• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kadercim işi kabul etmekle iyisini yapmışsın hem kendini geliştirmiş olursun hemde patron seni beğenmiş ki sana teklif ediliyor 3. kişileri düşünme 10 senedir çalışıyorsa çalışsın takma gerekli yerlerde ağzının payını ver...

Evet öyle yapacağım inşallah hayırlısı olur sağ ol bircan:16:

ben yaşadım..illaki aksatıyorlar..ya da sizin işte olmaz belki ama dökülen,patlayan vs oluyordu..
bir tane eksik çıksa bana kalıyordu.bilmem kaç tirilyonluk depo.:53: ben de sürekli olay çıkartıyordum bu yüzden:27:

hala stok sevmem..:19:

Bizim patlayacak dökülecek birşey değil
Kumaş satıyoruz, eşarbıyla ünlü bi marka ama eşarp başka bina da satılıyor..

Şöyle ki ben sadece pazarlamacının müşteriden aldığı siparişi, fabrikanın depocularına mail atacağım
Şu model şu desenden bu kadar metre gibi

Onlar da ona göre onay ya da şu kadarı var, gerisi yok derse
Pazarlamacıya ileteceğim, o müşterisiyle tekrar konuşup hallettiğinde en son onaylayacağım siparişi

Çok sıkıntı olmaz gibi geliyor, çünkü daha önce bakan kadın anlatıyordum size 2 gün geliyosa 3 gün gelmiyo işi pek yok bir de20 yıldır çalışıyor diye emekliliğini dolduruyor demiştim...
Yani fazla sorumluluk veya malın o derece iyi mi sağlam mı derecesinde ölçmesi gerekse sürekli burda olurdu ve bilgisayar ekranının dışında da siparişlere göz atardı diye düşündüm..

Evet bende böyle düşünüyorum
Hem yeniyim
Hem de müdürün beni patrona karşı savunduğunun önerdiğinin farkındayım
Böyle birşey aralarında geçmeden bana teklif edemezdi
Hem boşa çıkarmamak adına hemde dediğim gibi daha çömezim :37: diye olumlu düşünüyorum
Olabilir gibi bi cevap aldım ama bi deneyeceğim gibisinden..

O adama gelince de 10 yıldan fazladır burda ama dışarıyı ısrarla istemiyomuş
Bi de beni sevmez
Ve eskiden bu sipariş işine bakan kadına da takmıştı kafayı :1:
O yüzden öyle düşündüm ama neyse gerektiğinde müdahale edemeyecek veya müdüre bildiremeyecek biri değilim, birkaç kez ters düştük..

( Sekretere izin verip -izin derken kuaför kozmetik ürünleri alacak diye öğlen 1 saat yemek dışında artı bi izin- bana telefona bakmamı rica etti, olmaz dedim hadi filan lütfen dedi, fazlaca samimiler ikisi.. Bende müdüre söyledim, rutine bağlıyolardı çünkü.. O dur budur gözetim altındalar gibi, bu yüzden bana tavırlı ama korkuyo da yani tekrar şikayet ederim diye :8: )

Herşey senin açından çok iyi olur canım inşallah.
Anlıyorum seni, en doğrusunu yapmışsın zaten.
Eylül'ün de dediği gibi kendin için en doğru olanı zaten sen kararlaştırabiliyorsun.
Yaptığı da ayrıca ayıp birşey, bir başkasının keyfi olsun diye, diğer çalışanın işine iş eklemek saçmalık.
Neyseki sen nasıl davranacağını gayet iyi bilen birisin, denilecek fazla birşey yok zaten.
Hayırlısı olsun canım inşallah... :34:

Değiştirdiğimiz buna benziyordu bizim de canımcım ama kenarları çok keskindi seninki bombeli gibi duruyor..parmağımızı kesmeye başlamıştı

Evet canım, ben araştırmacı ruhumla yola çıkınca, zaten alyans almaya gittiğimizde biliyordum bombeli olması gerektiğini.
Bir de, aldığımız yer tanıdıktı, eşimin ailesi hep oradan altın alışverişi vs. yaparlarmış, eski bir kuyumcuydu.
O da bizi çok iyi yönlendirdi sağolsun, sanıyorum bizimkiler altınbaş olması gerek.

Eylül'e de buradan tavsiye olsun, yüzük alırken parmağınızı kesmesin kenarları.
Kenarlarının rahat kullanımlı olmasına dikkat edin canım... :34:

uyuz oluyorum çalışmadan maaş alma heveslisi memurlara!!!! salla başı al maaşı diyorlar ya, bunlar başlarını bile sallamıyorlar!!!

