• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar nasılsınız...soluksuz bir gün yaşadım neredeyse..:ssz:

siz yol yöntemlere el atmışsınız bugün.:17:

iyi olmaya çalışıyorum canım,koşturuyorum işte.. bide bazı cahillikleri takmamaya çalışıyorum kafama.. idare etmekle meşgulum yani,sen nasılsın canım
Hayırdır koalacım canını sıkan şeyler var belli ki
kızlar nasılsınız...soluksuz bir gün yaşadım neredeyse..:ssz:

siz yol yöntemlere el atmışsınız bugün.:17:

Hehehehe doğaçlama gelişti tatlım ben de kafamı kurcalıyoken soruverdim bitti mi işlerin barii

yok yea el atmadık, kıyısından geçtik sadece :9:

hazır konusu açılmışken sorayım..doğum kontrol hapı mı daha etkili bu olayda şimdi:17:
ama onun da yan etkileri mevcut ki ben hiç sevmiyorum..adet düzensizliğim var diye
dr bana verdi ama kullanmıyorum..evlendikten sonra da istemiyorum bunu aynen belirttim.:19:
çocuk olmasına engel teşkil ediyormuş.:18:

ay tıp hala bir yöntem geliştiremedi yahu en etkin korunma yöntemine istinaden.:27:

hazır konusu açılmışken sorayım..doğum kontrol hapı mı daha etkili bu olayda şimdi:17:
ama onun da yan etkileri mevcut ki ben hiç sevmiyorum..adet düzensizliğim var diye
dr bana verdi ama kullanmıyorum..evlendikten sonra da istemiyorum bunu aynen belirttim.:19:

ay tıp hala bir yöntem geliştiremedi yahu en etkin korunma yöntemine istinaden.:27:

canımcım benim eşim eczacı ben ona sormuştum en güvenlisi hap dedi

Ben evlenmeden önce çok araştırmıştım eylülcan..Ama condoma başvurmak durumunda kaldık biz mecburen..benm nörologum doğum kontrol hapını önermese de ben çok istedim kullanmayı..deri altı implantları fln da var ama %100 araştırılmamış bir yöntem. Doğumdan sonra spiral düşşünüyorum ama onun da koruyuculuğu tam değil..Belki kordon bağlatırım 1 çocuk yaptıktan sonra enine boyuna düşünüp

ben epey bi araştırdıktan sonra bu yönteme karar verdim tatlım .. daha doğrusu karar verdik :9:
dediğim gibi hepsinin ayrı ayrı dezavantajları ve riskleri var .. göze alıp tercih yapıyorsun mecbur .. evliliğin erken dönemlerinde hapın daha iyi olacağı düşüncesindeyim .. başlamadan öncede doktora gittim, hormon testlerimi yaptırdım ve en az yan etkisi olan yazz 24+4 ü tavsiye etti ve kullanmaya başladım .. ilerisi için ne gibi riskler taşıyorum bilmiyorum ama şuan için bende sıkıntı oluşturacak bir etkisi olmadı ..
amaç sonuç alarak hepsinin eksileri var . mecburen risk alıyorsun :31:

Hayırdır koalacım canını sıkan şeyler var belli ki

amaan konuşmaya değmez canım.. ama bence en güzeli vurdumduymaz olabilmek..
olamayınca insan sadece kendisi üzülüyor..

ben de hap kullanıorum ya,bikaç kişi dedi bana da kullanma sonra çocuk olmasında sıkıntı oluyo diye ama Allah korusun öyle bi yan etki olmaz inş.. [/COLOR]

canımcım benim eşim eczacı ben ona sormuştum en güvenlisi hap dedi

anladım canım,gerçi yüz de yüz güvenli bir yol yok ama..mecbur bazen bazı durumlar.:44:

Ben evlenmeden önce çok araştırmıştım eylülcan..Ama condoma başvurmak durumunda kaldık biz mecburen..benm nörologum doğum kontrol hapını önermese de ben çok istedim kullanmayı..deri altı implantları fln da var ama %100 araştırılmamış bir yöntem. Doğumdan sonra spiral düşşünüyorum ama onun da koruyuculuğu tam değil..Belki kordon bağlatırım 1 çocuk yaptıktan sonra enine boyuna düşünüp

cileğim, madem dr un o şekilde öneriyorsa yapacak bir şey yok.önce sağlık.:31:
ama öyle ama böyle bir kaç yolu var mutlak.:34:

evet ben o kordonları bağlatma olayına bizzat şahit oldum halamın doğumunda..
eşinin imzasını alıp doğum esnasında yapıyorlar..:18:

amaan konuşmaya değmez canım.. ama bence en güzeli vurdumduymaz olabilmek..
olamayınca insan sadece kendisi üzülüyor..

ben de hap kullanıorum ya,bikaç kişi dedi bana da kullanma sonra çocuk olmasında sıkıntı oluyo diye ama Allah korusun öyle bi yan etki olmaz inş.. [/COLOR]

ÖYle canım benim görmezden gel artık sıkıntı neyse..zor oluyo bazı durumlarda ama yıpratma kendini
İnşallah olmaz ilkaytoşunda dediği gibi hepsi risk

Son düzenleme:
anladım canım,gerçi yüz de yüz güvenli bir yol yok ama..mecbur bazen bazı durumlar.:44:

cileğim, madem dr un o şekilde öneriyorsa yapacak bir şey yok.önce sağlık.:31:
ama öyle ama böyle bir kaç yolu var mutlak.:34:

evet ben o kordonları bağlatma olayına bizzat şahit oldum halamın doğumunda..
eşinin imzasını alıp doğum esnasında yapıyorlar..:18:

Zor bir karar ama biz 1 tane çocuk istiyoruz sanırım ilkinden sonra öyle bişi yapıcaz:17:

elifcim geçmiş olsun çok,Allah ım beterinden esirgesin.:26:

çileğim, hayırlısı olsun..çocuk büyütmek büyük sorumluluk zaten..:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X