2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

zaten hiç kayınvalidenin laflarını düşünerek canımı sıkamam .. işim gücüm çok eşimle aramda probleme de sebep olmuyor o yüzden canımı sıkmıyorum .. kapısından çıktığım anda benim için olay bitiyor telefonda da söyleniyor bazen aradın, gelmediniz falan diye fırsat olmadı diyip geçiyorum eşime de bunu tekrarlamıyorum ..

seninki de maşallah diyeyim

takmamak en güzeli.. öteki türlü huzursuz ediyo insanı sonra bu illaki eşinle arandaki ilişkine yansıyor değil mi?

kapıdan çıktığın anda bitmiştir aynen ..

kızlarr bugün cumaaa resmen çok mutluyum hadi gel köyümüze geri dönellimmm fadimenin düğününde halay çekelliimmmm size sevincimi bir türküyle göstermek istedim

ben benimkinin sinsi oldğunu düşünüyorum. dün 7 buçukta aramış,yemekte gördük,sonra arayınca diyor. kız gelmeden mutfaağ gir de çorba fln bişeyler yapmaya çalış die aradım demişşş.. osaatte ben geleli 20 dk oluyo nerdeyse.. onu demek için o saatte mi aranır... kendini iyi gösterme.. daha beni bi kez aramışlığı yoktur nasılsın diye.. aramasın bakalım...

maşallah walla... benimki de mazlum görünüyor.. sevioruz biz onu, değer veriyoruz imajıyla oğullarını arkalarına alıyorlar bana karşı...ah ben de hazır cevap olsam,ama eşimin yanında olunca işte, kızar.. anası beni çok seviyor ya ben neden öyle cımbızlıyo olurum laflarını...

işte gelip gidin demesine laf ettim,perdeleri ctesi değil şimdi gelince çıkarsın dedim. kadın resmen inadıma bu sefer ctesi çıkar pazar tak dedi.. insan olan düşünür,bunlar h.içi çalışıylar h.sonu dinlensinler.söküversin şimdi gelmişken der... içten pazarlık işte...
2 hafta görmesem de ben de özleyebilsem... hiç sanmıorum özlicemi...o özletmez kendisini zaten

oh ne güzel işte, bilmesin zaten.. ben de öle zannederdim, mazlumm iyi niyetli beni de çok sever zannederdim...
beni sevmesi göstermelik, oğluna desem ki annen şöyle dedi alındım desem, oğlu direk ama annem seni sever bak bugün böyle dedi dün şöyle dedi diye savunur.. bilmemesi en iyisi.. saf olsun ne güzel işte yaa...
o bana böyle garip geldikten sonra ben de ona hizmette kusur ediorum kimse kusura bakmasın.. iş yapıyo görünüp, pek bişey yapmıyorum.. sokulmuyorum çok öyle..

ay valla şeker, çok mutluyum napiyim tövbee Rabbim bozmasın da yarın da aslında misafirim var eve gidince de temizlik yapıcam ha. önce ama sinemaya gidiciiizz

ohh ne güzel bizde pazar günü sinemaya gitmeye karar verdik .. benim mutfağım biraz dağıldı bi kaç gündür giremedim .. annemdende düğünde hediye gelen bi kaç parça mutfak eşyası aldım lazım olanlardan .. onları yıkayıp yerleştireceğim bu akşam .. bide ütümü yaparım yarında 3 te çıkabilirsem temizliğimi yaparım .. ooohh pazar günü kocişle benim

aynen ben de birkaç gündür girememiştim mutfağa. şimdi aradım da eşim canım halletmiş mutfağı toplamışş evdeydi de bugün ay kızlar aslında böyle temizlik planı bile yapmak cok zevkli bence

maşallah kocana temizlik planı gerçekleştirilebilirse güzel bence

evet haftasonu geldi,, yarın napsam bilemedim bende, pazar zaten görümceme yemeğe gideceğiz..ev temizlemek hiç içimden gelmişyor şu sıralar, haftasonu evle ilgili hiç bişi yapmıca, sadece salı akşamı işten gelince temizlik yapmayı düşünüyorum çarşamba zaten yola çıkacağız... evi temiz bırakayım .....kızlar bende akşamları eşimle bişeyler yapmak isityorum... sinema falan gibi,, hangi filme gideceksiniz siz...

Maşallah canım, eşin demeden toplamış ne güzel... bende akşama fırında makarna yapıcam kk da görüdm tarifini çok methetmişler eşim ben gelene kadar haşlarsa makarnayı gelince bende hemen fırına atarım...

"uzun hikaye" diye bi filme gideceğiz tatlım tabi şimdilik öyle düşünüyoruz bakalım gidermiyiz

ben çıkıyorum kızlar görüşmelerim var hepinize iyi tatiller .. yarın sizlerden nete giren olursa ben buralarda olurum

öpüyorum hepinizi .. kocalarınızla musmutlu haftasonu geçirin, onlara aşkla bakmayı ertelemeyin

canım biz Woody Allen'ın bir filmine gideceğiz. Roma'ya Sevgilerle diye... Woody Allen çok güzel filmler yapıyor. Paris'te Bir Geceyarısı diye bi filmine gitmiştik geçen sene. Ciddi manada etkilenmiştik... Eşim kitap okumayı ve sanatsal şeyleri fazlasıyla çok sever ( bıktıracak derecede ) o filmde de o tür öğeler çok vardı, yazarlar, ressamlar falan.yine o kadar güzel olduğunu söylüyorlar, bakalım...

ben yarında burdayım arefe günüde malesef, patron utanmasa bizi bayramda da çalıştıracak....( sana iyi tatiller

eşimle daha plan yapmadık ama benim planımı siz biliyorsunuz
pazar biz de "uzun hikaye" diye düşünüyoruz. yada baktım da 2 tane de çanakkale filmi var. benimki de tarih meraklısı...
"çanakkale 1915" yada "çanakkale çocukları"
ben fragmanlarına baktım, hepsi güzele benziyor.. beraber karar veririz artık inş.

telekominikasyon firmasında mühendisim ben
sen canımcım

canımm ben de tercümanım ve bir bankanın genel müdür yardımcısının asistanlığını yapıyorum şu anda ayriyetten ben açıkcası üniversitede akademik kariyer yapmak istiyorum; sosyolojiden yüksek yaptığım için, ordan devam etmek istiyorum inşallahh nasip olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…