2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Yumaşık oluyor canım kroket , sadece dışı çıtır oluyor , içi bildiğin patates püresi kıvamında .

Ilık ikram edilir canım , tavuk yerine kıymada kullanılır içinde .

Misafire sunacaksam süzme yoğutla sunuyorum ama eve yapacaksam normal yoğurdu susuz kısmından kullanıyorum canım .

Geçen dönem bende kayıt için gittiğimde hepsini verdiler , kıza nasıl yani dedim :KK1: Hepsi mi var ? :KK52:

süper bi tarifti :KK19:
tez vakitte deniycem bunları :KK6:

4 ayrı bürodan mı.
Yapma be ablam.. Sen çok zorlanmışsın geçen sene. :KK50:

Evet canım , geçen asmunikal e de yazdım , İzmit , Yalova , Adapazarı bürolarından ben toparladım , en son sınava 2 hafta kala :KK52: bulunmayan kitabı babam Antalyadan yolladı .

Yuh yani.

süper bi tarifti :KK19:
tez vakitte deniycem bunları :KK6:

Tamam canım yapınca sonucu bildir mutlaka .

Afiyet olsun şimdiden .

Evet canım , geçen asmunikal e de yazdım , İzmit , Yalova , Adapazarı bürolarından ben toparladım , en son sınava 2 hafta kala :KK52: bulunmayan kitabı babam Antalyadan yolladı .

Yuh yani.

Afiyet olsun şimdiden .

Uh bee.. :KK53:
Toparlanıyor mu ne şu aöf. Kitaplar bulunuyor, sıra pek olmuyor falan, ünitliyiz çoluğumuz çocuğumuz için.. :KK1:

Uh bee.. :KK53:
Toparlanıyor mu ne şu aöf. Kitaplar bulunuyor, sıra pek olmuyor falan, ünitliyiz çoluğumuz çocuğumuz için.. :KK1:

Bende ümitliyim azıcık ama azıcık :KK31: Hiç anlamıyordum zaten , o bölüme giren öğrenci sayısı , o dersi alacak kişi sayısı belli , gidiyorsun kitap yok :KK19:

Bende ümitliyim azıcık ama azıcık :KK31: Hiç anlamıyordum zaten , o bölüme giren öğrenci sayısı , o dersi alacak kişi sayısı belli , gidiyorsun kitap yok :KK19:

Aynen öyle..
Hani illegal yoldan edinilebilen bi kitap da değil. Her öğrenciye 1 tane. Kendi elleriyle veriyorlar.
Cimrilikten artık ne yapacaklarını şaşırmışlardı bi ara.. Birkaç kitap verip yolluyolardı.

Yuh yani.

Afiyet olsun şimdiden .

Tabiki ausum yapınca mutlaka haber ederim sana :KK55:
Zaten annem günden önce yap dene ondan sonra yapalım diyor :KK8:

selam ben de geldim:KK52:
türk dili ve edebiyatı-4 toplam 26 ünite 1 gitti:KK55:

uçasım geldi sevinçten demek bizim lanet büro boş kitaplarda tam:KK52::KK52::KK52::KK52:
ama üzgünüm aöf kayıt yaptırmıcam bu seferde sen beni bekle çünkü param yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Vallahi 10 dk içinde aldım kitapları.. :KK1:
Normalde öyle bir kuyruk olurduk ki, Haseki'ya yaklaşırdık.. :KK1: :KK1:

merhaba kızlar bende aöf veterinerlik tek. okuyorum

Merhaba , katılmak ister misin çalışma sayfamıza , bu merhaba o demek mi yani :KK1: Eğer öyle ise vizede sorumlu olduğun toplam ünite sayısını ekleyeyim ilk sayfaya :KK34:

selam ben de geldim:KK52:
türk dili ve edebiyatı-4 toplam 26 ünite 1 gitti:KK55:

Selam lolisscim oooooo kitaplar alınmış çalışılmaya bile başlanmış :KK9:

uçasım geldi sevinçten demek bizim lanet büro boş kitaplarda tam:KK52::KK52::KK52::KK52:
ama üzgünüm aöf kayıt yaptırmıcam bu seferde sen beni bekle çünkü param yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Bende daha gitmedim , önümüzdeki Cumartesi gideceğim .Hafta sonu açıktı değil mi :44:

Betülcüm , benden de sana kocaman öpücükler.

Nihayet buluşabilmişsin arkadaşına , bu ara yoğunum giremedim çantaya :KK1:

Tabii ki , ne güzel hızlı gidiyorsun bu dönem , aynen devam ...

Hevim hevim hevim , nerelerdesin sen ?

Hiç görüşemez olduk tatlım :26:
auscummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16:
özledim kız seni vallaha bak...:KK19:
naslsın canım yeşillenmişsin denk geldik ohhh iki lafın belini kıralım ya hu olmuyor böylee canımmm:13:

Ben de bugün kayıdımı yaptım yani bankaya parayı yatırdım :KK8:
Çok alem şu atmler ya yatıracağım miktar 189 en fazla 190 yatırabilisiniz dedi ben de bozuk yoktu 200 yatırdım direkt parayı tükürdü kabul etmedi :KK52::KK52:
Tamam hevicim özeline yazarım detaylı :126:
İnşallah denk geliriz ama sanki yine tutturamadık be hevim biraz dolanırım o arada gelirsin inşallah :KK55:

dolmammmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16:
sende yeşillenmişsin canım benim ohhh çok sevindim
canım nasılsın
hayırlı olsun kaydını yenilemişsin hiç sorma o para konusunu bende yaşadım öyle ama Allahtan arkamdaki amcadan bozuk para aldımda hallettim canımm...
eee ne var ne yok şekerimmm:KK19::KK19::KK19::KK19::21::KK19:

auscummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16:
özledim kız seni vallaha bak...:KK19:
naslsın canım yeşillenmişsin denk geldik ohhh iki lafın belini kıralım ya hu olmuyor böylee canım

Hevim hoş geldin tatlımmm . Eeee gelmiyorsun ki hiç denk gelelim , bende özledim canım .

İyiyim canım , şimdi kalkıp temizliğe gireşeceğim , baba-oğul çıktı bizimkiler bugün köye gittiler .

Benden böyle yan, , senden ne var ne yok bakalım ?

X