2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Ohhhhhhhhh missssss gibi , fincanımı alıp balkonda yağmur izlemeye geçeyim ben .

Bugün tam ders çalışma havası var , değerlendirmek lazım lolisscim

yağmur bize ders çalışma aşkı indirsin göklerden,inşallah

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Ohhhhhhhhh missssss gibi , fincanımı alıp balkonda yağmur izlemeye geçeyim ben .

Bugün tam ders çalışma havası var , değerlendirmek lazım lolisscim

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

afiyet olsun canım
Aynen,kaçırmamak lazım bu havayı

Avrupa Birliği ve Türkiye ilişkileri 3 ünite bitti.
Geçen dönemden de bir dersim var uluslararası iktisat Pol. Onunda 4 üniteside bitti.
Buarada soru Bankası olarak murat yay. kullanıyordum, şimdi egem yay. kitabını aldım dün inceledim iyi görünüyor ama egemi daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Sanada kolay gelsin başlamasının dediğin gibi o kitap bana da kolay ve sayfa sayısı az geldi : )

estağfurullah ausum öyle şey olur mu
Yok motive edemiyorum yok ilgilenemiyorum..hiiç bu tür şeyler düşünme
Maalesef arada bir olur böyle şeyler elbet toparlanıp elbet toplaşırız
Sen bizi gayet de iyi motive ettin ediyosun yok öyle başka birine devretmeyi düşünmek..

ausencia

canım benım allah razı olsun senden gilaburu içiyorum günde 3kez
avokado yapragı mısır püskülü ve kiraz sapını kaynatıp günde 3kez içiyorum
bol su da içmeye calısıyorum
bi süre denicem boyle eritmezse taşı alkolsüz bira da içerim 10gün her aksam böyle tarif verdiler

tekrar teşekkür ederim

Arkadaşlar 2 yıllık aöf bölümlerinden hangisini ataması fazla lütfen yardım edin. Ygs sonucundan sonra morelim sıfır
Yardımcı olursanız sevinirim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pardon cnm ya balığım ben biraz:) e burcda balık hafızada:) sazanlık ta vaar:)) e daha ne olsun. ben listeye eklendikce son sayfaya gelio die düşünmüşüm:) . allahtan ders çlışmayı unutmuyorum... ah ah vejeteryanlıktan sanırım... b12 eksikliği çıkıo... dün mesela ütüyü fişte unutup sogusun diye yere bırakmışm komşuya gittik bi kaç saatcik ( 2-3 saat) galiba açık kalmış geldikten 1 saat sonra fark ettim... çok şükür bişey olmadan farkettim.

neyse canım 4 ünite daha tamam... tembelim ya eski performasım yok artık cnm istemiyo ders çalışmak...:44:

Allahtan yangın çıkmadan farketmişsin

aynen loiscim ya çok şükür. idili de yatırmıştım tam ondk falan öyle kalmış. allahtan girmişim. e kafada yogun olunca...:26:

Evet üniteleri kısa diye bana da sempatik geldi zaten ama henüz çalışmaya başlamadım .

Uluslararası İktisattan bende BC ile zorlanarak geçmiştim , çan düşüktü yoksa ortalamam 50 idi

Bu arada İngilizcen nasıl , nasıl çalışacaksın , burada paylaşılan İngilizce özetlerini gördün mü , çok faydalı

Ama sen hala sık sık gelmiyorsun , hevisiz olmuyor mu yoksa

Tekrar tekrar geçmiş olsun , evet bende biranın bir numaralı ilacı olduğunu okudum bu işin .

Sosyal Hizmetler diye biliyorum ama çok araştırdığım bir konu değil.

Benimde istemiyor hiç ama senden tek farkım benim aynen eski performans yani

Sen yine komşudaymışsın iyi , ben geçen ay 45 dakika araba ile yol aldıktan sonra eşime , eve dön ütüyü açık unuttum dedim

hafta sonu 3 ünitecik çalışabildim

Ünite-cik

ausum toplam 12 ünite eklermisin

Ooooo sen kutlamalara daldın bu ara ders çalışmazsın diyordum ama daha da motive olmuşsun sanki ahretim

günaydınnnn benim 23 ünite bitti artık ezberlere geçtim :) geriye kalan 3 ünite ing bu dönemde ing çalışmıyorum

Canim ya ben İngilizceye çalışmıyorum temelim var eşim dee ingilizce hocası zaten sıkınti yok geçiyorum : )

evet ahretim iktidar zaferi ile daha bir gaza geldim....
yaşasın AKP

Çalıştığım üniteleri sayınca bildirim yapıcam. Şuanda kaç tane oldu bilmiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…