- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
Günaydın herkese :)
Sayfamıza yeniden ünite girişi yapılabiliyor, sayfayı devraldım. Tabloyu kontrol edebilirseniz; eğer yazılmamış, eksik üniteniz varsa yeniden bildirebilirseniz çok sevinirim. Geriye dönük bakmak zor teker teker, sizler bakınca kendi ünitelerinize daha kolay olur...
Ben de 3 ünite ekliyorum edebiyata, bugün de bir aksilik olmazsa 2 ünite daha çalışacağım...
Kaldı 16 gün, hızlanmamız ve bir an önce üniteleri bitirmemiz lazım. Ben de çok yavaş kaldım, bahar mı çarptı nedir, üzerimde bir tembellik var...
Günaydın :)
Öncelikle hayırlı olsun. Benim toplamda 12 ünitem bitmiş oldu. 16 günumarım yetiştirebilirim.
Bu arada Aus ablaya selamımı iletin lütfen gitmesine çok üzüldüm. Mükemmel bir enerjisi vardı, bitirdiğim ünitelerde etkisi büyük hakkını helal etsin...
Bol ünite bildirimiyle görüşmek üzere...
Günaydın herkese :)
Sayfamıza yeniden ünite girişi yapılabiliyor, sayfayı devraldım. Tabloyu kontrol edebilirseniz; eğer yazılmamış, eksik üniteniz varsa yeniden bildirebilirseniz çok sevinirim. Geriye dönük bakmak zor teker teker, sizler bakınca kendi ünitelerinize daha kolay olur...
Ben de 3 ünite ekliyorum edebiyata, bugün de bir aksilik olmazsa 2 ünite daha çalışacağım...
Kaldı 16 gün, hızlanmamız ve bir an önce üniteleri bitirmemiz lazım. Ben de çok yavaş kaldım, bahar mı çarptı nedir, üzerimde bir tembellik var...
4 ünite bitirmiş bulunmaktayım :))
16 gün münapıcam ben yaa daha bir ton ünite var...
bi an önce hızlanmam lazım...
bu arada nasılsın canım? görüşemez olduk son zamanlarda....
ausun gidiişi de fiyasko oldu...
Merhaba arkadaşlar :)
Bende ilahiyat 2.sınıfım...
Aslında ilk 4 üniteden mesul oldugumu düşünürsek 36 ünitem var...
Ama ben finallere kolaylık olsun diye her kitaptan 5 ünite yapıyorum
Yanii bana göre 45 ünitem var
Veee daha 13 ünite yaptım
Ama son 15 güne kendimi çok sıkı hazırladım inşallah :))
Biticek hepsi....
Rabbim cümleize zihin açıklıgı versin inşallah...
Merhabalar :))
Hemen ekliyorum listeye, kolaylıklar diliyorum...:)
Evet üniteleri kısa diye bana da sempatik geldi zaten ama henüz çalışmaya başlamadım .
Uluslararası İktisattan bende BC ile zorlanarak geçmiştim , çan düşüktü yoksa ortalamam 50 idi
Bu arada İngilizcen nasıl , nasıl çalışacaksın , burada paylaşılan İngilizce özetlerini gördün mü , çok faydalı
Ama sen hala sık sık gelmiyorsun , hevisiz olmuyor mu yoksa
Tekrar tekrar geçmiş olsun , evet bende biranın bir numaralı ilacı olduğunu okudum bu işin .
Sosyal Hizmetler diye biliyorum ama çok araştırdığım bir konu değil.
Benimde istemiyor hiç ama senden tek farkım benim aynen eski performans yani
Sen yine komşudaymışsın iyi , ben geçen ay 45 dakika araba ile yol aldıktan sonra eşime , eve dön ütüyü açık unuttum dedim
Ünite-cik
Ooooo sen kutlamalara daldın bu ara ders çalışmazsın diyordum ama daha da motive olmuşsun sanki ahretim
AAAAAA ausa nolmuş nereye gitmiş
Şok ve flaşh haber gibi oldu aynen
Özleriz ama ausu ya her ne olduysa umarım tez zamanda döner aramıza
BİBERONCUM SAYFAYI SEN DEVRALIMŞSIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN
BAK HALEN BİBERON DİYORUM EL VE DİL ALIŞKANLIĞI İŞTE NAPARSIN
bencede dönecek hissediyorummmm
uppacım canım kuzumnasıl gidiyor külyutmazlık
ben bugün 3 ünite bitirdimmaşallah deyin hee
birazdan 1 ünite daha bitireceğim inşallah, çok yoruldum mola verdim... ama bitecek inşallah yatmadan..toplamda 16 ünite eklermisin uppam
yetişemeyecem diye hem korkuyorum hemde paçalarımın tutuşmuş olmasının verdiği stresle kendime günü zehir ediyorum..resmen suratım nemrut gibiydim evde bugün... :26:
bi şekilde yetişiir inşallah ama ne tekrar yapmaya ne de test çözmeye zamanım olmayacak
sınava iki hafta kalmış, yakında sınav yerleride açıklanır, gör o zaman bendeki stres patlamasını
Maşallah maşallah böyle devam...
Gözüm üzerinizde...
Ben de edebiyattan 1 ünite düştüm, inkılap çalışıyorum gazelim. Güz dönemine göre bana daha kolay geldi, uzun üniteler ama bilmediğimiz şeyler değil. Fazla tarih de yok, son üniteyi bilmiyorum ama şimdiye dek 3 ünite bitirdim inkılaptan...