2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

günaydın:KK3::KK3:
Eki Görüntüle 1042950 bugün sabah kahveniz loliss'ten:KK16:
auscum ceee eeeee3 ünite ekler misin bana..
e okula sınav notları girip ders çalışıcam bugün,Allah izin verirse,yeni ünite bildirimleriyle gelirim inşallah
herkese mutlu hafta sonları:KK16::KK16::KK16:

Ohhhhhhhhh missssss gibi , fincanımı alıp balkonda yağmur izlemeye geçeyim ben .

Bugün tam ders çalışma havası var , değerlendirmek lazım lolisscim :KK31:

yağmur bize ders çalışma aşkı indirsin göklerden,inşallah:KK9:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin:KK9:

Ohhhhhhhhh missssss gibi , fincanımı alıp balkonda yağmur izlemeye geçeyim ben .

Bugün tam ders çalışma havası var , değerlendirmek lazım lolisscim :KK31:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin:KK9:

afiyet olsun canım:KK68:
Aynen,kaçırmamak lazım bu havayı:KK9:

Evet canım , geçen dönem saat koyuyorduk , hooop herkes burada oluyordu .

Bu dönem öyle olamadı nedense :26:

Ben çok ilgilenemiyorum sanırım , aslında dilerseniz sizlerden biri sayfanın sorumluluğunu alabilir , belki bu dönem ben çok motive edemiyorum sizi:KK17:

Üzülüyorum yahu o zaman .

İyiyiz biz canım , bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte ileğenlerle :KK1:

Olsun canım bu topiğin klasik felsefesindendir , 1 büyüktür 0 dan :KK9:

Hiç çalışmamaktan iyidir.

Oooo iyi gidiyorsun sen ?

Hangi dersleri bitirdin ?

Ben dediğim gibi başlarsam küreselleşmeden başlarım , o ders çok kolay geldi bana .

Canım sorun için başvuranların hepsine dönüş yapıldığı yazılmıştı yönetim tarafından .

İstersen bir kez daha yaz , gözden kaçmış olabilir.

Aferin benim hevime , düzenli çalışmaya başlamış.

Ama bizi de ihmal etme .

Özledim yahu sensörlerim hiç ötmüyor artıkk :KK14:

Evet o gilaburuyu bende duydum fresa , çok kişide işe yaramış.
Kara turpla bir tarfi vardı , netten bakarsan .
Birde düzenli ıhlamur içmekte taşın düşmesine yardımcı olur .
Geçmiş olsun tekrar tekrar .
Taş düşmesinde çok faydalı olan malt (birada var:26: ) var bir de ama seni alkole sürüklemek istemem :KK52:

Atırıvereyim betülüm derhal :KK1:
Ne güzel birbirinize destek ve moral olmanız .
Erkek arkadaşın şanslı ama o da sana moral versin azıcık sınavlar yaklaşıyor :KK55:

Hangi son tabloyu canım ya :26:

Avrupa Birliği ve Türkiye ilişkileri 3 ünite bitti.
Geçen dönemden de bir dersim var uluslararası iktisat Pol. Onunda 4 üniteside bitti.
Buarada soru Bankası olarak murat yay. kullanıyordum, şimdi egem yay. kitabını aldım dün inceledim iyi görünüyor ama egemi daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Sanada kolay gelsin başlamasının dediğin gibi o kitap bana da kolay ve sayfa sayısı az geldi : )

Evet canım , geçen dönem saat koyuyorduk , hooop herkes burada oluyordu .

Bu dönem öyle olamadı nedense :26:

Ben çok ilgilenemiyorum sanırım , aslında dilerseniz sizlerden biri sayfanın sorumluluğunu alabilir , belki bu dönem ben çok motive edemiyorum sizi:KK17:

Üzülüyorum yahu o zaman .

İyiyiz biz canım , bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte ileğenlerle :KK1:

Olsun canım bu topiğin klasik felsefesindendir , 1 büyüktür 0 dan :KK9:

Hiç çalışmamaktan iyidir.

Oooo iyi gidiyorsun sen ?

Hangi dersleri bitirdin ?

Ben dediğim gibi başlarsam küreselleşmeden başlarım , o ders çok kolay geldi bana .

Canım sorun için başvuranların hepsine dönüş yapıldığı yazılmıştı yönetim tarafından .

İstersen bir kez daha yaz , gözden kaçmış olabilir.

Aferin benim hevime , düzenli çalışmaya başlamış.

Ama bizi de ihmal etme .

Özledim yahu sensörlerim hiç ötmüyor artıkk :KK14:

Evet o gilaburuyu bende duydum fresa , çok kişide işe yaramış.
Kara turpla bir tarfi vardı , netten bakarsan .
Birde düzenli ıhlamur içmekte taşın düşmesine yardımcı olur .
Geçmiş olsun tekrar tekrar .
Taş düşmesinde çok faydalı olan malt (birada var:26: ) var bir de ama seni alkole sürüklemek istemem :KK52:

Atırıvereyim betülüm derhal :KK1:
Ne güzel birbirinize destek ve moral olmanız .
Erkek arkadaşın şanslı ama o da sana moral versin azıcık sınavlar yaklaşıyor :KK55:

Hangi son tabloyu canım ya :26:

estağfurullah ausum öyle şey olur mu :KK31:
Yok motive edemiyorum yok ilgilenemiyorum..hiiç bu tür şeyler düşünme :KK16:
Maalesef arada bir olur böyle şeyler elbet toparlanıp elbet toplaşırız :KK52:
Sen bizi gayet de iyi motive ettin ediyosun yok öyle başka birine devretmeyi düşünmek..

ausencia

canım benım allah razı olsun senden gilaburu içiyorum günde 3kez
avokado yapragı mısır püskülü ve kiraz sapını kaynatıp günde 3kez içiyorum
bol su da içmeye calısıyorum
bi süre denicem boyle eritmezse taşı alkolsüz bira da içerim 10gün her aksam böyle tarif verdiler

tekrar teşekkür ederim :KK54:

Arkadaşlar 2 yıllık aöf bölümlerinden hangisini ataması fazla lütfen yardım edin. Ygs sonucundan sonra morelim sıfır
Yardımcı olursanız sevinirim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pardon cnm ya balığım ben biraz:) e burcda balık hafızada:) sazanlık ta vaar:)) e daha ne olsun. ben listeye eklendikce son sayfaya gelio die düşünmüşüm:) . allahtan ders çlışmayı unutmuyorum... ah ah vejeteryanlıktan sanırım... b12 eksikliği çıkıo... dün mesela ütüyü fişte unutup sogusun diye yere bırakmışm komşuya gittik bi kaç saatcik ( 2-3 saat) galiba açık kalmış geldikten 1 saat sonra fark ettim:KK17:... çok şükür bişey olmadan farkettim.

neyse canım 4 ünite daha tamam... tembelim ya eski performasım yok artık cnm istemiyo ders çalışmak...:KK52::44:

pardon cnm ya balığım ben biraz:) e burcda balık hafızada:) sazanlık ta vaar:)) e daha ne olsun. ben listeye eklendikce son sayfaya gelio die düşünmüşüm:) . allahtan ders çlışmayı unutmuyorum... ah ah vejeteryanlıktan sanırım... b12 eksikliği çıkıo... dün mesela ütüyü fişte unutup sogusun diye yere bırakmışm komşuya gittik bi kaç saatcik ( 2-3 saat) galiba açık kalmış geldikten 1 saat sonra fark ettim:KK17:... çok şükür bişey olmadan farkettim.

neyse canım 4 ünite daha tamam... tembelim ya eski performasım yok artık cnm istemiyo ders çalışmak...:KK52::44:

Allahtan yangın çıkmadan farketmişsin:KK60:

aynen loiscim ya çok şükür. idili de yatırmıştım tam ondk falan öyle kalmış. allahtan girmişim. e kafada yogun olunca...:26::KK52:

Avrupa Birliği ve Türkiye ilişkileri 3 ünite bitti.
Geçen dönemden de bir dersim var uluslararası iktisat Pol. Onunda 4 üniteside bitti.
Buarada soru Bankası olarak murat yay. kullanıyordum, şimdi egem yay. kitabını aldım dün inceledim iyi görünüyor ama egemi daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Sanada kolay gelsin başlamasının dediğin gibi o kitap bana da kolay ve sayfa sayısı az geldi : )

Evet üniteleri kısa diye bana da sempatik geldi zaten ama henüz çalışmaya başlamadım .

