- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
en son 2 hafta önce görüştük bu haftasonu görmeye gideceğiz
salı günü akşam yola çıkacağımız için haftasonundan ailelerle bayramlaşalım dedik
benim kayınvalidem saf kalıyo bilmiyor pek böyle şeyleri .. nazar değdirmeyeyim de bilmiyor böle şeyleri ..değişik yani
aman bilmesin bende ona cadı gelinlik yapmıyorum gelince hizmette kusur yok gidincede öyle..
kızlarr bugün cumaaa resmen çok mutluyumhadi gel köyümüze geri dönellimmm fadimenin düğününde halay çekelliimmmm size sevincimi bir türküyle göstermek istedim
merhaba kızlarbaya sohbet etmişsiniz ben yokken
bende rejimi 3-4 gün bozdum ama dün akşamdan beri dikkat etmeye tekrar başladım ..
kayınvalidelerden konu açılmış .. benimki pek akıllı değil oğlu yanında olsa da laf söyleyebiliyoro zaman eşim lafını söylüyor benim bişey dememe gerek kalmıyor bazen o yokken söylerse de ben cevabımı veriyorum, ordan çıkınca da eşime anlatıyorum bende şöyle dedim diyorum .. eğer sitem edersem eşim sinirlenir .. ben annemi biliyorum, idare et der .. "annen şunu dedi,nasıl der" falan deyince olmuyor ..
ben neredeyse hergün kahvaltı hazırlıyorum .. belkide evden geç çıktığımız için zor olmuyor ama bazen yorgun olduğumda ya da baş ağrılı olduğumda eşim boşver biraz daha yatalım dediği için hazırlamıyorum ..
hoşgeldin ilkayyyyy
eğer banada böle burada anlatılan gibi bi kaynana denk gelse .. çok sabredip susamazdım sanırım cevap verirdim.. öyle bana laf sokulmasına benimle uğraşılmasına tahammül edebilmem çok zorbiraz hazır cevap olduğumu hep söylerdi anneciğimmm ...
şansıma kayınvalidem çok sessiz
benimki hiç sessiz değildir ama benim en büyük şansım eşim bu konudabende pek sessiz kalmamda alttan alttan söylerim yada direniş gösteririm gelin gidin demesine falan aman geçinip gidiyoruz işte .. iki haftadır yok özledim walla kız
en son 2 hafta önce görüştük bu haftasonu görmeye gideceğiz
salı günü akşam yola çıkacağımız için haftasonundan ailelerle bayramlaşalım dedik
benim kayınvalidem saf kalıyo bilmiyor pek böyle şeyleri .. nazar değdirmeyeyim de bilmiyor böle şeyleri ..değişik yani
aman bilmesin bende ona cadı gelinlik yapmıyorum gelince hizmette kusur yok gidincede öyle..
cumartesi çalışmayan bayanlar ne kadarda mutlu böyle
ay valla şeker, çok mutluyum napiyim tövbee Rabbim bozmasın dayarın da aslında misafirim var eve gidince de temizlik yapıcam ha. önce ama sinemaya gidiciiizz
ohh ne güzelbizde pazar günü sinemaya gitmeye karar verdik .. benim mutfağım biraz dağıldı bi kaç gündür giremedim .. annemdende düğünde hediye gelen bi kaç parça mutfak eşyası aldım lazım olanlardan .. onları yıkayıp yerleştireceğim bu akşam .. bide ütümü yaparım yarında 3 te çıkabilirsem temizliğimi yaparım .. ooohh pazar günü kocişle benim
aynen ben de birkaç gündür girememiştim mutfağa. şimdi aradım da eşim canım halletmiş mutfağı toplamışşevdeydi de bugün ay kızlar aslında böyle temizlik planı bile yapmak cok zevkli bence
aynen ben de birkaç gündür girememiştim mutfağa. şimdi aradım da eşim canım halletmiş mutfağı toplamışşevdeydi de bugün ay kızlar aslında böyle temizlik planı bile yapmak cok zevkli bence
evet haftasonu geldi,, yarın napsam bilemedim bende, pazar zaten görümceme yemeğe gideceğiz..ev temizlemek hiç içimden gelmişyor şu sıralar, haftasonu evle ilgili hiç bişi yapmıca, sadece salı akşamı işten gelince temizlik yapmayı düşünüyorum çarşamba zaten yola çıkacağız... evi temiz bırakayım .....kızlar bende akşamları eşimle bişeyler yapmak isityorum... sinema falan gibi,, hangi filme gideceksiniz siz...
Maşallah canım, eşin demeden toplamış ne güzel... bende akşama fırında makarna yapıcam kk da görüdm tarifini çok methetmişler eşim ben gelene kadar haşlarsa makarnayı gelince bende hemen fırına atarım...
ben çıkıyorum kızlar görüşmelerim varhepinize iyi tatiller .. yarın sizlerden nete giren olursa ben buralarda olurum
öpüyorum hepinizi .. kocalarınızla musmutlu haftasonu geçirin, onlara aşkla bakmayı ertelemeyin
evet haftasonu geldi,, yarın napsam bilemedim bende, pazar zaten görümceme yemeğe gideceğiz..ev temizlemek hiç içimden gelmişyor şu sıralar, haftasonu evle ilgili hiç bişi yapmıca, sadece salı akşamı işten gelince temizlik yapmayı düşünüyorum çarşamba zaten yola çıkacağız... evi temiz bırakayım .....kızlar bende akşamları eşimle bişeyler yapmak isityorum... sinema falan gibi,, hangi filme gideceksiniz siz...
1 saat sonra özgürüz kızlaarrrKoalacım sen ne işle uğraşıyorsun canım?
telekominikasyon firmasında mühendisim ben
sen canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?