Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Aus abla link atmış ayrıca o eklediğin fotoğrafta turuncu bir alan var soru işareti olan ordan da direk geçmiş yıl sorularına ulaşabilirsin oturum açarak
Geçmiş yılların sorularını arıyorsan o verdiğim linkte var.
canım ben işletmeyim..
fakultemi bölümüm dersimi seçtim..
öncelikle bütüm derslerim yok burada
ikinciside, mesela insan kaynakları yönetimi 14 ünitede görünüyor. eski sisteme göre sanki
alıştırma bölümündede ekitaptada 14 ünite var..
alıştırma bölümünde baya güzel anlatmışlar. oradan gidiyordum şüphe ettim
Günaydınlar bu arada herkese
1 saat çalışıp 3 ünite bitirdiğiniz bir gün olsun bugün
canım ben işletmeyim..
fakultemi bölümüm dersimi seçtim..
öncelikle bütüm derslerim yok burada
ikinciside, mesela insan kaynakları yönetimi 14 ünitede görünüyor. eski sisteme göre sanki
alıştırma bölümündede ekitaptada 14 ünite var..
alıştırma bölümünde baya güzel anlatmışlar. oradan gidiyordum şüphe ettim
Günaydıııınn
1 saat bir ünite kafi bana patron yok gelen giden yok hemen başlıyorum
Bende işletme okuyorum o linkten yeni sisteme göre sadece geçen sene çıkan sorular var. Yani dünde dediğim gibi fakülte seçerken işletme değil sınav sorularını seçiyorsun.Ünitelere bakıp Ders çalışmak istiyorsan e-öğrenmeden giriş yapmalısın şimdi baktım bende senin giriş yaptığın yerde söylediğin gibi 14 ünite var e-öğrenme yeni sisteme göre düzenlenmiş. Dün eklediğin resmin sağ üst köşesinde giriş var ordan öğrenci girişi yapıyorsun, giriş yaptıktan sonra çalışma alanımdan(yine sağ üstte) dersini seçip çalışabiliyorsun.
mgaltnl açıklamış canım , ben işletmenin derslerine hakim değilim .
Ama sınav soruları , sene , sınav şeklini seçinince solda tüm sorular ve cevap anahtarları çıkıyor diye biliyordum
Oooo o zaman ders çalışmanın tam vakti , su gibi akıp geçsin üniteler , öğlene kalmaz ünite bildirimi yap bana
Tamamdır ben 39 u ekledim , şimdi sıra sende
Hızla düşürelim listeden o 39 u
Kuzuuuuummmmm , şöyle 7 şer 9 ar gelme
Bir an kalbim sıkışıyor
Süpersin harikasın , sen zaten vizelerin kraliçesisin
Huuuuuuuuuuu gazel o kadar sitem etmişsin , geldim şimdi ama hiiiiiiiiiiiiç benim yazdıklarımı okumamışsın
Ne yaptın ünite var mı ünite
Aaaaaa hani son haftaya bırakmayacaktık bu sefer , hani son iki hafta demiştik ya
Nisan 1 de başlasak hatta ne güzel olur , şaka gibi
Dolmacım canımm benim , göremiyorum seni de ne zmandır o sebeple özellikle yazdım tatlım .
Bu sos zaten kıvamlı , ben hiç puding kullanmadım ama daha kıvamlı sos için çikolata eritmek ne güzeli .
Evet canım kaybettim , zaten kimliğn yetişmesi imkansızmış , sadece başvuru yapınca kimlik yerine geçecek bir belge verecekler .
Selam canım , sende harikasın şekerim 12 ünite 3 ders bitmiş gitmiş bile , daha ne olsun Tempoyu bozma hiç aynen devam .
İngilizce özetleri için adalet olması gerekmiyor , bir çok bölümde ortak kitap ingilizcede , 1 var mı işte ?
Gözde 3-4 ü paylaşmıştı ing. özetlerinin , 1 varsa eskiden kalma koyar belki ya da nereden buluyorsa link verir .
Evet AÖFÜN güzelleri yarışmada harika tarifler var , hepsi birbirinden güzel , girip oy verin mutlaka beğendiğiniz birine .
Hem oy kullanan bir kişi pro üyelik kazanacak
biraz rahatsızım ausum, pek uğramadım dünden beri...Tamamdır ben 39 u ekledim , şimdi sıra sende
Bir an kalbim sıkışıyor
Huuuuuuuuuuu gazel o kadar sitem etmişsin , geldim şimdi ama hiiiiiiiiiiiiç benim yazdıklarımı okumamışsın
Aaaaaa hani son haftaya bırakmayacaktık bu sefer , hani son iki hafta demiştik ya
Dolmacım canımm benim , göremiyorum seni de ne zmandır o sebeple özellikle yazdım tatlım .
Bu sos zaten kıvamlı , ben hiç puding kullanmadım ama daha kıvamlı sos için çikolata eritmek ne güzeli .
