- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimde bir tane istiyor.. ben iki tane istiyorumhayırlısı artık
![]()
![]()
ben epey bi araştırdıktan sonra bu yönteme karar verdim tatlım .. daha doğrusu karar verdik
dediğim gibi hepsinin ayrı ayrı dezavantajları ve riskleri var .. göze alıp tercih yapıyorsun mecbur .. evliliğin erken dönemlerinde hapın daha iyi olacağı düşüncesindeyim .. başlamadan öncede doktora gittim, hormon testlerimi yaptırdım ve en az yan etkisi olan yazz 24+4 ü tavsiye etti ve kullanmaya başladım .. ilerisi için ne gibi riskler taşıyorum bilmiyorum ama şuan için bende sıkıntı oluşturacak bir etkisi olmadı ..
amaç sonuç alarak hepsinin eksileri var . mecburen risk alıyorsun![]()
kızlar kociş aradı arabama bir hain çarpmış ve kaçmış...Çamurluk pert olmuş yaa![]()
ben epey bi araştırdıktan sonra bu yönteme karar verdim tatlım .. daha doğrusu karar verdik
dediğim gibi hepsinin ayrı ayrı dezavantajları ve riskleri var .. göze alıp tercih yapıyorsun mecbur .. evliliğin erken dönemlerinde hapın daha iyi olacağı düşüncesindeyim .. başlamadan öncede doktora gittim, hormon testlerimi yaptırdım ve en az yan etkisi olan yazz 24+4 ü tavsiye etti ve kullanmaya başladım .. ilerisi için ne gibi riskler taşıyorum bilmiyorum ama şuan için bende sıkıntı oluşturacak bir etkisi olmadı ..
amaç sonuç alarak hepsinin eksileri var . mecburen risk alıyorsun![]()
ben dra gitmedim ama eşim myralonu seçti, ben de onu kullanıyorum. bir yan etkisini de görmedim, ki ben kolay kolay keşfedemem zaten yan etki olaylarınıeşim dr ve koruma oranı en yüksek ve sonucu sağlıklı olanın spiral olduğunu söylüyor:44:
ben ösladimmm...Hoşgeldin atatlım![]()
ben dra gitmedim ama eşim myralonu seçti, ben de onu kullanıyorum. bir yan etkisini de görmedim, ki ben kolay kolay keşfedemem zaten yan etki olaylarınıeşim dr ve koruma oranı en yüksek ve sonucu sağlıklı olanın spiral olduğunu söylüyor:44:
elifcim senin araba ne geziyor iskenderun da :44: geçmiş olsun canım, araba olaylarını pek anlamam ama sanırım ucuz atlatmışsınız, sevin bence![]()
ben senin eşin askeriyede sanıyordum iyi mi..
spriral da bana korkutucu geliyor yaa.:18:
hele ki uzun süre kullanımda dikkat etmek lazım..:26:
özleyenim var yaşasınbu arada çok geçmiş olsun canım kasko varmıydı?
ewet cnm iiki kendi yoktuu içinde çok şükürcanım kocam doğum günüme aldı geçen sene
AMA aramızda geçen yıl bir remi durum olmadığından annemler lmas dedi oda kendi kullanıyo ödünç verdim gidinceye kadar
Aslında beyimiz bnmkini eskitip kendine passat almayı düşünüyo evlenince ama yemezler alır kaçarım passatı o eskiye binsin
![]()
yok canım askeriyede değil :)
bana da korkutucu geliyorama benim hap öyle ilkayınki gibi iyi değil ya, bekliyorum öyle gelmesini. aslında dra gitmek lazım da hiiç sevmem dra gitmeyi. hayatımda on kere gitmemişimdir :26: bence sen de ilkayın yaptığını yap, nolur nolmaz :44:
eşinin branşı ne canım, dr yamacında senin desene
evet,ilkoşumun izlediği yol benim de kafamdaki gibi...evli her kadının bir jinekoloğu olması gerektiğini düşünür bunun yanı sıra
her zaman düzenli gitmesi gerektiğini düşünürüm.hatta 6 ayda bir simir testinin de yapılması gerektiğini yine biliyorum..
bekarken hadi neyse ama evliyken beden koruması çift faktörlü oluyor bu bir gerçek.![]()
aminnn inşaalh ttalım...bende bnmkine derim yanakları sana benzesin yumuş yumuş güzelliğini benden aalsın kirpikler ve dudaklarını senden falanda filanooo baya lüks takılıyorsunuz maşallahbiz de 15 liralık arabalar bakıyoruz, şöyle ayağımızı yerden kessin yeter
![]()
bebek konusunda da yanakları eşime benzesin de sayısı önemli değil, Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah![]()
eşinin branşı ne canım, dr yamacında senin desene
evet,ilkoşumun izlediği yol benim de kafamdaki gibi...evli her kadının bir jinekoloğu olması gerektiğini düşünür bunun yanı sıra
her zaman düzenli gitmesi gerektiğini düşünürüm.hatta 6 ayda bir simir testinin de yapılması gerektiğini yine biliyorum..
bekarken hadi neyse ama evliyken beden koruması çift faktörlü oluyor bu bir gerçek.![]()
Benim yenge spiral ile gebe kaldı beybii
ay eylül acaip sistematik ve bilinçlisin yahu, ben yapamam ki bu kadar :44: tebrik ediyorum seni :) eşim şimdilik pratisyen, her branşla ilgilenmek zorunda hâsılı![]()
aminnn inşaalh ttalım...bende bnmkine derim yanakları sana benzesin yumuş yumuş güzelliğini benden aalsın kirpikler ve dudaklarını senden falanda filanallah herkesin gönlündekini versin inşllh..evlenip 6 ay sonra çalışmlara başlamak istyorum bakalım
ooo hacı bu konuda çok ilgiliyiz ben hiçç bişe bilmem nasıl evlenecem ne yapacam allah bilir![]()