2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Ben daha yeni başladım çalışmaya. Bildirim yapayım 6 ünite bitti.

Canım betülüm, çok sağol sadece sayfayı devraldım, onun dışında değişen bir şey yok... Çok iyi gidiyorsun yarıyı geçtin canım benim, kolaylıklar diliyorum kalanı için...

Ama son 15 güne kendimi çok sıkı hazırladım inşallah :))
Biticek hepsi....

Rabbim cümleize zihin açıklıgı versin inşallah...

Demiştim en son 15 gün kala :))
Ve pek bişey yapamadım şimdiye kadar (vicdanım hiç rahat degil )
Pazar sabahı için erken kalktım sayılır :))
Ve hadi bismilllah diyorum kalan 32 üniteye :)))

Keyifli ve mutlu pazarlar

günaydın herkese
uppa cım devir aşamasında bildirimim araya kaynamış sanırım(çok normal bu tabi)
benim şu an toplam 4 ünitem kaldı
ingilizce özetleri var mı bildiğiniz bi yerde

günaydın herkese
uppa cım devir aşamasında bildirimim araya kaynamış sanırım(çok normal bu tabi)
benim şu an toplam 4 ünitem kaldı
ingilizce özetleri var mı bildiğiniz bi yerde

Günaydınnn :))

Hemen listeye ekliyorum lolissim.

Başka eksik gören varsa bana tekrar bildirirse çok sevinirim, herkes kendininkini kontrol ederse benim için çok büyük kolaylık olur, ben geriye dönük bakarsam hem uzun sürer hem de arada kaçırdıklarım olabilir.

İngilizce özetini de sanırım GzdBkyciğim yayınlamıştı burada, en iyi bilgi ondadır, gelince bir soralım...

Merhaba kızlar.Derslerinizde başarılar diliyorum.

Aus'a benden de selam söyleyin.Geri dönsün.

ellerine sağlık canım
gözde'nin özetlerini buldum az önce
1.dönem onun notlarına sınav sabahı çalışıp gitmiştim bu dönem de öyle planlıyorum
bakalım,inşallah yine işe yarar

uppam ders çalışmaktan kk ya bile girmiyorum inan...çok sıkıştırdım bitireceğim inşallah...
tekrar yapmaya zaman kalsın diye gece gündüz çalışıyorum..bugün 4 ünite bitirdim maşallah bana
son 3 dersim kaldı bakalım hayırlısı...en zorları kaldı :18::18: korkuyorum...

kızlar ben ders ekle sil işlemi yaptımn aöfye goturdum pcden sıldım sımdı nerde görebilirim ben aöfde gireceğim dersleri yardımcı olurmusunuz

O 3 dersten biri inkılapsa en azından ondan korkma gazelim, güven bana...Hatta ders değil de herkesin okuması gereken bir kitap gibi hissettim ben bu sene inkılabı...

Bu arada tebrikler, harika gidiyorsun... Hemen düşüyorum listeden, moralin de daha çok yerine gelir...

teşekkür ederim uppam motive ediyorsun inan...
evet biri inkılap, demek öyle, biraz rahatladım vallahi, zaten arapça gibi büyük bir dağ beni beni beklerken, birde zor bir inkılabı kaldıramazdım artık
eğer dediğin gibiyse okur geçerim o zaman...üstüne düşsem bir günde 4 ünite bitermi acaba :44:
bugün 4 ünite bitirdim din sosyolojisi dersini, ama mahfoldum gerçekten..afedersin popom uyuştu oturmaktan...çoğu zaman kanepeye uzanarak çalıştım..ne ev işiyle ne başka şeyle ilgilenmedim, allah razı olsun eşim çocukla ilgilendi bugün...yemek de aparatif yedik gitti valla...
napıyım herşeye yetişemem ki sınava az kaldı...
sınav zamanı böyle oluyor malum, ev harman yerine dönüyor, çocukla ilgisiz kalıyor, ütü dağ gibi oldu inan elime alamadım bir türlü
hiç boş kalamıyorum...yatmadan ütümü yapayım dedim ama hiç dermanım kalmadı...yarına allah kerim artık...
sen ne yaptın bitmeye çok mu daha?
sarpişim napıyor, epeydir konuşamadık çocuklardan

Merhaba :)
Sizde ilahiyat 2 siniz ve sosyolojiyi yapmışsınız nasıl zor mu merak ettim :)
Benim duruyoda daha

Merhaba :)
Sizde ilahiyat 2 siniz ve sosyolojiyi yapmışsınız nasıl zor mu merak ettim :)
Benim duruyoda daha

mrb canım sende mi ilahiyatlısın çok sevindim
burda ikinci sınıf tek ilahiyatlı benimde, ondan yalnız kaldım yani
iyi oldu seni tanıdığım...
sosyoloji kolay değildi yaa, stres oldum resmen beynim uyuştu...okuyup geçiyorsun ama geri dönüp düşündüğünde hiçbirşey hatırlamıyorsun...
çok gıcık bir ders..lüzumsuz ne kadar bilgi varsa yazmışlar..bildiğin çorba yani...
ama en çok da yaşayan dünya dünleri çok zor diyorlar..yarın ona başlayacağım inşallah ama korkuyorum vallahi...
geriye arapça ve inkılap kaldı şükür ...onlarda bitse bi tekrara başlıcam ama bu gisişle zor gibi yetişmek...

günaydın kızlarr.. hayırlı sabahlar..

yanlış yazmışım geçen gün
toplamda 4ünite bitirdim :26:

Bende seni tanıdığıma sevindim :)
İyi oluyo böyle dersler hakkında fikir alışverişi yapabilmek...
Bende herkesten yaşayan dünya dinlerinin zorlugunu duydugum için önce onu yapim çıksın aradan dedimve dün akşam başladım ...
Geç saatte başladım uykuladım ondan mı yoksa negatif düşüncelerle başladım diye mi bilmem daha ilk üniteden okudugum cümleleri anlamakta zorlandım
Alttan bi dersimde oldugu için 9 dersim var ve daha 3 kitap yaptım bu 4. ((
Ama bugün hevesle oturup kitabı kolaylamayı düşünüyorum :)
Allah yardımcmız olsun..

amin canım yetişriz inşallah bende korkuyorum...
yaşayan dinlerin ilk ünitesi en kolayıymış biliyomusun...son 3 ünitesi çok betermiş..
ben daha başlamadım ama daha başlamadan bi ürperti oluştu o derse...
bugün başlıcam nasipse, ama bilerek ağırdan alıyorum, elim kitaba gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…