2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

tam ders çalışmaya heves ettim geliyordumki neler olmuş yahu neler oluyor aus abla nerde :KK53::KK53::KK53: hepimiz için zor bir dönem herkes gergin ve birbirine sataşmaya yer arıyor bu durumun aus ablayı bu kadar derinden üzeceğini tahmin ediyordum ama gidebileceği aklımın ucundan geçmemişti.. kk'nın ona ihtiyacı var geri dönmeli :KK43:

Günaydın herkese :)

Sayfamıza yeniden ünite girişi yapılabiliyor, sayfayı devraldım. Tabloyu kontrol edebilirseniz; eğer yazılmamış, eksik üniteniz varsa yeniden bildirebilirseniz çok sevinirim. Geriye dönük bakmak zor teker teker, sizler bakınca kendi ünitelerinize daha kolay olur...

Ben de 3 ünite ekliyorum edebiyata, bugün de bir aksilik olmazsa 2 ünite daha çalışacağım...

Kaldı 16 gün, hızlanmamız ve bir an önce üniteleri bitirmemiz lazım. Ben de çok yavaş kaldım, bahar mı çarptı nedir, üzerimde bir tembellik var...

Son düzenleme:

Sayfamıza yeniden ünite girişi yapılabiliyor, sayfayı devraldım. Tabloyu kontrol edebilirseniz; eğer yazılmamış, eksik üniteniz varsa yeniden bildirebilirseniz çok sevinirim. Geriye dönük bakmak zor teker teker, sizler bakınca kendi ünitelerinize daha kolay olur...

Ben de 3 ünite ekliyorum edebiyata, bugün de bir aksilik olmazsa 2 ünite daha çalışacağım...

Kaldı 16 gün, hızlanmamız ve bir an önce üniteleri bitirmemiz lazım. Ben de çok yavaş kaldım, bahar mı çarptı nedir, üzerimde bir tembellik var...

Günaydın :)

Öncelikle hayırlı olsun. Benim toplamda 12 ünitem bitmiş oldu. 16 gün :KK30: umarım yetiştirebilirim.

Bu arada Aus ablaya selamımı iletin lütfen gitmesine çok üzüldüm. Mükemmel bir enerjisi vardı, bitirdiğim ünitelerde etkisi büyük hakkını helal etsin...

Bol ünite bildirimiyle görüşmek üzere...

Günaydın :)

Öncelikle hayırlı olsun. Benim toplamda 12 ünitem bitmiş oldu. 16 gün :KK30: umarım yetiştirebilirim.

Bu arada Aus ablaya selamımı iletin lütfen gitmesine çok üzüldüm. Mükemmel bir enerjisi vardı, bitirdiğim ünitelerde etkisi büyük hakkını helal etsin...

Bol ünite bildirimiyle görüşmek üzere...

Merhaba, teşekkür ederim. Aus'a ileteceğim selamınızı, onun yerini tutamam elbette, ama içine sinmedi vizeye çok az kala sayfanın boş kalması. Ben de elimden geldiğince size yardımcı olmaya söz veriyorum.:)

Hemen güncellemeyi de yapıyorum, iyi dersler...:KK34:

Son düzenleme:

16 gün mü :KK43: napıcam ben yaa daha bir ton ünite var...:KK14:
bi an önce hızlanmam lazım...
bu arada nasılsın canım? görüşemez olduk son zamanlarda....
ausun gidiişi de fiyasko oldu...

16 gün mü :KK43: napıcam ben yaa daha bir ton ünite var...:KK14:
bi an önce hızlanmam lazım...
bu arada nasılsın canım? görüşemez olduk son zamanlarda....
ausun gidiişi de fiyasko oldu...

Bende de bir ton ünite var ve bu sefer şanssızlık eseri sosyoloji vizelerimin tam ortasına yerleşti edebiyat vizeleri.:KK43:(( Hesapladım, günde 3 ünite çalışırsam ancak yetişiyorum o da sadece edebiyat...Bakalım altından kalkabilecek miyim bu sefer???

