2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

:KK17::KK17::KK17:

O kadar güzel bir gündü arkadaşım.

1 saat sürüyor etkinlik , 3 öğrencinin annesine sınıfına emanet ediyorlar , bugün bizim grup 2 kişi idi , diğer anne gelmemiş :KK19: Ben gittiğimde kadın çıldırmak üzere idi daha sınıfa gireli 5 dk olmuş .

Ben Yusufa daha önce gelen anneleri sormuştum , hepsi bir hikaye okuyup çıkıyorlarmış.Ben dün gece tam 2,5 saat oyun hazırladım hepsi , her birine isimlerine özel . Çok güzel geçti .Çocuklar bacaklarıma yapıştı inan gitme diye , en önemlisi de oğlumun gözlerinde öyle bir mutluluk vardı ki , herkese sürekli o benim annem diyordu :KK16::KK16::KK16:

Öğretmen sizdeki bu cevheri bilseydim sıkıştığımda çağırırdım dedi . Meslek mi değiştirsem ne :KK52:

Eklerim tatlım , yeni 2 mi bu ?Diğerini daha biraz önce ekledim de :26:

oğlun da hava attı arkadaşlarına hee :emir_bebek::emir_bebek::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16:

sormaaa dün sinir oldum yokkktu kk :KK5::KK5:

hadi yaaa ufff burdaki arkadaşta hastaydı ssorma rapor almış tektim bugün çok yoruldjum :KK19::KK19::KK19: bi ben hasta olupta rapor almıyorum yaaaaaaa :KK52::KK52:

maşaalh hasta olma zaten insanın feleği şaşıyor en iyisi sağlık :KK76:
demek ausun o civcivlerini sen çaldın haaa :KK53:
kııız mavi mavi gıda boyalımıdır nedir nedir naapacan çalıpta :KK52:

Öyle deme şimdi bana, zaten sulugözüm, ağlarım. Ağladığım şeye de bak, ama huyum kurusun, duygusallık üst seviyede.:KK43:

Ağlama ağlama uppa yı da sevdim ama biberon ilk göz ağrım :KK14:

senın kuşları ben çaldım
499kfok.gif

Çaldın da kullansaydın madem , aha seninki de sap gibi bir tane :KK1:

ayıp ettin ausum biliyorum birinci olduğunu hatta tebrik etmiş etmiştim hatta tebrik kartı yollamıştım tavuklu patatesli :KK52::KK52:
geçen profiterol yaptım çok güzel bi tarifmiş çok beğenildi :KK39:
yalnız sen demiştin kaşığı tam doldurunca dodaman oluyo diye benimkide dodaman oldu :KK1:

Evet bende hatırlıyorum sanki tebriğini ama ders çalışmaktan unuttu herhalde dedim :KK1:

Evet canım kaşığı doldurunca kocaman oluyor ama ben kocaman seviyorum zaten , diğerinden 3-5 yemek zorunda kalınca çok yemiş gibi oluyorum :KK52:

maşaalh hasta olma zaten insanın feleği şaşıyor en iyisi sağlık :KK76:
demek ausun o civcivlerini sen çaldın haaa :KK53:
kııız mavi mavi gıda boyalımıdır nedir nedir naapacan çalıpta :KK52:

şeker hamuru onlar kurabiyelerimize koyarız :KK60::KK60:

off valla rapor almayıp gelmesem ya bende :KK43::KK43::KK1:

çok yavaş yazıysin gidicem şimdik ben :2::2::KK53:

Evet bende hatırlıyorum sanki tebriğini ama ders çalışmaktan unuttu herhalde dedim :KK1:

Evet canım kaşığı doldurunca kocaman oluyor ama ben kocaman seviyorum zaten , diğerinden 3-5 yemek zorunda kalınca çok yemiş gibi oluyorum :KK52:

sakladım birden kullanırsam farkedersin yavaş yavaş kullanıcam :KK52::KK52::KK52::KK51:

unutmak mümkün mü :KK24:
toplar büyük olunca kremada çok ve güzel koyulyor ben içine damla çikolatada koymuştum :KK56:
ama tuttum bu tarifi bırakmam :KK53:
kremasına biraz vanilya koysak nasıl olur ausum sence :26:

1 saat sürüyor etkinlik , 3 öğrencinin annesine sınıfına emanet ediyorlar , bugün bizim grup 2 kişi idi , diğer anne gelmemiş :KK19: Ben gittiğimde kadın çıldırmak üzere idi daha sınıfa gireli 5 dk olmuş .