$images.jpg $images (1).jpg

Benimki de bunlar gibi
Alyansım beyaz altın ve açık sarı altından, ortasından böyle taş yok ama taş gibi parlayan şerit var

Eşimin ki bundan değil
Altın takmak istemedi, gümüşünü yaptırdık

Herşey senin açından çok iyi olur canım inşallah.
Anlıyorum seni, en doğrusunu yapmışsın zaten.
Eylül'ün de dediği gibi kendin için en doğru olanı zaten sen kararlaştırabiliyorsun.
Yaptığı da ayrıca ayıp birşey, bir başkasının keyfi olsun diye, diğer çalışanın işine iş eklemek saçmalık.
Neyseki sen nasıl davranacağını gayet iyi bilen birisin, denilecek fazla birşey yok zaten.
Hayırlısı olsun canım inşallah... :34:

Amin çok teşekkürler hepinize kızlar :16:

Canım tabii ki beyaz altın olabilir.
Bizim ofisteki arkadaşımın alyansı bu şekilde:
Eki Görüntüle 624040
Gayet memnun, fakat tek memnun olmadığı şey çizik olduğu zaman üzerinde göstermesi.
Bir de tek taşı var, onu genelde alyans ile birlikte takmıyor.
Sağ eline tektaşını, sol eline alyansını takıyor.
Eki Görüntüle 624041
Çok şık buluyorum onun takılarını. :34:

Bende de beştaş var, eşim evlendiğimizde "yüz görümlüğü" olarak verdi diyebilirim... :17: :9:
Eki Görüntüle 624042
Beştaşın anlamı zaten evlilik demekmiş.
Tek taşım vardı, beyaz altın (yukarda paylaştığımın benzeri)
Bir de bunu almış hediye olarak, farklı olsun istemiş...
Bu yüzüğün aynısı ama çok kullanamıyorum günlük hayatımda.
Gezmeye giderken veya akraba ziyaretlerinde özel zamanlarda falan takıyorum.

Evlenince bir evcil hayvan beslemek zor canım.
Ben bekarken kedi bakmıştım, van kedim vardı.
Evlendikten sonra tekrar kedi almak istedim, fakat anladım ki hakikaten zor.
Hele ki çalışan bayanlar açısından, eğer evde oturan bir ev hanımı olsaydım belki alırdım tekrar.
Ama inan bir insan kadar masrafı oluyor ve gerçekten ciddi ilgi, alaka istiyor.

üfff çok güzeller yaaaa:17: ben de bir elde bir tane olsun istiyorumm:31:
bir de dediğin gibi o beştaş olanlar günlük hayatta zor gibi..aman taşı düşmesin ama bir yere takılmasın...
bir sürü dert..daha rahat olsun istiyor insan..isterim yani.:1:

kedi besleyemem de kuş besledik hep biz..ama o da narin bir hayvan yalnızlığa gelemez..saksı çiçekleri
beslerimm:31: bu konuda hevesim var..hatta eve taşınmaya yakın güzel saksılar alırım diyorumm:55:

kızlar bu arada eşime sordum rutin kontrol olayını, erken olduğunu söyledi. 35 yaşından sonra rutin kontrol daha uygunmuş. erken başlayan cinsel hayatı olanlar ve birden fazla cinsel partneri olanlar daha önceki yaşlarda da gidebilirler dedi. tabi risk algılamasıyla ilgili bir durum bu dedi. eşim risk oranını düşük gördüğü için gerek yok dedi. ama başka bir dr milyonda biri veya binde biri yüksek gördüğü için rutin kontrole erken yaşlarda teşvik edebilirmiş. benim eşim riski düşük gördüğü için tavsiye etmedi.

Kızlar ben yemeğe çıkıyorum birazdan.
Sonra görüşürüz.

Yeni bir çiçek geldi bana, ona saksı alacağım ve evdeki çiçeğime saksı almak istiyorum.
Hem çiçek toprağı da almam gerek, ayrıca fanus için farklı bir taş bakıcam.
Bir de japon balıklarımıza daha iyi bir yem almak istiyoruz... :9:
Bu öğlen biraz alışveriş yapacağım kısmetse... :8:

Evet canım, ben araştırmacı ruhumla yola çıkınca, zaten alyans almaya gittiğimizde biliyordum bombeli olması gerektiğini.
Bir de, aldığımız yer tanıdıktı, eşimin ailesi hep oradan altın alışverişi vs. yaparlarmış, eski bir kuyumcuydu.
O da bizi çok iyi yönlendirdi sağolsun, sanıyorum bizimkiler altınbaş olması gerek.

Eylül'e de buradan tavsiye olsun, yüzük alırken parmağınızı kesmesin kenarları.
Kenarlarının rahat kullanımlı olmasına dikkat edin canım... :34:

valla öyle güzel şeyler öğreniyorum kii:16::16::16:
bir güncük de olsa mesela sizin telaşınızı anladım c.tesi günü..:17:

buradan çıkıp yemek yapmaya koştum.:10: sağolsun özüm de tarif ettiğim gibi tavukları marine etmiş.
sonra yorgun olduğumu görünce yardım etti kızartmaya:56::nazar: acep hep böle mi olur kii:1:

bu arada saatim de geldi ama sinirden onun sevincini bile yaşayamadım :14:
bu dünyanın ötesi de var tembel insanlar, iş yükleyenler, işten kaçanlar.... orda görüşeceğiz...