İyiyim canım, umarım sende de bir yaramazlık yoktur...Ausun gidişine müthiş üzüldüm; bir umut belki bir süre sonra geri döner diyorum. Gidişinin haklı sebepleri var, sana da anlatmıştır, bugün konuştum en son. Artık başka kanallardan iletişim kuracağız ama onu çok özleyeceğim muhakkak...:KK16:

Merhaba arkadaşlar :)
Bende ilahiyat 2.sınıfım...
Aslında ilk 4 üniteden mesul oldugumu düşünürsek 36 ünitem var...

Ama ben finallere kolaylık olsun diye her kitaptan 5 ünite yapıyorum:KK16:
Yanii bana göre 45 ünitem var:KK36:
Veee daha 13 ünite yaptım :KK43:
Ama son 15 güne kendimi çok sıkı hazırladım inşallah :))
Biticek hepsi....

Rabbim cümleize zihin açıklıgı versin inşallah...

Merhaba arkadaşlar :)
Bende ilahiyat 2.sınıfım...
Aslında ilk 4 üniteden mesul oldugumu düşünürsek 36 ünitem var...

Ama ben finallere kolaylık olsun diye her kitaptan 5 ünite yapıyorum:KK16:
Yanii bana göre 45 ünitem var:KK36:
Veee daha 13 ünite yaptım :KK43:
Ama son 15 güne kendimi çok sıkı hazırladım inşallah :))
Biticek hepsi....

Rabbim cümleize zihin açıklıgı versin inşallah...

Merhabalar :))

Hemen ekliyorum listeye, kolaylıklar diliyorum...:)

16 ünite bitirmişim toplamda :) işleyin lütfen :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet üniteleri kısa diye bana da sempatik geldi zaten ama henüz çalışmaya başlamadım .

Uluslararası İktisattan bende BC ile zorlanarak geçmiştim , çan düşüktü yoksa ortalamam 50 idi :KK1:

Bu arada İngilizcen nasıl , nasıl çalışacaksın , burada paylaşılan İngilizce özetlerini gördün mü , çok faydalı :KK31:

:KK19::KK19::KK19::KK19:

Ama sen hala sık sık gelmiyorsun , hevisiz olmuyor mu yoksa :KK17:

Tekrar tekrar geçmiş olsun , evet bende biranın bir numaralı ilacı olduğunu okudum bu işin .

Sosyal Hizmetler diye biliyorum ama çok araştırdığım bir konu değil.

Benimde istemiyor hiç ama senden tek farkım benim aynen eski performans yani :KK52:

Sen yine komşudaymışsın iyi , ben geçen ay 45 dakika araba ile yol aldıktan sonra eşime , eve dön ütüyü açık unuttum dedim :KK52:

Ünite-cik :KK1:

Ooooo sen kutlamalara daldın bu ara ders çalışmazsın diyordum ama daha da motive olmuşsun sanki ahretim :KK1:

AAAAAA ausa nolmuş nereye gitmiş:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Şok ve flaşh haber gibi oldu aynen :KK50:
Özleriz ama ausu ya her ne olduysa umarım tez zamanda döner aramıza :KK55:
BİBERONCUM SAYFAYI SEN DEVRALIMŞSIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN :KK9:
BAK HALEN BİBERON DİYORUM EL VE DİL ALIŞKANLIĞI İŞTE NAPARSIN :KK1::KK52:

AAAAAA ausa nolmuş nereye gitmiş:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Şok ve flaşh haber gibi oldu aynen :KK50:
Özleriz ama ausu ya her ne olduysa umarım tez zamanda döner aramıza :KK55:
BİBERONCUM SAYFAYI SEN DEVRALIMŞSIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN :KK9:
BAK HALEN BİBERON DİYORUM EL VE DİL ALIŞKANLIĞI İŞTE NAPARSIN :KK1::KK52:

:)))

De canım benim, sen nasıl rahat ediyorsan öyle olsun...:))) Hepimize hayırlı uğurlu olsun, sanmayın ki işi sıkı tutmayacağım, her daim peşinizdeyim, hepimiz çalışıp çok güzel notlar alacağız. Hem Aus'a da söylerim çalışmazsanız ona göre...:KK19:

