2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

amin canım yetişriz inşallah bende korkuyorum...
yaşayan dinlerin ilk ünitesi en kolayıymış biliyomusun...son 3 ünitesi çok betermiş..
ben daha başlamadım ama daha başlamadan bi ürperti oluştu o derse...
bugün başlıcam nasipse, ama bilerek ağırdan alıyorum, elim kitaba gitmiyor :KK5:

Bu sabah ilk ünitesi bitti korktugum kadar degilmiş :)
Ama diğer üniteleri bilmiyorum :KK43:(
Akşam durumumu bildiririm :)

Bu arada toplam yaptıgım üniteler 16 oldu :)
Kaldı 29 :))

teşekkür ederim uppam :KK19: motive ediyorsun inan...
evet biri inkılap, demek öyle, biraz rahatladım vallahi, zaten arapça gibi büyük bir dağ beni beni beklerken, birde zor bir inkılabı kaldıramazdım artık :KK5:
eğer dediğin gibiyse okur geçerim o zaman...üstüne düşsem bir günde 4 ünite bitermi acaba :44:
bugün 4 ünite bitirdim din sosyolojisi dersini, ama mahfoldum gerçekten..afedersin popom uyuştu oturmaktan...çoğu zaman kanepeye uzanarak çalıştım..ne ev işiyle ne başka şeyle ilgilenmedim, allah razı olsun eşim çocukla ilgilendi bugün...yemek de aparatif yedik gitti valla...
napıyım herşeye yetişemem ki sınava az kaldı...
sınav zamanı böyle oluyor malum, ev harman yerine dönüyor, çocukla ilgisiz kalıyor, ütü dağ gibi oldu inan elime alamadım bir türlü :KK50:
hiç boş kalamıyorum...yatmadan ütümü yapayım dedim ama hiç dermanım kalmadı...yarına allah kerim artık...
sen ne yaptın bitmeye çok mu daha?
sarpişim napıyor, epeydir konuşamadık çocuklardan :KK34:

Bir günde ağır gelebilir gazelim, biraz uzun üniteler ama korkutucu değil inan. Gerçi daha çıkmış sorulara ya da soru bankasına bakmadım ama zorlayacağını sanmıyorum, akılda kalıyor bir şekilde.

Benim de ev dandini, bu aralar ilgilenemem de, sınavdan sonraya kaldı artık.:KK34: Benim de 3 dersim var ama biter panik yapmıyorum, yavaş yavaş telaş etmeden bitireceğim umarım...

Sarpiş iyidir, yaramazlıkta tavan yapmakla meşgul, gündüz beni hiç çalıştırmıyor...:))Seninki ne alemde, gündüz ders çalıştırıyor mu? Aman iyi olsunlar da yaramaz olsunlar, son günlerde çocuklarla ilgili haberleri izleyip ağlamaktan içim dışıma çıktı zaten. Allah bize acılarını yaşatmasın, ömürlerine ömür katsın...

Bir günde ağır gelebilir gazelim, biraz uzun üniteler ama korkutucu değil inan. Gerçi daha çıkmış sorulara ya da soru bankasına bakmadım ama zorlayacağını sanmıyorum, akılda kalıyor bir şekilde.

Benim de ev dandini, bu aralar ilgilenemem de, sınavdan sonraya kaldı artık.:KK34: Benim de 3 dersim var ama biter panik yapmıyorum, yavaş yavaş telaş etmeden bitireceğim umarım...

Sarpiş iyidir, yaramazlıkta tavan yapmakla meşgul, gündüz beni hiç çalıştırmıyor...:))Seninki ne alemde, gündüz ders çalıştırıyor mu? Aman iyi olsunlar da yaramaz olsunlar, son günlerde çocuklarla ilgili haberleri izleyip ağlamaktan içim dışıma çıktı zaten. Allah bize acılarını yaşatmasın, ömürlerine ömür katsın...
aynen canım yaa tv izleyemez oldum pamir isimli çocuğa öyle üzüldüm ki aklıma gelip duruyor rabbim acılarını hasretlerini yaşatmasın, ailesine de sabır versin...herşeyin hayırlısını versin rabbim..çok ağır bir imtihan evlat acısı..allah muhafza etsin onları...
burak da çalıştırmıyor canım yaa , zaten diğer odaya gidemiyorum hemen peşimden geliyor...tv çalışırken de çok zorlanyorum kafama girmiyor...
eşimi yalvar yakar ikna edebilirsem bazen o oyaladıkça çalışabiliyorum, gece uyuduktan sonra falan derken öyle halletmeye çalışıyorum işte...
ama gerçekten bekarlar vakitlerinin kıymetini bilsinler....evli ve de çocuklu iken okumak çok ama çok zor..evi bi görsen vallahi içler acısı...
süpürüp silinecek ama bi başlasam kaç günlük iş çıkacak bana.. bende sınavdan sonra köklü bir temizliğe gireceğim inşallah...hem bahar temizliği olur :KK34:

