Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız...soluksuz bir gün yaşadım neredeyse..
siz yol yöntemlere el atmışsınız bugün.![]()
kontrol montrol bişi işte .. anadınız siz..![]()
Hayırdır koalacım canını sıkan şeyler var belli kiiyi olmaya çalışıyorum canım,koşturuyorum işte.. bide bazı cahillikleri takmamaya çalışıyorum kafama.. idare etmekle meşgulum yani,sen nasılsın canım
kızlar nasılsınız...soluksuz bir gün yaşadım neredeyse..
siz yol yöntemlere el atmışsınız bugün.![]()
yok yea el atmadık, kıyısından geçtik sadece![]()
hazır konusu açılmışken sorayım..doğum kontrol hapı mı daha etkili bu olayda şimdi
ama onun da yan etkileri mevcut ki ben hiç sevmiyorum..adet düzensizliğim var diye
dr bana verdi ama kullanmıyorum..evlendikten sonra da istemiyorum bunu aynen belirttim.
çocuk olmasına engel teşkil ediyormuş.:18:
ay tıp hala bir yöntem geliştiremedi yahu en etkin korunma yöntemine istinaden.![]()
hazır konusu açılmışken sorayım..doğum kontrol hapı mı daha etkili bu olayda şimdi
ama onun da yan etkileri mevcut ki ben hiç sevmiyorum..adet düzensizliğim var diye
dr bana verdi ama kullanmıyorum..evlendikten sonra da istemiyorum bunu aynen belirttim.
ay tıp hala bir yöntem geliştiremedi yahu en etkin korunma yöntemine istinaden.![]()
ben ösladimmm...Hoşgeldin atatlımben geldim özledinizmi beni yokkene![]()
elifff bence patik ör. farkettim ki erkeklerin çeyizlerine konulan bir patik yok ve hastayken giyemiyorlar![]()
Hayırdır koalacım canını sıkan şeyler var belli ki
Allah göstermesin çok zor bişey:26::26:
ben geldim özledinizmi beni yokkene![]()
elifff bence patik ör. farkettim ki erkeklerin çeyizlerine konulan bir patik yok ve hastayken giyemiyorlar![]()
canımcım benim eşim eczacı ben ona sormuştum en güvenlisi hap dedi
Ben evlenmeden önce çok araştırmıştım eylülcan..Ama condoma başvurmak durumunda kaldık biz mecburen..benm nörologum doğum kontrol hapını önermese de ben çok istedim kullanmayı..deri altı implantları fln da var ama %100 araştırılmamış bir yöntem. Doğumdan sonra spiral düşşünüyorum ama onun da koruyuculuğu tam değil..Belki kordon bağlatırım 1 çocuk yaptıktan sonra enine boyuna düşünüp
amaan konuşmaya değmez canım.. ama bence en güzeli vurdumduymaz olabilmek..
olamayınca insan sadece kendisi üzülüyor..
ben de hap kullanıorum ya,bikaç kişi dedi bana da kullanma sonra çocuk olmasında sıkıntı oluyo diye ama Allah korusun öyle bi yan etki olmaz inş.. [/COLOR]
kızlar kociş aradı arabama bir hain çarpmış ve kaçmış...Çamurluk pert olmuş yaa![]()
kızlar kociş aradı arabama bir hain çarpmış ve kaçmış...Çamurluk pert olmuş yaa![]()
ÖYle canım benim görmezden gel artık sıkıntı neyse..zor oluyo bazı durumlarda ama yıpratma kendini
İnşallah olmaz ilkaytoşunda dediği gibi hepsi risk
anladım canım,gerçi yüz de yüz güvenli bir yol yok ama..mecbur bazen bazı durumlar.:44:
cileğim, madem dr un o şekilde öneriyorsa yapacak bir şey yok.önce sağlık.
ama öyle ama böyle bir kaç yolu var mutlak.
evet ben o kordonları bağlatma olayına bizzat şahit oldum halamın doğumunda..
eşinin imzasını alıp doğum esnasında yapıyorlar..:18: