Merhaba canım
Bu hafta çalışmaya başlıyorum inşallah. Geçen hafta internetten ders notlarını toparladım
İnşallah veririrz bütün derslerimizi. Tek eksiğim soru bankası soru çözemiyorum netten buldugum kadaryla
Ben hiç öyle soru bankası arayışına girmedim okul kitaplarından çalışıyorum ünite sonundaki sorular ve e-öğrenme portalında her ünite için ayrıca 10 alıştırma soruları var onlarıda çözüyorum en son geçen yıl çıkan sorulara bakıyorumama stratejik yönetimin alıştırması yok e-öğrenmede inşallah hayırlısıyla hepimiz bütün derslerimizi geçeriz
canım sen e-öğrenmedenmi çalışıyorsun hep faydası oluyormu
Geçen dönem sadece ünite sonu soruları ve e-öğrenme alıştırma sorularını çalıştığım dersleri geçtim çalışmadığım 1 ders vardı o da ff geldiciddi anlamda sorulara çalışırsan geçecek kadar not alırsın belki ama üniteyi okusan daha çok verim alırsın şimdi öyle yapıyorum ben önemli yerlerin altını renkli kalemle çizip soruları çözüyorum herhangi bir yerde çalışmıyorsan ve evdeysen e-seminerlere de katılabilirsin portaldan, 1 defa bi bakayım dedim nasıl diye sürekli katılan biri çok rahat dersleri geçtiğini söylemişti..
Şimdi araştırmaya geçiyorum hemen canımTeşekkür ederim verdiğin bilgiler için Sen ne duurmdasın basladınmı çalşmaya
Rica ederim canım umarım işine yararben başladım ama çok yavaş ilerliyorum şimdi baktım da sınava 25 gün var ve benimde çalışmam gereken tam 25 ünitem :18::18: her gün 2 ünite bitirip tekrar yapacak ve soru çözecek zamanımın kalması gerekiyor :26:
unutmak mümkün mü
toplar büyük olunca kremada çok ve güzel koyulyor ben içine damla çikolatada koymuştum
ama tuttum bu tarifi bırakmam
kremasına biraz vanilya koysak nasıl olur ausum sence :26:
Bence de arada git ausum; hem Yusuf da gururlanmış, gururlanmaz mı, sende o cevher var, hem de nasıl var.Üstelik ne kadar uğraşmışsın, düşünmüşsün, emek vermişsin. Ne kadar güzel...
Yeni 2 canım, dün akşam da biraz çalıştım ama özetleri yazamıyorum, kal geldi. Belki bu dönem özet yazmadan sadece kitaptan çalışırım, daha karar veremedim.:44: Edebiyatta da çok ayrıntı varmış, umarım kazasız belasız bu dönemi de atlatırım, gelecek sene çok daha rahatım çünkü...
Okurken gözümde canlandı da, ne güzel ya.
Ablacım 1 ünite daha ekler misin rica etsem?
1 ünite eklermisin ausum, bir dersim bitti...üff daha çok var..zaman yok ama..
Kızlar merhaba Nasılsınız
finansal tablolar analizi
iş ve sosyal
türkiye ekonomisi
insan kaynakları
stratejik yönetim
maliyet yönetimi derslerini alıyorum
Bu sene bitirmem lazım kesin geçen sene uzattım çnkü düşününce delircek gbi oluyorumHepsini nası vercem
ausum 5 oldum
yavaş da olsa ünitesiz gün geçirmiyorum allahın izniyle..yarına nasipse iki ünite niyetim var..bakalım kısmet...
allah allah bugünlerde kimse girmiyor buraya ne hikmetse :26:
auscum dün kendime söz vermiştim, bugün iki ünite bitirecem diye..şükür bitirdim toplamda 7 oldum...yatana kadar 1 ünite daha niyetim var ama belli olmaz, her an cayabilirim
bu arada herkes nerede gerçekten, kimse dersmi çalışmıyor, yoksa bildirmiyormu, ?
2 gün önce yazdığım yorumun altına yazıyorumkimse uğramamış iki gündür demek
Merhababende arada bakıyorum ama kimsecikler uğramıyor geçen dönem bu zamanlarda daha canlıydı topik şimdi ne ses ne seda :44::44: ( geçen dönem aranızda yoktum ama sonuna kadar hiç üşenmeden okumuştum ) kızlar gelip birden 10 ar 15 er ünite bildirimi yapacak diye düşünüyorum :26: :26:
Bu arada bende de 4 ünite daha düşebilirsin Aus ablacım çok yavaş ilerliyorum motivasyona ihtiyacımız var
sakladım birden kullanırsam farkedersin yavaş yavaş kullanıcam
tşk ederim kızlar..
bende akşam eve gidiyorum. ozamanda esneye esneye zor oluyorözet çıkarmaya çalışıyorum
inşALLAH halledicem
Herkese günaydın hepinizi kocaman öpüyorum.. kucak dlusu sevgi gönderiyorum sizelere
Ausumm
Dolmam
Betülüm
Biberonum
Gazelim
Gözdecim...
