- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Bende fena gaza geldim ama araya bayram girmeyeydi iyiydi:2: benimde yaptığım popo ve bacak egzersizleri vardı, akşamları 40 dakkamı almıyor , çok da yorucu olmuyor ama işe yarıyor, onlara yeniden başlamayı düşünüyorum,, benim üst bedenim küçük zaten sorun altta ... koca popomda
bana ablam kilo almışsın dedi, eşim için de ne dese beğenirsinizzzzz: o zaten incecik alsa da belli olmaz! ay sinir oluyorum yaaa adam yiyo yiyo incecik gerçekten, biraz kilo aldı ama belli olmuyo ki o kadar da. off kocamın yanında ben de duba gibi durmuyorum; ama kilo aldım yaniiii
Ben bi ara sürekli tatlı yapıyordum, pasta kek kurabiye ne arasanız... Bi müddettir yapmıyorum, meyve yiyoruz akşamları sadece... önceden tatlı yiyorduk ardından meyve
yemek ve eşler muhabbeti açıldı ya yine bir anımı anlatayım çok sevgili k.validecğimle
geçen k.validem hazretleri akıl verio oğlunun yanında.. yemek çok yap 2 gün yiyin, ama gerçi s... de üstüste aynı yemeği yemez diye.. halbuki eşim her zaman bana "yemeği takma kafana, kuru ekmek olsa huzurumuz olsa yeter, 2 gün aynısını yeriz nolcak" der.. güldüm, walla uğraşamam hergün hergün, halimi görüyor mecbur dedim... görümce de tavuk alın, yemeği beğenmezse al altından yumurta kır dior.. o an desem ya "hergün yumurta yemekten bıkmayan 2 gün aynı yemeği yemekten bıkar mı" diye.. ah akılsız kafambi de çok şükür eşimin beğenmediği bi yemeğim olmadı, geçen gün tavuk şiş yaptım, anası mantar yemez mantar yemez diyordu, aralara taktığım mantarların hepsini hüpletti walla yeri gelince sölicem
Ay canım ya hepsi böyle bunların, birkeresinde kayınvalidemle konuşurken nohut yaptım dedim, eşimden için nohut sevmezki dedi, bende yoooo yedi dedim, sonra kayınvalidem heralde sevmeyen diğeriydi dedi, kızını kasdederek.. birde sürekli yemekte soğan sevmez der kayınvalidem, görümcelerim falan, ama benim eşim soğansız salata bile yemiyor, çözemedim gitti,,, heralde annesine nazından öyle diyordu eşim..
çok komikler yaa, oğullarını nasıl yetiştirmişlerse..
eşim corba içine ekmek atmayı sevmiyordu, ama ekmeği bol bol yiyen bi tip çorbayla..
annem kıtır ekmek yapmıştı bayat ekmekler ziyan olmasın diye bize geldiğine koyduk çok beğendi.
geçen gün bana ekmekleri öyle mi yapsak diyodu
sarımsak yemez derler, işkembeyi bol sarımsaklı içen bi tip eşim (dışarda tabii ben içmem, evlenmeden öncesinde anlatıyodu)
soğan yemem der kendisi, bakıyorum salatada hapur hupur götürüyo!
şimdiye kadar sevmediği bi yemek yaptımsa da beğenmedim demedi, lezzetli çok güzel eline sağlık...
dün de k.valideye anlatıyo soslu bi patates yapmış fırında cok güzel olmuş fln diye, beşamel sos dedim, biliyrum fln dedi herhalde hanfendi..biliyon da oğlun niye hiç bilmiyo, hiç yememiş. daha bi kaşık aldı sosu güzel olmuş bunun dedi
eşimin bi yengesi var,elinde büyümüş onun.. kurabiyelerini keklerini çok severdim onungitsem yesem derdim hep filan dedi... sende de onun elinin tadı var sanki, katıp karıştırıp güzel yapıyosun demişti
çok çeşit yemek bilmeyen biri herhalde k.valide,sonra da sevmez sevmez deyip duruyo.. yeri gelince demek lazım, aa evde yiyiooo ama diye
benim kv de patlıcan yemez kabuklu, sana tüyolar vereyim, soy kabukları öyle yap dedi. sinir oldum ben de. bi kere de alaca bile soymadan tamamen kabuklu fırında güveç yaptım yedi ve çook beğendiayy nasıl oluyo kızlar bunlar pekii
benim kv de patlıcan yemez kabuklu, sana tüyolar vereyim, soy kabukları öyle yap dedi. sinir oldum ben de. bi kere de alaca bile soymadan tamamen kabuklu fırında güveç yaptım yedi ve çook beğendiayy nasıl oluyo kızlar bunlar pekii
Benimkide çok salçalı sevmez azıcık koy salçaları demişti birkeresinde... Ne derse desinler eşim yemeklerimi ımmm diye diye hapur hupur yerken benden mutlusu yok....
oğullarının her yemem dediklerini yapmamışlar, onların istedikleri gibi davranmışlar..
benimki ne zaman sorsam evdeki yemeği beğenmedim annem de bana tavuk kızarttı derdi..
aayy hergün hergün yenir mi yaa.. tamam etcilsin anlıorum ama mesela karnıyarık ye, etli kurufasülye ye
güveç alayım ben de yapıcam inş öyle şeyler. akşamdan hazırlar dolaba koyarım,benden 1 saat önce geliyor, atar fırına ben gelene kadar pişer.. oohh.. miss.. bence biz pratik yemek tariflerimizi de paylaşalım
kaynanaları çatlatacaksınız orta yerlerinden
çok şükür yemek konusunda hiç sıkıntımız olmadı ne yapsam yer.. misafirlerin yanında över.. bi güzel koltuklarım kabarır.. yemek konusunda şımartılmak hoşuma gitmeye başladı son zamanlarda
koala kahvaltısız çıkmıyoruz dedi
ben her sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum aslında hazırlasam ister eşimde ..uyanamıyorum ki bazende yorgun oluyorum felan
hafta 1-2 gün ancak evde olabiliyor :44:
siz hergün hazırlıyormusunuz?
walla insan bekliyo, övülmek güzel ama kv dün beni övünce araya soktu lafını işte.. kaçtı tüm huzurumuz.. ben duymasam eşim söylemezdi kesin ama ben duyunca kıyamet koptu!neyse övsün tabii, o kadar uğraşıyoruz koşturuyoruz...
kahvaltı hazırlamıyorum canım, annem- ablam her gittiğimde börek verdiler sağolsunlar. onlardan sarıp koyuyordum yanına. dün evde gözleme vardı önceden yapmıştım yememişti eşim, onu ısıttım sardım yanına koydum. bugün dünki kekten koydum yanına.. yani bişeyler oluyor elimin altında sarıp koyuveriyorum.. hazırlamak, oturup yemek ayrı bir iş, o kadarını yapamayabilirim hep hep ama bunu yapıyorum en aznından... haftaya da tost yaparım ptesi, salı da Allah Kerim,sonra tatil gelior zaten... bayram börekleri flan da öbür haftayı kapatır sanırım
hoşgeldin ilkayyyyy
eğer banada böle burada anlatılan gibi bi kaynana denk gelse .. çok sabredip susamazdım sanırım cevap verirdim.. öyle bana laf sokulmasına benimle uğraşılmasına tahammül edebilmem çok zorbiraz hazır cevap olduğumu hep söylerdi anneciğimmm ...
şansıma kayınvalidem çok sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?