Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gene atanamamışım![]()
75zaten atanmayı beklemiyordum da umut dünyası işte :)) senin puanın kaç?
Ben lise olarak hiç çalışmadan girdim öylesine canım 68 aldım benimde umudum yoktu zaten bu sene çalışarak önlisansdan girecem inş.
ben önlisanstan çalışarak girdim de sonuç istediğim gibi olmadı malesef. şimdi gene hazırlanıyorum artık atanmak istiyorum yoksa bu gidişle kadroyu öğrencilikten alacağımAllah hepimizin yardımcısı olsun..
hadi ya çalışarak girip atanamamak daha zor inan böyle olanları görünce çalışmaktanda korkuyorum öyle girmektende
sizin bölümünüzle arkadaşınızın bölümü nedir acaba? bende bil.proğramcılığından mezunum en az 85 almam gerekiyordabölümden bölüme değişiyor ama mesela benim bölümümde atanmak çok zor mezunu çok ama bir arkadaşım 68 puanla kendi bölümünde Türkiye 61.si oldu ve ilk tercihine atandı. biraz da nasip sanırım
sizin bölümünüzle arkadaşınızın bölümü nedir acaba? bende bil.proğramcılığından mezunum en az 85 almam gerekiyorda
aynı bölümdenim ben de canım aynen 85 ve üzeri lazım :)) arkadaşım resim öğretmeni.
aynen canım valla ya :)) hayırlısı demekten başka bir seçeneğimiz yok, hayırlısı olsun..