• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

:9:evde olsaydım eğer, bende yapardım,, perdelerim yıkanacak, camlarım silinecek, yani şöyle dip köşe temizliğe ihtiyacı var evimin... Artık bayramdan sonra yaparım diye planladım bende..

boşver bayramda kimse gelip gitmez, sizde olamayacaksınız zaten :9: ben haftalık temizliğimi yapıp geçeceğim ..

bayramın 2. günü istanbula gidiyoruz biz :16:

Merhaba hanımlar bende 2012 geliniyim.:16: Evleneli 4 ay oldu ama hala şu temizlik yemek işlerine ayak uyduramadım. Nasıl alışacağım ben bu duruma? :52:

Merhaba hanımlar bende 2012 geliniyim.:16: Evleneli 4 ay oldu ama hala şu temizlik yemek işlerine ayak uyduramadım. Nasıl alışacağım ben bu duruma? :52:

merhaba canım :3: çalışıyormusun? bizde burda alışma sürecimizi birbirimizle paylaşıyoruz:34:

merhaba canım :3: çalışıyormusun? bizde burda alışma sürecimizi birbirimizle paylaşıyoruz:34:

Merhaba. :) Hayır öğrenciyim daha :1: Akşamları 17.00-19.25 arası derslerim oluyor. Onun dışında evdeyim. Evlenmeden önce de yurtta kaldığım için temizlik yemek uğraşmazdım. E ondan öncesinde de anneciğim yapardı. Birden sudan çıkmış balığa döndüm resmen. Hele son 15 gündür bana iş yaptırabilene aşk olsun. Kızıyorum bu duruma ama acayip bir halsizlik mevcut üzerimde. :5:

Merhaba. :) Hayır öğrenciyim daha :1: Akşamları 17.00-19.25 arası derslerim oluyor. Onun dışında evdeyim. Evlenmeden önce de yurtta kaldığım için temizlik yemek uğraşmazdım. E ondan öncesinde de anneciğim yapardı. Birden sudan çıkmış balığa döndüm resmen. Hele son 15 gündür bana iş yaptırabilene aşk olsun. Kızıyorum bu duruma ama acayip bir halsizlik mevcut üzerimde. :5:

aa ne güzel, ne okuyorsun :31: bende hiç ev işi yapmazdım sadece yaz tatillerinde temizlik yapardım .. yemek işine hiç bulaşmazdım .. şimdi biraz zorluk çekiyorum mutfakta ama olsun burda kızlarla birbirimize soruyoruz bazende internetten bakıyorum bişeyler .. annemi aramamaya çalışıyorum .. hatta onun yapmadığı bi yemeği yaparsam öyle söylüyorum kendimi şımartıyorum :9:

aa ne güzel, ne okuyorsun :31: bende hiç ev işi yapmazdım sadece yaz tatillerinde temizlik yapardım .. yemek işine hiç bulaşmazdım .. şimdi biraz zorluk çekiyorum mutfakta ama olsun burda kızlarla birbirimize soruyoruz bazende internetten bakıyorum bişeyler .. annemi aramamaya çalışıyorum .. hatta onun yapmadığı bi yemeği yaparsam öyle söylüyorum kendimi şımartıyorum :9:

Uluslararası Ticaret bölümüm :), bende yapmazdım hiç doğru düzgün, yazdan yaza. Eşim anneme takılıyor bazen neden öğretmedin anne şimdi ben uğraşıyorum diye :1: Annemi aramamaya özen gösteriyorum yemek konusunda artık, bıktı kadın. :37: İnternetten yapabildiğim kadar yapıyorum bende :) Sen ne kadarlık evlisin? :16:

Merhaba hoşgeldin, ilk başlarda biraz zorlamak gerekiyor kendini, sonrasında o temizliği ve yemekleri görünce zaten birdahaki sefere daha bir hevesle yapıyorsun,, evle ilgilenmekten uzaklaştımı insan, hiç yapası gelmiyor, şu sıralar bende öyleyim, evde yattıkça yatasım geliyor... Önceden eşim içerde otururken ben harıl harıl temzilik yapardım, şimdi bende oturuyorum onunla:30: ama evim kalıyor... o yüzden totoyu kaldırıp zorlamak lazım:33: öncelikle kendim için söylüyorum tabiki bunu:29:

boşver bayramda kimse gelip gitmez, sizde olamayacaksınız zaten :9: ben haftalık temizliğimi yapıp geçeceğim ..

bayramın 2. günü istanbula gidiyoruz biz :16:

aa ne güzel sen denizlideydin değil mi? öyle gezmek için mi geliyorsunuz yoksa akraba ziyareti falan mı? bende salı akşamı işten gelince evi şöyle bi süpürcem o kadar...

Uluslararası Ticaret bölümüm :), bende yapmazdım hiç doğru düzgün, yazdan yaza. Eşim anneme takılıyor bazen neden öğretmedin anne şimdi ben uğraşıyorum diye :1: Annemi aramamaya özen gösteriyorum yemek konusunda artık, bıktı kadın. :37: İnternetten yapabildiğim kadar yapıyorum bende :) Sen ne kadarlık evlisin? :16:

25 ekimde 2 ay olacak canım :16:
boşver sıkma canını olduğu kadar yaparsın .. senden önemli değil ya bu temizlik :9:

dediğin gibi batırmış ya zamanında sanırım şimdi yüzü yok tekrar aile reisi rolünü oynamaya .. bu rolü eşin almış ama onunda üzerine kalmış .. o zaman başka seçeneği yoktu ailenin babası olmuş şimdide bırakamıyor .. herkesin işine gelmiş .. bence en çokta "baba"nın işine gelmiş .. küçük "hayır" deyişlerle bu yavaş yavaş sonlandırılmalı aslında .. ve sık sık tekrarlamalı eşin "bu evin reisi babam, ona sorun, o ilgilensin" diye .. eminim eşin kendini çok yorgun hissediyordur .. artık iki evin sorumluluğu var üzerinde ..

ben kaç defa söyledim bilmiyorum, o evin reisi baban sen değilsin diye.
ama yok, onlar da alışmışlar ve babası cidden iş bitiremez bi tip,pasif..
her zaman, babası konuşamaz s.. yapsın, babası bilmez s... gitsin, kurbandan babası anlamaz s... seçsin, kurbanı babası kesemez s.. kessin... iyiceeeee her işlerini ona yaptırır olmuşlar... utanma da yok,evinde kızı varken oğluna gel makinayla koltukları yıka diyor,kızına öğren nasıl yapıldığını diyeceğine... eşim çok yorgun evet, çok sıkıntılar geçirmiş çünkü... üstüne gitmek istemiyorum ama bu kadar sorumluluk da fazla ona, hiç düşünmüyorlar... !
:50::50:

bu gelinler nerde? bayram temizliği mi yapıyorlar :6::10::9:

haha nerdeeeeee! :1: h.sonu süpürdüm her yeri... mutfak dolaplarımı sildim bi de. h.içi bigün de salonu temizlerim tamam işte..

derslerin çok ağır değilse, sabah geç bile kalksan bir sürü iş halledebilirsin.. yemeğini yaparsın, temizliğini hallerdesin.. bence bizi düşünerek motive olabilirsin, sabah 8 akşam 7... evden çıkışımı anlatmama gerek yok bence.. eve gelişim tam bi komedi, koşa koşa mutfağa gir ymek hazırla, bazen yemekten sonra ortalığı süpür... resmen maratoonn :52: sen sabah 11de kalksan 2 saatte yemek, 2 saatte temizlik.. geniş geniş söylüyorum ve de.. herşeyin 3te bitmiş olur...

aa ne güzel sen denizlideydin değil mi? öyle gezmek için mi geliyorsunuz yoksa akraba ziyareti falan mı? bende salı akşamı işten gelince evi şöyle bi süpürcem o kadar...

eveet sadece gezmek için geliyoruz :16:eşim ben abim ve yengem geliyoruz nereleri gezsek, bi plan yapmalıyım :44:

eveet sadece gezmek için geliyoruz :16:eşim ben abim ve yengem geliyoruz nereleri gezsek, bi plan yapmalıyım :44:

süper ... sen istanbulda okumuştun ,, en çok nereleri özlediysen oralara gidin derim.... şöyle manzarası süper iki yer söyleyebilirim sana biliyorsundur belki... üsküdar yeşil mavi kafe ve süleymaniyede mimar sinan kafe,, özellikle mimar sinan mikemmel mikemmelllll..:21:

süper ... sen istanbulda okumuştun ,, en çok nereleri özlediysen oralara gidin derim.... şöyle manzarası süper iki yer söyleyebilirim sana biliyorsundur belki... üsküdar yeşil mavi kafe ve süleymaniyede mimar sinan kafe,, özellikle mimar sinan mikemmel mikemmelllll..:21:

süleymaniyede bi kafeye gitmiştim ben ama adını bi türlü hatırlayamıyorum .. içinde bir sürü bitki çayı vardı .. osmanlı çayları falan diye geçiyordu :26: haaah ağa kapısı diye bi kafe hatırladım :9:

istanbulun heryerini özledim 2 güne sığmaz ki :50:

Back