Kızlar ben yemeğe çıkıyorum birazdan.
Sonra görüşürüz.

Yeni bir çiçek geldi bana, ona saksı alacağım ve evdeki çiçeğime saksı almak istiyorum.
Hem çiçek toprağı da almam gerek, ayrıca fanus için farklı bir taş bakıcam.
Bir de japon balıklarımıza daha iyi bir yem almak istiyoruz... :9:
Bu öğlen biraz alışveriş yapacağım kısmetse... :8:

güle güle canım...:16::16::16::16: afiyet olsun, kolay gelsin.
ben de daha çok yoğunlaşayım işimeee..malum
yoğun bir ay..:6:
arada gelip yazarım bir iki satır bişiyyy..:31:

Canım ne oldu bakalım yine kızmışsın birilerine...

mesai arkadaşım yılbaşından beri sadece bir hafta işyerindeydi ve o gelmedikçe işleri bana otomatikman. ve bir iki hafta daha yokmuş!! raporlar, izinler... gelsin paralar, gitsin gezmeler.... yani işimle alakası olmayan o kadar çok iş yapıyorum ki sinirlerim bozuldu.

üfff çok güzeller yaaaa:17: ben de bir elde bir tane olsun istiyorumm:31:
bir de dediğin gibi o beştaş olanlar günlük hayatta zor gibi..aman taşı düşmesin ama bir yere takılmasın...
bir sürü dert..daha rahat olsun istiyor insan..isterim yani.:1:

kedi besleyemem de kuş besledik hep biz..ama o da narin bir hayvan yalnızlığa gelemez..saksı çiçekleri
beslerimm:31: bu konuda hevesim var..hatta eve taşınmaya yakın güzel saksılar alırım diyorumm:55:

Benim salonumdaki çiçeği hatırlıyor musun?
Şimdi oldu kocaman... Ay bir ara fotosunu ekleyeyim.
Yerini değiştirdik onun, yeni yerini çok sevdi.
Eşimin çiçeği zaten ben ilgilenmiyorum... :9:

Benim bir tane var, Spatifilyum adı.
$spathiphyllum-saksi-cicegi_1mlz.jpg
Bir tanede bugün geldi, o da bu (beyaz olanı)
$141ef2e8-4274-4807-80c3-17bdbd44214c.jpg
Kısmetse güzel güzel büyüyecekler... :34:

Evet öyle yapacağım inşallah hayırlısı olur sağ ol bircan:16:

Bizim patlayacak dökülecek birşey değil
Kumaş satıyoruz, eşarbıyla ünlü bi marka ama eşarp başka bina da satılıyor..

Şöyle ki ben sadece pazarlamacının müşteriden aldığı siparişi, fabrikanın depocularına mail atacağım
Şu model şu desenden bu kadar metre gibi

Onlar da ona göre onay ya da şu kadarı var, gerisi yok derse
Pazarlamacıya ileteceğim, o müşterisiyle tekrar konuşup hallettiğinde en son onaylayacağım siparişi

Çok sıkıntı olmaz gibi geliyor, çünkü daha önce bakan kadın anlatıyordum size 2 gün geliyosa 3 gün gelmiyo işi pek yok bir de20 yıldır çalışıyor diye emekliliğini dolduruyor demiştim...
Yani fazla sorumluluk veya malın o derece iyi mi sağlam mı derecesinde ölçmesi gerekse sürekli burda olurdu ve bilgisayar ekranının dışında da siparişlere göz atardı diye düşündüm..

hay şimdik bulcam nerdesin sennn:9::9::9::9:
inşallah dilediğin gibi olur, senin ki daha az stresli görünüyor evet..:31:

Benim bir tane var, Spatifilyum adı.
Eki Görüntüle 624065
Bir tanede bugün geldi, o da bu (beyaz olanı)
Eki Görüntüle 624063
Kısmetse güzel güzel büyüyecekler... :34:

aaa ben onu barıi çiçeği diye biliyordum:31:
burada iş yerimde var büyütüyorum.:17: menekşe seviyorum ben.büyüdü eve taşıdım.:1:

rengarenk olsun diyorum böle... oyy oyyy maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:

mesai arkadaşım yılbaşından beri sadece bir hafta işyerindeydi ve o gelmedikçe işleri bana otomatikman. ve bir iki hafta daha yokmuş!! raporlar, izinler... gelsin paralar, gitsin gezmeler.... yani işimle alakası olmayan o kadar çok iş yapıyorum ki sinirlerim bozuldu.

Haklısın canım ama yapacak bir şey yok sanırım dilerim bir an önce kurtulursun...

Beim de eşimin var aldığında küçüktü şimdi kocaman oldu yapraklarını bile üşenmeden tek tek siliyor :9: :9: :9:

Back