efet:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123: sanırım mutluluktan göklerde uçuştadır o yüzden şuan bizi duyamazaaa evlendi bircan doğruu..bakalım ne zaman gelecek buralara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efet:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123: sanırım mutluluktan göklerde uçuştadır o yüzden şuan bizi duyamazaaa evlendi bircan doğruu..bakalım ne zaman gelecek buralara
ayyyyyyyy canım çokkk geçmiş olsun yaa....inşllh en hayırlı zamanda yenden hamiş kalır ve sağlıklı bebişini kucaklar..Allah yardımcısı olsun![]()
aaa çok üzüldüm :26::26:
ewet cnm ya allh korusun....genç mi arkdaşın kaç aylıktıki bbek?Allah göstermesin çok zor bişey:26::26:
Sağolasın canım, eşim montu çok beğendi ama 1 beden daha büyüğü olsaymış olacakmış.
O yüzden haftasonu değiştireceğiz.
İnşallah kayınvalidem hediyeyi beğenir, genelde biraz seçicidir bu konularda ama, bakalım göreceğiz.![]()
hırka kazak beni de aşıyorben şimdi kendime panço örüyorum
iki adet üçgen şal gibi öreceğim ve dikeceğim işte bu kadar
![]()
:26::26: aa çok üzücüüüü,Allah sabır versin inşallah :26:Hani geçenlerde bir arkadaşım hamile diyordum yaa bebek vbezi pastası fln hazırlamıştım..ne yazık ki bugün kürtaj olacak..kan uyuşmazlığından dolayı bebek ölmüş çok üzücü![]()
bu ne beceriii hatuuunn!!normal tığ ile mi, şişle mi ördün ya çok cici...
[/COLOR]
bu arada benim de tickerim hayırlı olsuuunn vatana millete
ilkayım sağol kuzum![]()
bu arada benim de tickerim hayırlı olsuuunn vatana millete
ilkayım sağol kuzum![]()
Bi ara benim de öyleydi de atlattım çok şükür ama kendi kendine geçti evlendikten sonra canım el sürmemeye dikkat et ve günlük bakımını yap temizleme jeli alıp.. Birde peçeteyle kurula tampon yaparak bir süre havlu kullanma yayılmasına sebebiyet veriyorkızlar normalde cildimde hiçç sivilce çıkmazken şu an alnım stebilize yol gibi oldu ne yapsam sizce:18:
ewet cnm ya allh korusun....genç mi arkdaşın kaç aylıktıki bbek?
tığ ile örüyorum tatlım, çok zevkli![]()
![]()
hayırlı olsunkalpler, gökkuşağı cıvıl cıvıl
![]()
kuzum baharı getirdin..hayırlı olsun nice nice seneler devirmeniz dileğiyle![]()
kızlar normalde cildimde hiçç sivilce çıkmazken şu an alnım stebilize yol gibi oldu ne yapsam sizce:18:
kalın uçlu o zaman, tığ ileyse ben de yapabilirim sanki.. şiş işinden hiç anlamam anneanneler misali örgüden![]()
cildiye doktoruna git istersen tatlım .. bende 5-6 yıl vardı .. en sonunda etkili bir ilaç kullandım baya geçti .. sonrada doğum kontrol hapının etkisiyle sanırım tamamen geçti .. şimdi hiç olmuyor![]()
koala tatlışım hiç görüşemiyoruz nabersin?
kızlar dün bir dedm kocişe bir hırka öreyim dedim ama bugün bakıyorum bu beni aşar![]()
poff ne güzel doğum kontrol hapı kullanıyorsun ilkaytoşş ben de çok istiyorum kullanmak ama doktorum vermedi kendi ilacım d.kontrol hapının etkisini nötrlediği için biz de öbür yönteme başvuruyoruz ama hiç hoş değil:26::26::26: