizlik çöküyor ister istemez..
Allah kolaylık versin...

Benimde yarın şehir dışından misafirlerim geliyo bugün haber verdiler ve malum sınav dönemi evde hiçbiyere dokunmuyodum :KK43:
Bu akşam biraz evi toparlarım yarında ancak hazırlık yaparım ders falan hakgetireee :KK43:

ay bak çok kötü olmuş bu...kabul etmeseydin keşke...
ben valla sınav haftası misafir kabul etmiyorum, uygun bir dille geri çeviriyorum...gücenirlerse de napıyım...sınav haftası benim bir dakikam bile kıymetli...
davet edene de gitmiyorum..sınavdan sonra inşallah diyorum...
benim evde aynı harman yeri gibi..mutfak öyle banyo lavabo yine öyle...
şöyle bi toparlama ile derlenip düzelecek durumda değil yani....
kökten girişmem lazım..sınavdan sonra allah izin verirse hem bahar temizliği vesilesi ile dip köşe girişirim artık..gerçi finallerde çok yakın tarihte ama bi şekilde yoluna koyacağız artık..rabbim yardımcımız olsun inşallah...
bi çay demledim uzattım bacaklarımı, ne yorulmuşum öyle, epeydir dolaşmadım çarşıda...hamladım heralde :KK1:
az dinleneyim de derse oturacam inşallah 2 ünite niyetim var bakalım...

Aaa, bak Arapça konusunda bir şey diyemem, güz dönemi ortalamamı düşüren Osmanlıcadaki Arapça oldu.:KK1: Allahtan bu dönem Farsça var; daha kolay, vezinler falan yok, Türkçeye daha çok benziyor yapı olarak...Ama senin temelin de var, ben bizim bölümde 100 alan gördüm, sen şöyle bir baksan bile istediğin notu alırsın canım benim...:KK16::KK16::KK16:

Bu arada gözün gönlün açılsın, ünitelerini güncelledim...:KK16::KK16::KK16:

100 mü :KK53:
allahım nasıl beceriryorlar yaa...
ben imam hatipte dört yıl arapça ağırlıklı eğitim aldım, kurslara gittim vs..ama hala en fazla aldığım not 80 oldu aöf de....
ona da hopladım zıpladım yani..100 düşünemiyorum bile :KK53:
arapça çok zor yaa kolay diyen yalan söyler vallahi...dünyanın en zor dillerinden biriymiş arapça...
eşim farsçaya kolay diyor...korkmasın diyor...sen yaparsın hiç telaş etme...:KK19:
ausla görüştünmü canım? nasılmış iyimi?

:KK64::KK64::119::119::128::128::128::KK76::KK76::KK9::KK9::KK9:

Önce buradan tebrik edeyim, ondan sonra da güncelleme yapayım. Tebrik ederim canım benim, inşallah sınavların da bildiğin yerlerden, su gibi geçer...:KK16::KK16::KK16:

Çok teşekkür ederim ablacım.. :KK16:
İnşallah hepimizinki çok güzel geçer, hiç başımız ağrımadan çok güzel bir şekilde noktalarız yılımızı.. :KK16:

:KK54:

ay bak çok kötü olmuş bu...kabul etmeseydin keşke...
ben valla sınav haftası misafir kabul etmiyorum, uygun bir dille geri çeviriyorum...gücenirlerse de napıyım...sınav haftası benim bir dakikam bile kıymetli...
davet edene de gitmiyorum..sınavdan sonra inşallah diyorum...
benim evde aynı harman yeri gibi..mutfak öyle banyo lavabo yine öyle...
şöyle bi toparlama ile derlenip düzelecek durumda değil yani....
kökten girişmem lazım..sınavdan sonra allah izin verirse hem bahar temizliği vesilesi ile dip köşe girişirim artık..gerçi finallerde çok yakın tarihte ama bi şekilde yoluna koyacağız artık..rabbim yardımcımız olsun inşallah...
bi çay demledim uzattım bacaklarımı, ne yorulmuşum öyle, epeydir dolaşmadım çarşıda...hamladım heralde :KK1:
az dinleneyim de derse oturacam inşallah 2 ünite niyetim var bakalım...

Ya geri çevirmek olmazdı İstanbul'dan geliyorlar bayaga uzak sonuçta başka şehire gecerken ugrucaklar....
ama ne kadar ugrama olsa da bi hazırlık temizlk şart :KK43:

Yoksa etrafımda ki yakınlar hep bilirler ne deseler bana "sınavdan sonra inşallah deyip olmaz diyorum " :)))
sen yaşayan dünya dinlerinden mi yapıcaksın bu akşam ?

Ben arapçayı yaptım...anladıgım kadar temelinde varmış bence zorlanmazsın..
Konuları agır degil gaet rahat ilerliyo gibi geldi bana :)

Ya geri çevirmek olmazdı İstanbul'dan geliyorlar bayaga uzak sonuçta başka şehire gecerken ugrucaklar....
ama ne kadar ugrama olsa da bi hazırlık temizlk şart :KK43:

Yoksa etrafımda ki yakınlar hep bilirler ne deseler bana "sınavdan sonra inşallah deyip olmaz diyorum " :)))
sen yaşayan dünya dinlerinden mi yapıcaksın bu akşam ?

Ben arapçayı yaptım...anladıgım kadar temelinde varmış bence zorlanmazsın..
Konuları agır degil gaet rahat ilerliyo gibi geldi bana :)

benim son iki dersim kaldı canım, arapça ve yaşayan dinler...
dün gece inkılabı tamamen bitirecektim ama çok uyku bastı son üniteyi bıraktım...birazdan inkılabın son ünitesini bitirip yaşayan dinlerden de 1 ünite bitirmeyi planlıyorum bakalım inşallah...
arapçayı ben hep sona bırakırım..çünkü diğer dersleri genel tekrar yapıyorum ama arapçayı tekrar etmiyorum, zaten son günler arapçaya çalıştığım için taze bilgilerle girmiş oluyorum sınava....
arapça temelim öyle sandığın gibi değil canım yaa...
lisedeyken falan hiç çalışmazdım arapçaya, malum öss vardı ufuklarda :KK14:
aöf ye başlayınca çok az bi dönem kursa gittim, o da kurs sayılmaz...birkaç arkadaşla, bir hocanın evine gidiyorduk kısa süre...okadar yani..
sıfırdan başladım yani geçen yıl...pek farkım yok sıfırdan başlayanla...geçen yıl çok çalışmıştım o sayede 80 falan aldım...ama bu dönem pek sanmıyorum..çünkü çok tembellik ettim...ve daha arapçanın kapağını açmadım düşün :KK5:

X