• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Sağolasın canım, eşim montu çok beğendi ama 1 beden daha büyüğü olsaymış olacakmış.
O yüzden haftasonu değiştireceğiz.

İnşallah kayınvalidem hediyeyi beğenir, genelde biraz seçicidir bu konularda ama, bakalım göreceğiz. :31:

wallahi canım onun o kadar düşüncesizliklerine senin bu yaptığın çok bile, beğenecek.. beğensin bi zahmet.. beğenmese de çok umursama..

hırka kazak beni de aşıyor :9: ben şimdi kendime panço örüyorum :16: iki adet üçgen şal gibi öreceğim ve dikeceğim işte bu kadar :6:

bende kesinlikle terapi etkisi oluyor :9: hemen telefondaki resmini ekliyorum :34:
Eki Görüntüle 574092

:53::53: bu ne beceriii hatuuunn!! :52: normal tığ ile mi, şişle mi ördün ya çok cici... :32:
Hani geçenlerde bir arkadaşım hamile diyordum yaa bebek vbezi pastası fln hazırlamıştım..ne yazık ki bugün kürtaj olacak..kan uyuşmazlığından dolayı bebek ölmüş çok üzücü:53:
:26::26: aa çok üzücüüüü,Allah sabır versin inşallah :26::50:

kızlar normalde cildimde hiçç sivilce çıkmazken şu an alnım stebilize yol gibi oldu ne yapsam sizce:18:
Bi ara benim de öyleydi de atlattım çok şükür ama kendi kendine geçti evlendikten sonra canım el sürmemeye dikkat et ve günlük bakımını yap temizleme jeli alıp.. Birde peçeteyle kurula tampon yaparak bir süre havlu kullanma yayılmasına sebebiyet veriyor
ewet cnm ya allh korusun....genç mi arkdaşın kaç aylıktıki bbek?

arkadaşım benle yaşıt 88li bebek 3 haftalıktı

kızlar normalde cildimde hiçç sivilce çıkmazken şu an alnım stebilize yol gibi oldu ne yapsam sizce:18:

cildiye doktoruna git istersen tatlım .. bende 5-6 yıl vardı .. en sonunda etkili bir ilaç kullandım baya geçti .. sonrada doğum kontrol hapının etkisiyle sanırım tamamen geçti .. şimdi hiç olmuyor :nazar:

cildiye doktoruna git istersen tatlım .. bende 5-6 yıl vardı .. en sonunda etkili bir ilaç kullandım baya geçti .. sonrada doğum kontrol hapının etkisiyle sanırım tamamen geçti .. şimdi hiç olmuyor :nazar:

poff ne güzel doğum kontrol hapı kullanıyorsun ilkaytoşş ben de çok istiyorum kullanmak ama doktorum vermedi kendi ilacım d.kontrol hapının etkisini nötrlediği için biz de öbür yönteme başvuruyoruz ama hiç hoş değil:26::26::26:

poff ne güzel doğum kontrol hapı kullanıyorsun ilkaytoşş ben de çok istiyorum kullanmak ama doktorum vermedi kendi ilacım d.kontrol hapının etkisini nötrlediği için biz de öbür yönteme başvuruyoruz ama hiç hoş değil:26::26::26:

hepsinin ayrı bir dezavantajı var bu yöntemlerin yaa :26: mecbur birini seçiyorsun risk alıp .. sıkma canını madem diğer ilacını etkileyecek kullanmamak daha iyi :31:

Back
X