Ben Yusufa daha önce gelen anneleri sormuştum , hepsi bir hikaye okuyup çıkıyorlarmış.Ben dün gece tam 2,5 saat oyun hazırladım hepsi , her birine isimlerine özel . Çok güzel geçti .Çocuklar bacaklarıma yapıştı inan gitme diye , en önemlisi de oğlumun gözlerinde öyle bir mutluluk vardı ki , herkese sürekli o benim annem diyordu :KK16::KK16::KK16:

Öğretmen sizdeki bu cevheri bilseydim sıkıştığımda çağırırdım dedi . Meslek mi değiştirsem ne :KK52:

Bence de arada git ausum; hem Yusuf da gururlanmış, gururlanmaz mı, sende o cevher var, hem de nasıl var.:KK16::KK16::KK16::KK16: Üstelik ne kadar uğraşmışsın, düşünmüşsün, emek vermişsin. Ne kadar güzel...:KK16::KK16::KK16:

Yeni 2 canım, dün akşam da biraz çalıştım ama özetleri yazamıyorum, kal geldi. Belki bu dönem özet yazmadan sadece kitaptan çalışırım, daha karar veremedim.:44: Edebiyatta da çok ayrıntı varmış, umarım kazasız belasız bu dönemi de atlatırım, gelecek sene çok daha rahatım çünkü...

Okurken gözümde canlandı da, ne güzel ya.:nazar::nazar:
Ablacım 1 ünite daha ekler misin rica etsem? :KK16:

Kızlar merhaba Nasılsınız :KK16:

finansal tablolar analizi
iş ve sosyal
türkiye ekonomisi
insan kaynakları
stratejik yönetim
maliyet yönetimi derslerini alıyorum :KK31::KK31:

Bu sene bitirmem lazım kesin geçen sene uzattım çnkü düşününce delircek gbi oluyorum :KK14: Hepsini nası vercem :KK50::KK50:

ausum 5 oldum :KK52:
yavaş da olsa ünitesiz gün geçirmiyorum allahın izniyle..yarına nasipse iki ünite niyetim var..bakalım kısmet...

allah allah bugünlerde kimse girmiyor buraya ne hikmetse :26:
auscum dün kendime söz vermiştim, bugün iki ünite bitirecem diye..şükür bitirdim toplamda 7 oldum...yatana kadar 1 ünite daha niyetim var ama belli olmaz, her an cayabilirim :KK1:
bu arada herkes nerede gerçekten, kimse dersmi çalışmıyor, yoksa bildirmiyormu, ?
2 gün önce yazdığım yorumun altına yazıyorum :KK53: kimse uğramamış iki gündür demek :KK31:

allah allah bugünlerde kimse girmiyor buraya ne hikmetse :26:
auscum dün kendime söz vermiştim, bugün iki ünite bitirecem diye..şükür bitirdim toplamda 7 oldum...yatana kadar 1 ünite daha niyetim var ama belli olmaz, her an cayabilirim :KK1:
bu arada herkes nerede gerçekten, kimse dersmi çalışmıyor, yoksa bildirmiyormu, ?
2 gün önce yazdığım yorumun altına yazıyorum :KK53: kimse uğramamış iki gündür demek :KK31:

Merhaba :KK3: bende arada bakıyorum ama kimsecikler uğramıyor geçen dönem bu zamanlarda daha canlıydı topik şimdi ne ses ne seda :44::44: ( geçen dönem aranızda yoktum ama sonuna kadar hiç üşenmeden okumuştum :KK1: ) kızlar gelip birden 10 ar 15 er ünite bildirimi yapacak diye düşünüyorum :26: :26:
Bu arada bende de 4 ünite daha düşebilirsin Aus ablacım çok yavaş ilerliyorum motivasyona ihtiyacımız var :KK34:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba Nasılsınız :KK16:

finansal tablolar analizi
iş ve sosyal
türkiye ekonomisi
insan kaynakları
stratejik yönetim
maliyet yönetimi derslerini alıyorum :KK31::KK31:

Bu sene bitirmem lazım kesin geçen sene uzattım çnkü düşününce delircek gbi oluyorum :KK14: Hepsini nası vercem :KK50::KK50:

Efuli merhaba :KK3: çalışmaya başladın mı? Bende aynı dersleri alıyorum hatta fazladan 2 dersim daha var :26: biraz çalışmayla hepsini rahatlıkla verebilirsin stratejik yönetim ve insan kaynakları kolay dersler başlamadıysan onlarla başlayabilirsin mesela :KK34:

Efuli merhaba :KK3: çalışmaya başladın mı? Bende aynı dersleri alıyorum hatta fazladan 2 dersim daha var :26: biraz çalışmayla hepsini rahatlıkla verebilirsin stratejik yönetim ve insan kaynakları kolay dersler başlamadıysan onlarla başlayabilirsin mesela :KK34:

Merhaba canım :KK16:

Bu hafta çalışmaya başlıyorum inşallah. Geçen hafta internetten ders notlarını toparladım :KK15:
İnşallah veririrz bütün derslerimizi. Tek eksiğim soru bankası soru çözemiyorum netten buldugum kadaryla :KK30:

X