Mutlu bir gün ay gecirirsiniz ins herkese keyifli pazarlar:13::13:
Ausum bu doneme bomba gibi hazirim canim yardimci kitabi gec buldugum icin biraz calismaya gec basladim ama planli calisiyorum hergune bi unite verdim sinava kadar uniteler bitiyor son 3günde tekrar yapacagim ins canim
Sen nasilsin calismalar nasil
Topikdeki arkadaslarim sizin calismalariniz nasil gidiyor
Ausum 2ünite calistim canim düserbilir misin acaba
hepinizi opuyorum
Bende ozledim sizleri canim telefondan girebiliyorum annem bilgisayari saklamis kardesim ders calismiyir diye ancak yaziyorum giriyorum canim oyle iste
Sen nasilsin betülüm kpss ,aöf nasil gidiyor cakismalar ..
Hayat nasil gidiyor canim
Öpuyorum kocaman
Bide betülüm doğum günün kutlu olsun canim nice mutly huzurlu saglikli sevdiceginle bir ömür gecirirsin ins canim
Benim 5 ünitem bitti :)
Çizelgeye işleyebilirsin :)
Asuneca benden kurtulus yok 2 unite daha ekler misin?not ortalamami yukseltip birinci donemden kalan 2 tane ff olmayan dersten kurtuluum diyorum
MERHABALAR,
Toplam 10 dersim var :18::18::18::18: ünite sayısı 41 diye hesapladım ama akşam tekrardan hesaplayıp bildirimini yaparım ablacım
bu 10 dersi vermem lazım :26:bölüm olarak yine kamu yönetimi 3/4 yazabilirsin .
Bu akşam bbaşlıyorum geçen dönem çok feci yayıldım rahatlıktı üzerimdeki ama bu dönem kesin vemrmem lazım . ne tembel kız diyorsunuzdur benim için
Ausum günaydınlarrrr
maceraya bakkkk
kitapları tamamlamak için kaç şehir gezilmiş :))))
çok sağol ablam beniim Allah razı olsun :)
aynından diyoruz bizde ablamlarla.. naparlarsa yapsınlar valla onların bakımına muhtaç koymayız biz aile büyüklerimizi şükür ama üzülürler diye sinir oluyorum insan eve getirdikten bi hafta sonra mı aklına gelirde bakmaya gelir..
neyse ne dertliymişim yav artık ders konuşma zamanı gerçi kitaplarla bi süre daha bakışıcaz sanırım heç başlayasım yok hala...
Kulaklarım çınladı
Ünite bildirimim malesef yok.ausum , Dün doğum günümdü ,
çarşamba akşamından beri farklı mekanlarda adıma düzenlenen
kutlamalar var bu gün akşam son nasipse... Yarında aşkımın iş yemegine katılacagız nasipse...
Dersaneyide düzene sokarsam pazartesi ikinci dersime başlıyorum...
Dolmam , uppam , hevim , gazelcim , gözdecim ve tabisiii ausum
hepinizi opuyorumm...
uppaaaaaaaaa yeni ismin hayirli olsun eski biberoncum yani
ALLAH(C.C)'a emanet olunnn
Onur belgesi almışım haberim yokDün geldi eve şaşırdım. Darısı son dönemin başına
daha baslamadım kızlar az şevk verin başlayayım ama işte çalışamıyorm eve gelincede yorgun geliyorum poffff
merhaba kızlar ben de saglık kurumalrı ısletmecılıgı okuyorumm.buugnden ıtıbaren 7 aylık kızımla calısmaya baslayacagım:)
cokmu gec kalmıısm...yalnız calısılacak unıte sayısını bulamıyorumm.nerden bulabılrımm..bı bılgınız varmıı
Günaydın kızlar. Bende açıköğretimden edebiyat okuyorum son sınıftayim ama geçen seneden de dersim vardı bu dönem on derse giricemAllah yardımcımız olsun. Bende gelirim inşallah topige
beni de ekler misiniz türk dili edebiyatı 3. sınıf. nişanlıma söz verdim bitiricem ve ders çalışıcam diye...(( bu sene kalmasaydım iyiydi de...
Şöyle uzuuuuun zamandır gelmeyenleri bi yoklayayım dedim
Çalışmalar başladı mı acaba ?
Son 26 :18::18:
Listede adı olup ünite sayısını yazmayanlar varsa lütfen iletsin bana , çalışmaya başlayıp ünite bildirimim yapmayan vardır diye de ümit ediyorum
Hadi bakalım , herkesten son 4 haftada müthiş bir performans bekliyorum
Alıntı yapmadığım kimse kalmamıştır umarım , kaldıysa da affola .
Bekliyorum herkesi .