bende yaşayan dinlere çalışacaktım güya ama bu saat oldu hala elime almadım..inkılapa çalışayım diyorum o kolaymış..en sona yaşayan dinleri koyacam sanırım...en zoru arapça bekliyor beni :18:
tekrara vaktim kalmayacak üfff

aynen canım yaa tv izleyemez oldum pamir isimli çocuğa öyle üzüldüm ki aklıma gelip duruyor rabbim acılarını hasretlerini yaşatmasın, ailesine de sabır versin...herşeyin hayırlısını versin rabbim..çok ağır bir imtihan evlat acısı..allah muhafza etsin onları...
burak da çalıştırmıyor canım yaa , zaten diğer odaya gidemiyorum hemen peşimden geliyor...tv çalışırken de çok zorlanyorum kafama girmiyor...
eşimi yalvar yakar ikna edebilirsem bazen o oyaladıkça çalışabiliyorum, gece uyuduktan sonra falan derken öyle halletmeye çalışıyorum işte...
ama gerçekten bekarlar vakitlerinin kıymetini bilsinler....evli ve de çocuklu iken okumak çok ama çok zor..evi bi görsen vallahi içler acısı...
süpürüp silinecek ama bi başlasam kaç günlük iş çıkacak bana.. bende sınavdan sonra köklü bir temizliğe gireceğim inşallah...hem bahar temizliği olur :KK34:

Sorma sorma, ben de hiç haberlere bakmadım hep sosyal medyadan takip ettim, çok etkileniyorum çünkü...Ama etkilenmeyeyim derken yanlışlıkla yavrucağın sansürsüz havuzdan çıkarılmış fotosuna denk geldim, o günden beri de gözümün önünden gitmiyor resmen psikolojim bozuldu...Hep dua ediyorum Allahım çocuklarımızı korusun, acılarını göstermesin diye...

Evi düşünme gazelim, yapıyoruz da ne oluyor 2 gün sonra gene aynı...Çocuklu ev de daha zor, ben Sarp'ın arkasını toplamaktan temizliğe bile girişemiyorum, bir yanda dersler...Neyse bugün bayağı ilerledim, soru çözmeye vaktim kalacak gibi, bakalım inşallah...

canım 2 ünite daha bitti. ing. ile birlikte 3 dersim kaldı:KK43:

Günaydınlar herkeseee :KK16::KK16::KK16::KK16:

Sınav yerleri açıklandı arkadaşlar, bakabilirsiniz...:KK34:

Günaydınlar herkeseee :KK16::KK16::KK16::KK16:

Sınav yerleri açıklandı arkadaşlar, bakabilirsiniz...:KK34:

Günaydıın :)
Senin paylaşımını görüp bende baktım sınav yerlerime ve 2 günde eşimle aynı okuldayız acayip sevindim buna :)
Bu arada 2 ünite daha yaptım kaldı 27 :)))
Çok var biliyorum ama inanıyorum biticeeekkkkk :))

Günaydıın :)
Senin paylaşımını görüp bende baktım sınav yerlerime ve 2 günde eşimle aynı okuldayız acayip sevindim buna :)
Bu arada 2 ünite daha yaptım kaldı 27 :)))
Çok var biliyorum ama inanıyorum biticeeekkkkk :))

Çok sevindim, benim de okullar geçen seferden farklı biraz ama yine de çok uzak değil Allahtan...

Merak etme, bütün ünitelerin bitecek, hiç moralini bozma...Hepimize kolaylıklar diliyorum...:KK34:

şimdi girebildim şükür....of yaa 2 yıldır aöf okuyorum iki yıldır kampüs çıkıyor bana yaa...:KK14:
annemin evi konyanın bi ucunda, kampüs diğer ucunda...iki saatten fazla yollarda geçiyor...:KK14:

Herkese iyi geceler..:KK53:

Auscumun gitmesine bende üzüldüm ama ins geri gelir demekten baska care de yok.. :KK43:(

Yeni konu sahibemiz sevgili uppam hosgeldin hayirli olsun..
(ay ismini ins dogru yazdim biberoncum)
Gazelcim
Betülcüm
Dolmacim
Nasılsınız arkadaşlar sinav yerleri de açıklanmış benim bu sefer okullari değiştirmişler yaa ne güzel hep ayni yerde giriyordum.. demek ki tebdili mekanda ferahlık olsun demişler:)

Efenim toplamda 15 unite bitirdim 7+8 olaraktan uppam :13:

Hepinize kocaman sevgilerle görüşmek üzere :KK19::KK19:

Herkese iyi geceler..:KK53:

Auscumun gitmesine bende üzüldüm ama ins geri gelir demekten baska care de yok.. :KK43:(

Yeni konu sahibemiz sevgili uppam hosgeldin hayirli olsun..
(ay ismini ins dogru yazdim biberoncum)
Gazelcim
Betülcüm
Dolmacim
Nasılsınız arkadaşlar sinav yerleri de açıklanmış benim bu sefer okullari değiştirmişler yaa ne güzel hep ayni yerde giriyordum.. demek ki tebdili mekanda ferahlık olsun demişler:)

Efenim toplamda 15 unite bitirdim 7+8 olaraktan uppam :13:

Hepinize kocaman sevgilerle görüşmek üzere :KK19::KK19:

Sağol heviciğim, hemen listeni güncelliyorum...:KK16::KK16::KK16: Benim de okullarım değişmiş, ama ben memnundum yakındı, yürüyerek gidiyordum lüksüm gitti.:KK1:

canım link paylaşırmısın yaa ben giremedim hata diyor sürekli :26:

Merhaba nasılsın :)
Nasıl gidiyor çalışma:)

Ben dün yaşayan dünya dinlerini bitirdim evet bayaga karıştı ama çok zor deildi bugünde ınkılap 2 ye başlıyoum hadi hayırlısı :))

Bu arada dün 2 ünite yaptım vee ögrendim kiii 2 kitabım 8 üniteymiş...
Dolayısıyla toplam yapmam gerekn ünite sayısı 43'e kalan ünitelerde 23 e düştüüüü:KK36::KK36:

arkadaşlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz
ben bayadır giremiyorum farkındayım bugün bir uğrayayım dedim
staj başlamasa bilgisayarın başına oturacağım yoktu zaten:KK1:
stajım başladı 2 staj bir arada çok yoğunum
derslerimde bitmedi hala malesef
bu arada aus ablaya noldu neden gitti nereye gitti
gözde ablacım sen almışsın liste devrini
ben bakıp hemen soyleyeyim biten ünitelerimide yazıver sana zahmet

toplam 24 ünitem bitmiş
kalmış 25:KK53:
neyse 6 ders bitti 4 ders kaldı onlarda bitecek inşallah
eklermisin ablacım

aus ablacım sen niye gittin bilmiyorum ama inşallah geri dönersin
bak yaz geliyor bizim mevsimimiz
yazın herkes daha bir toplanıyor buralarda
yemek topiğimizde ne olacak hem
inşallah geri dönersin seni çok seviyoruz:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Sen de benim gibi siyasetten başını kaldıramıyorsun arzucuğum :KK1: Ben de fena takıldım, ama şimdi zaman daraldı mecburum çalışmaya...Hemen ünitelerini güncelliyorum canım benim...

ayynen öyle vallahi bacım iki konu okuyorum hop bi bakayım ne saçmaladılar acaba diye bi bakıyorum elimde değil dayanamıyorum ama bıraktım artık bakmıcam işte şu sınav bitsin ondan sonraya bırakıyorum sonra laf yetiştircem herkeslere.. :KK70: daha cevabını alamadığım sorular var cevap istiyorum hepsinden zaten biride banlandı cevap veremeden... uyku uyuyamıyorum yahu... :KK53:

X