Evet canım kaybettim , zaten kimliğn yetişmesi imkansızmış , sadece başvuru yapınca kimlik yerine geçecek bir belge verecekler .
Selam canım , sende harikasın şekerim 12 ünite 3 ders bitmiş gitmiş bile , daha ne olsun Tempoyu bozma hiç aynen devam .
İngilizce özetleri için adalet olması gerekmiyor , bir çok bölümde ortak kitap ingilizcede , 1 var mı işte ?
Gözde 3-4 ü paylaşmıştı ing. özetlerinin , 1 varsa eskiden kalma koyar belki ya da nereden buluyorsa link verir .
Evet AÖFÜN güzelleri yarışmada harika tarifler var , hepsi birbirinden güzel , girip oy verin mutlaka beğendiğiniz birine .
mgaltnl açıklamış canım , ben işletmenin derslerine hakim değilim .
Ama sınav soruları , sene , sınav şeklini seçinince solda tüm sorular ve cevap anahtarları çıkıyor diye biliyordum
Oooo o zaman ders çalışmanın tam vakti , su gibi akıp geçsin üniteler , öğlene kalmaz ünite bildirimi yap bana
Hıh sen öyle san . Sonmuş doğum günü partisi .Bi kere senin doğum günün 7 gün 7 gece sürecek kuzum . İşte bu da son kutlama
Eki Görüntüle 1024974 Eki Görüntüle 1024973 Eki Görüntüle 1024974
Vay vay vay aman nazarım değmesin canım ya , süpersin , aynen devam
Ne güzel bir habermiş , kitaplar ince diye .Umarım benimkilerde incedir , son dönem artık yazacak ne bulacaklar diye düşünüyorum
Ohh uyusun uyusun , dinlensin , enerji toplasın
Amcanları dövelim mi
Tamamdır , incemiymiş gerçekten kitaplar
2 ünite çalıştım , 2 ünitem kaldı Ne şanslısın dolmam .
ileğen mesajından bahsettiğini anladım canım ya , ama hani mesaj alıntıları da aynı yere geliyor ya , çok kalabalık oluyor benim ileğen Arada görmedim mi acaba dedim :26: Benim sana yazdığım fi tarihinde bir ileğen mesajı vardı ona mı cevaptı yoksa hoş şimdiye sıkıntında geçmiştir zaten
Hevi nerde heviiiiiiiii , haberin var mı dolmam ?
Bende seni öptüm canım kocamaaaaaaan kocaman .
Herkese günaydın hepinizi kocaman öpüyorum.. kucak dlusu sevgi gönderiyorum sizelere
Ausumm
Dolmam
Betülüm
Biberonum
Gazelim
Gözdecim...
Mutlu bir gün ay gecirirsiniz ins herkese keyifli pazarlar:13::13:
Ausum bu doneme bomba gibi hazirim canim yardimci kitabi gec buldugum icin biraz calismaya gec basladim ama planli calisiyorum hergune bi unite verdim sinava kadar uniteler bitiyor son 3günde tekrar yapacagim ins canim
Sen nasilsin calismalar nasil
Topikdeki arkadaslarim sizin calismalariniz nasil gidiyor
Ausum 2ünite calistim canim düserbilir misin acaba
hepinizi opuyorum
Bende ozledim sizleri canim telefondan girebiliyorum annem bilgisayari saklamis kardesim ders calismiyir diye ancak yaziyorum giriyorum canim oyle iste
Sen nasilsin betülüm kpss ,aöf nasil gidiyor cakismalar ..
Hayat nasil gidiyor canim
Öpuyorum kocaman
Bide betülüm doğum günün kutlu olsun canim nice mutly huzurlu saglikli sevdiceginle bir ömür gecirirsin ins canim
Ciddi ciddi her defasında beni şaşırtıyorsun
Ben de bu avatarlı kim diyorum
Kardeşin yüzünden sende nasibini alıyosun e dolayısıyla bizde tabiki
Valla betülün doğum gününü kutlamışsın ama ben ilk kutlamıştım hiç oralı olmadı
Tamamdır ben 39 u ekledim , şimdi sıra sende
Bir an kalbim sıkışıyor
Hepinize çok teşekkür ederim ALLAH(C.C)'ım sizden razı olsun
Arada atladığım kişiler varsa ne olur affedin
Ausum , 4 ünite daha ekler misin?
Keyfim yok pek , dün erkek arkadaşımın babaennesini kaybettik.. Etkilendim ister istemez... Dualarınızı esirgemeyin inşaALLAH(C.C)...
Dolmam doğum günü mesajını görmedim kusuruma bakma ALLAH(C.C)'a emanet olun... sizi çok seviyorum kk hatunları <3
Tabiki etkilenmez mi insan ya başınız saolsun mekanı cennet olsun
3 ünite bitirdim yavaştan gidiyorum ama olsun :))