Uluslararası İktisattan bende BC ile zorlanarak geçmiştim , çan düşüktü yoksa ortalamam 50 idi :KK1:

Bu arada İngilizcen nasıl , nasıl çalışacaksın , burada paylaşılan İngilizce özetlerini gördün mü , çok faydalı :KK31:

estağfurullah ausum öyle şey olur mu :KK31:
Yok motive edemiyorum yok ilgilenemiyorum..hiiç bu tür şeyler düşünme :KK16:
Maalesef arada bir olur böyle şeyler elbet toparlanıp elbet toplaşırız :KK52:
Sen bizi gayet de iyi motive ettin ediyosun yok öyle başka birine devretmeyi düşünmek..

:KK19::KK19::KK19::KK19:

Ama sen hala sık sık gelmiyorsun , hevisiz olmuyor mu yoksa :KK17:

ausencia

canım benım allah razı olsun senden gilaburu içiyorum günde 3kez
avokado yapragı mısır püskülü ve kiraz sapını kaynatıp günde 3kez içiyorum
bol su da içmeye calısıyorum
bi süre denicem boyle eritmezse taşı alkolsüz bira da içerim 10gün her aksam böyle tarif verdiler

tekrar teşekkür ederim :KK54:

Tekrar tekrar geçmiş olsun , evet bende biranın bir numaralı ilacı olduğunu okudum bu işin .

Arkadaşlar 2 yıllık aöf bölümlerinden hangisini ataması fazla lütfen yardım edin. Ygs sonucundan sonra morelim sıfır
Yardımcı olursanız sevinirim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sosyal Hizmetler diye biliyorum ama çok araştırdığım bir konu değil.

Benimde istemiyor hiç ama senden tek farkım benim aynen eski performans yani :KK52:

Sen yine komşudaymışsın iyi , ben geçen ay 45 dakika araba ile yol aldıktan sonra eşime , eve dön ütüyü açık unuttum dedim :KK52:

hafta sonu 3 ünitecik çalışabildim:KK30:

Ünite-cik :KK1:

ausum toplam 12 ünite eklermisin :KK52::KK52::KK52:

Ooooo sen kutlamalara daldın bu ara ders çalışmazsın diyordum ama daha da motive olmuşsun sanki ahretim :KK1:

günaydınnnn :KK16: benim 23 ünite bitti artık ezberlere geçtim :) geriye kalan 3 ünite ing bu dönemde ing çalışmıyorum :KK1::KK1:

Evet üniteleri kısa diye bana da sempatik geldi zaten ama henüz çalışmaya başlamadım .

Uluslararası İktisattan bende BC ile zorlanarak geçmiştim , çan düşüktü yoksa ortalamam 50 idi :KK1:

Bu arada İngilizcen nasıl , nasıl çalışacaksın , burada paylaşılan İngilizce özetlerini gördün mü , çok faydalı :KK31:

Tekrar tekrar geçmiş olsun , evet bende biranın bir numaralı ilacı olduğunu okudum bu işin .

Benimde istemiyor hiç ama senden tek farkım benim aynen eski performans yani :KK52:

Sen yine komşudaymışsın iyi , ben geçen ay 45 dakika araba ile yol aldıktan sonra eşime , eve dön ütüyü açık unuttum dedim :KK52:

Ooooo sen kutlamalara daldın bu ara ders çalışmazsın diyordum ama daha da motive olmuşsun sanki ahretim :KK1:

Canim ya ben İngilizceye çalışmıyorum temelim var eşim dee ingilizce hocası zaten sıkınti yok geçiyorum : )

evet ahretim iktidar zaferi ile daha bir gaza geldim....
yaşasın AKP :KK52:

Çalıştığım üniteleri sayınca bildirim yapıcam. Şuanda kaç tane oldu bilmiyorum :)))

X