- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
bu gelinler nerde? bayram temizliği mi yapıyorlar
evde olsaydım eğer, bende yapardım,, perdelerim yıkanacak, camlarım silinecek, yani şöyle dip köşe temizliğe ihtiyacı var evimin... Artık bayramdan sonra yaparım diye planladım bende..
Merhaba hanımlar bende 2012 geliniyim.Evleneli 4 ay oldu ama hala şu temizlik yemek işlerine ayak uyduramadım. Nasıl alışacağım ben bu duruma?
merhaba canımçalışıyormusun? bizde burda alışma sürecimizi birbirimizle paylaşıyoruz
Merhaba. :) Hayır öğrenciyim dahaAkşamları 17.00-19.25 arası derslerim oluyor. Onun dışında evdeyim. Evlenmeden önce de yurtta kaldığım için temizlik yemek uğraşmazdım. E ondan öncesinde de anneciğim yapardı. Birden sudan çıkmış balığa döndüm resmen. Hele son 15 gündür bana iş yaptırabilene aşk olsun. Kızıyorum bu duruma ama acayip bir halsizlik mevcut üzerimde.
aa ne güzel, ne okuyorsunbende hiç ev işi yapmazdım sadece yaz tatillerinde temizlik yapardım .. yemek işine hiç bulaşmazdım .. şimdi biraz zorluk çekiyorum mutfakta ama olsun burda kızlarla birbirimize soruyoruz bazende internetten bakıyorum bişeyler .. annemi aramamaya çalışıyorum .. hatta onun yapmadığı bi yemeği yaparsam öyle söylüyorum kendimi şımartıyorum
Merhaba hanımlar bende 2012 geliniyim.Evleneli 4 ay oldu ama hala şu temizlik yemek işlerine ayak uyduramadım. Nasıl alışacağım ben bu duruma?
boşver bayramda kimse gelip gitmez, sizde olamayacaksınız zatenben haftalık temizliğimi yapıp geçeceğim ..
bayramın 2. günü istanbula gidiyoruz biz
Uluslararası Ticaret bölümüm :), bende yapmazdım hiç doğru düzgün, yazdan yaza. Eşim anneme takılıyor bazen neden öğretmedin anne şimdi ben uğraşıyorum diyeAnnemi aramamaya özen gösteriyorum yemek konusunda artık, bıktı kadın. İnternetten yapabildiğim kadar yapıyorum bende :) Sen ne kadarlık evlisin?
25 ekimde 2 ay olacak canım
boşver sıkma canını olduğu kadar yaparsın .. senden önemli değil ya bu temizlik
dediğin gibi batırmış ya zamanında sanırım şimdi yüzü yok tekrar aile reisi rolünü oynamaya .. bu rolü eşin almış ama onunda üzerine kalmış .. o zaman başka seçeneği yoktu ailenin babası olmuş şimdide bırakamıyor .. herkesin işine gelmiş .. bence en çokta "baba"nın işine gelmiş .. küçük "hayır" deyişlerle bu yavaş yavaş sonlandırılmalı aslında .. ve sık sık tekrarlamalı eşin "bu evin reisi babam, ona sorun, o ilgilensin" diye .. eminim eşin kendini çok yorgun hissediyordur .. artık iki evin sorumluluğu var üzerinde ..
bu gelinler nerde? bayram temizliği mi yapıyorlar
Merhaba. :) Hayır öğrenciyim dahaAkşamları 17.00-19.25 arası derslerim oluyor. Onun dışında evdeyim. Evlenmeden önce de yurtta kaldığım için temizlik yemek uğraşmazdım. E ondan öncesinde de anneciğim yapardı. Birden sudan çıkmış balığa döndüm resmen. Hele son 15 gündür bana iş yaptırabilene aşk olsun. Kızıyorum bu duruma ama acayip bir halsizlik mevcut üzerimde.
aa ne güzel sen denizlideydin değil mi? öyle gezmek için mi geliyorsunuz yoksa akraba ziyareti falan mı? bende salı akşamı işten gelince evi şöyle bi süpürcem o kadar...
tekrar tekrar tekrar
eveet sadece gezmek için geliyoruzeşim ben abim ve yengem geliyoruz nereleri gezsek, bi plan yapmalıyım :44:
süper ... sen istanbulda okumuştun ,, en çok nereleri özlediysen oralara gidin derim.... şöyle manzarası süper iki yer söyleyebilirim sana biliyorsundur belki... üsküdar yeşil mavi kafe ve süleymaniyede mimar sinan kafe,, özellikle mimar sinan mikemmel mikemmelllll..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?