Ben de döneceğini umuyorum, çok özledim...:KK16::KK16::KK16:

bencede dönecek hissediyorummmm :KK23::KK23::KK23:
uppacım canım kuzum :KK19: nasıl gidiyor külyutmazlık :KK60:
ben bugün 3 ünite bitirdim :nazar: maşallah deyin hee :KK52:
birazdan 1 ünite daha bitireceğim inşallah, çok yoruldum mola verdim... ama bitecek inşallah yatmadan..toplamda 16 ünite eklermisin uppam :KK16:
yetişemeyecem diye hem korkuyorum hemde paçalarımın tutuşmuş olmasının verdiği stresle kendime günü zehir ediyorum..resmen suratım nemrut gibiydim evde bugün... :26:
bi şekilde yetişiir inşallah ama ne tekrar yapmaya ne de test çözmeye zamanım olmayacak :KK14:
sınava iki hafta kalmış, yakında sınav yerleride açıklanır, gör o zaman bendeki stres patlamasını :KK53:

bencede dönecek hissediyorummmm :KK23::KK23::KK23:
uppacım canım kuzum :KK19: nasıl gidiyor külyutmazlık :KK60:
ben bugün 3 ünite bitirdim :nazar: maşallah deyin hee :KK52:
birazdan 1 ünite daha bitireceğim inşallah, çok yoruldum mola verdim... ama bitecek inşallah yatmadan..toplamda 16 ünite eklermisin uppam :KK16:
yetişemeyecem diye hem korkuyorum hemde paçalarımın tutuşmuş olmasının verdiği stresle kendime günü zehir ediyorum..resmen suratım nemrut gibiydim evde bugün... :26:
bi şekilde yetişiir inşallah ama ne tekrar yapmaya ne de test çözmeye zamanım olmayacak :KK14:
sınava iki hafta kalmış, yakında sınav yerleride açıklanır, gör o zaman bendeki stres patlamasını :KK53:

Maşallah maşallah böyle devam...:nazar::nazar::nazar:

Gözüm üzerinizde...:KK51:

Ben de edebiyattan 1 ünite düştüm, inkılap çalışıyorum gazelim. Güz dönemine göre bana daha kolay geldi, uzun üniteler ama bilmediğimiz şeyler değil. Fazla tarih de yok, son üniteyi bilmiyorum ama şimdiye dek 3 ünite bitirdim inkılaptan...

Son düzenleme:
Maşallah maşallah böyle devam...:nazar::nazar::nazar:

Gözüm üzerinizde...:KK51:

Ben de edebiyattan 1 ünite düştüm, inkılap çalışıyorum gazelim. Güz dönemine göre bana daha kolay geldi, uzun üniteler ama bilmediğimiz şeyler değil. Fazla tarih de yok, son üniteyi bilmiyorum ama şimdiye dek 3 ünite bitirdim inkılaptan...

evet inkılabı kolay diyor herkes bende merak ediyorum ama daha ona başlamadım hiç :KK5:
4 dersim bitti şükür...geriye 4 dersim kaldı en zorlarını sona bıraktım...
şimdi sıradakiler,
din sosyolojisi
yaşayan dünya dinleri
inkılap
arapça
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

aa auscum benden tek ben değilmişim benim gibilerde varmış dedim:) ama hakkaten zor unutkanlık e bide yaslılık var ozaman nolcam bilmim:)

fresa geçmiş olsun. burada bilinen klasık bi sistem var bence dene cok etkili. ayran yap beklet ustune biriken suyunu iç. bir bardak falan gunde galiba bir iki içmede düşüyor zaten.:2:

auscum 2 ünite daha yaz dostum:) bu sene nasıl geccek bilemedim ya zorlanıyorum heves azz...:18::18:

Çokkk ama çok üzgünüm asusum nereye gitti ne oldu :KK5::KK5:

Ausum bizi gördüğüne inanıyorum lütfen geri dön :KK5::KK5:

Uppacım pardan biberoncum :KK52::KK52::KK52:

9 ünite daha bitirdim ekler misin toplamda 16 ünite bitti kaldı 14 ünitee :KK76::KK76::KK76:

Adminliğin hayırlı uğurlu olsun :KK16::KK16::KK16:

X