Aus was here
Geçen dönem sadece ünite sonu soruları ve e-öğrenme alıştırma sorularını çalıştığım dersleri geçtim çalışmadığım 1 ders vardı o da ff geldiciddi anlamda sorulara çalışırsan geçecek kadar not alırsın belki ama üniteyi okusan daha çok verim alırsın şimdi öyle yapıyorum ben önemli yerlerin altını renkli kalemle çizip soruları çözüyorum herhangi bir yerde çalışmıyorsan ve evdeysen e-seminerlere de katılabilirsin portaldan, 1 defa bi bakayım dedim nasıl diye sürekli katılan biri çok rahat dersleri geçtiğini söylemişti..
hiç bişeyde kaçmıo
Ben de uzun zamandır gelmiyorum, çünkü çalışmaya fırsatım olmuyorBoşuna buralarda kalabalık yapmayayım diyorum
sa canım..
e öğrenmede çıkmış sorulara bakıyorsun ben anlamadımda :26::26::26:
Eki Görüntüle 1035166
burdan nereye giricem
Ben de uzun zamandır gelmiyorum, çünkü çalışmaya fırsatım olmuyorBoşuna buralarda kalabalık yapmayayım diyorum
Toplam 7 ünitem tamamdır. Bu hafta inşallah daha fazla ünite bitiricem. Çünkü bir an önce soru çözümlerine başlamak istiyorum.Şöyle uzuuuuun zamandır gelmeyenleri bi yoklayayım dedim
Çalışmalar başladı mı acaba ?
Son 26 :18::18:
Listede adı olup ünite sayısını yazmayanlar varsa lütfen iletsin bana , çalışmaya başlayıp ünite bildirimim yapmayan vardır diye de ümit ediyorum
Hadi bakalım , herkesten son 4 haftada müthiş bir performans bekliyorum
Alıntı yapmadığım kimse kalmamıştır umarım , kaldıysa da affola .
Bekliyorum herkesi .
Aus was here
3-4 gündür yoktum canım , herkes sermiş
Şimdi çalışma vakti sloganı ile azıcık yoklama yapayım dedim , ne alemde senin üniteler
E-öğrenme çıkmış sorular linki o değil canım ,
http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/Giris.aspx
Sınav sorularını seçiyorsun ilk sütunda , sonra yıllara göre dağılan sorular var .
oofff offfffBu dersleri vernce mezun oluyomuusun canım gerçi ff geldi demiştin bunların hepsinin verirsen onuda tek derste halledersin kuzum sanırım
3-4 gündür yoktum canım , herkes sermiş
Şimdi çalışma vakti sloganı ile azıcık yoklama yapayım dedim , ne alemde senin üniteler
Aaaa aşk olsun ne demek , sık sık gel ki çalışmaya motive ol .
Hiç mi başlamadın ? Dert etme bugün başlarsın
Hejira sen vizede kaç ünite çalışacağını da bildirmemişsin .
Kaç üniteden sorumlusun canım ?
Canlarım ciğerlerimKısa bir süre için buraları ihmal ettim gibi ama işte yine sahalardayım
Aman ha ben gelmedim diye motivesi düşen var mı2 katı motivasyon yükleyeyim onlara
Eveeeeeeeet geri sayım feci halde başladı , son 26 gün :18::18:
Ben henüz başlamadım , daha kimliğim yok , kaybetmişim
Ama düzenli çalışma ile çok güzel çalışabilecek zaman var önümüzde , hadi bakalım , hep beraber FF siz bir döneme daha adım atalım
Canım dolmam , ünitelerin bitti diye gelmemezlik yapma tamam mı ?
Tam gaz başlıyoruz topikçenek muhabbete
Vanilya koyabilirsin tatlım bu arada , ne oldu annenin günü geçti mi yoksa ?
Arkadaşım nerelerdesinnnnnn ?
Daha ben senin bu iki üiteni eklememişim :26:
Kaç oldu en son şimdi senin ? Edebiyatı yıkar geçersin sen korkma güvenim tam sana
Sağol tatlım , çok keyifliydi evet .
Eklerim tatlım , başka var mı onu da zevkle eklerim , sahalara döndüm
Gazelim gelmiş ama ben yokmuşum , ünite bile bitirmiş
İnşaallah hep beraber vereceğiz efuli , kooskocaaaaaa 4 hafta var önümüzde . Biraz planlı programlı çalışılınca hepsi halledilir .
Listede adın yok , ekleyeyim istersen , hangi bölüm kaçıncı sınıf ve vizede toplam kaç üniten var ?
Geldim geldim ahretim , sen gelmeyince hepimiz protesto ettik hem topiği hem de ders çalışmayı
Hepsini ekliyorum şimdi , tam gaz durmak yok yola devam
Canım benim ya , kusura bakmayın , bir kaç gün ihmal ettim burayı ama şimdi elim üstünüzde .
Motivasyon mu istiyorsun sen ?
Derhal
Yavaş ilerlediğini düşünme öncelikle , hızlı ve anlamadan ilerlemektense , bırak tekrara vaktin kalmasın ama anlayarak geç üniteleri
Hem daha vakit var , pazartesi hep başlangıçların günüdür , bugün daha bir gazla başlayalım mı ne dersin
sa canım..
e öğrenmede çıkmış sorulara bakıyorsun ben anlamadımda :26::26::26:
Eki Görüntüle 1035166
burdan nereye giricem