• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013/2 Tercihlerde Atanan Var mı?

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
2013/2 Tercihlerde Atanan Oldu mu acaba?

75 :( zaten atanmayı beklemiyordum da umut dünyası işte :)) senin puanın kaç?

Ben lise olarak hiç çalışmadan girdim öylesine canım 68 aldım benimde umudum yoktu zaten bu sene çalışarak önlisansdan girecem inş.

Ben lise olarak hiç çalışmadan girdim öylesine canım 68 aldım benimde umudum yoktu zaten bu sene çalışarak önlisansdan girecem inş.

ben önlisanstan çalışarak girdim de sonuç istediğim gibi olmadı malesef. şimdi gene hazırlanıyorum artık atanmak istiyorum yoksa bu gidişle kadroyu öğrencilikten alacağım :1: Allah hepimizin yardımcısı olsun..

ben önlisanstan çalışarak girdim de sonuç istediğim gibi olmadı malesef. şimdi gene hazırlanıyorum artık atanmak istiyorum yoksa bu gidişle kadroyu öğrencilikten alacağım :1: Allah hepimizin yardımcısı olsun..

hadi ya çalışarak girip atanamamak daha zor inan böyle olanları görünce çalışmaktanda korkuyorum öyle girmektende

hadi ya çalışarak girip atanamamak daha zor inan böyle olanları görünce çalışmaktanda korkuyorum öyle girmektende

bölümden bölüme değişiyor ama mesela benim bölümümde atanmak çok zor mezunu çok ama bir arkadaşım 68 puanla kendi bölümünde Türkiye 61.si oldu ve ilk tercihine atandı. biraz da nasip sanırım

Son düzenleme:
bölümden bölüme değişiyor ama mesela benim bölümümde atanmak çok zor mezunu çok ama bir arkadaşım 68 puanla kendi bölümünde Türkiye 61.si oldu ve ilk tercihine atandı. biraz da nasip sanırım
sizin bölümünüzle arkadaşınızın bölümü nedir acaba? bende bil.proğramcılığından mezunum en az 85 almam gerekiyorda

aynı bölümdenim ben de canım aynen 85 ve üzeri lazım :)) arkadaşım resim öğretmeni.

hadi ya aynı bölüm demek bu bölümde ne adam akıllı bi iş var ne bişey kpss de de puanı çok zor Allah kolaylık versin bize:))

aynen canım valla ya :)) hayırlısı demekten başka bir seçeneğimiz yok, hayırlısı olsun..

Back