• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın canım,
Evde dinlenmek pek mümkün olmuyor ki :9: :9:

ohh maşşallah ..bol ekşınlı olmuş senin hafta sonun:9::9::9:
ağzınızın tadı olsun da gerisi mühim değil canım yaa..ben de uyuklayarak geldim..:9::9::9:

evdeyim ama yaptığım bir şey yok ki..bir ortalık toğladım o da gayet üstten bir şekilde..bir de tatlı yapacaktım onu yaptım
( elossanın mutfağında paylaştım, resimli:31: ) başka da bişiy yokk:8:
c.tesi yoruldum epey yine olsun ama değiyor..:16: hatta işten geç çıkmaz zorunda kalınca yetmedi bile saatler.:14::14::14:

günaydın kızlar.
bircan kahvaltıya gelen insanlar nasıl akşam dokuzda gidiyor yahu :53: ay uzun kalan misafir hiç sevmem :19:
benim haftasonu da evdeydi, bol bol temizlik yaptım, evin kronikleşmiş dağınıklıklarına çözüm bulmaya çalıştım ama tabi hala kalan işler var, sadece çalışma odasına yoğunlaşabildim çünkü :17: dün bir deneme yapayım dedim, çay saati için. ilerde misafir geleceği zamanlardaki performansımı ölçmek açısında. güya beş çeşit çıkaracaktım, ay ne zormuş sofra donatmak. üç sata çıkamadım mutfaktan, yaptığım da üç çeşit şey :17: ama çok yoruldum, eşim bugün arı gibi çalıştın dedi :55:

günaydın kızlarr.. burda gün hakikaten aydın.. :) aman maşallah diyeyim de :)

günaydın kızlar.
bircan kahvaltıya gelen insanlar nasıl akşam dokuzda gidiyor yahu :53: ay uzun kalan misafir hiç sevmem :19:
benim haftasonu da evdeydi, bol bol temizlik yaptım, evin kronikleşmiş dağınıklıklarına çözüm bulmaya çalıştım ama tabi hala kalan işler var, sadece çalışma odasına yoğunlaşabildim çünkü :17: dün bir deneme yapayım dedim, çay saati için. ilerde misafir geleceği zamanlardaki performansımı ölçmek açısında. güya beş çeşit çıkaracaktım, ay ne zormuş sofra donatmak. üç sata çıkamadım mutfaktan, yaptığım da üç çeşit şey :17: ama çok yoruldum, eşim bugün arı gibi çalıştın dedi :55:

Günaydın canım,
Kahvaltıya gelen arkadaşlar çok samimi olduğumuz kişilerdi hem de kahvaltıdan sonra da bir şeyler yaparız diye konuşmuştuk o yüzden geç gittiler ama çok güzel geçti.. Zaten eşim menemen yaptı çok güzel yapıyor bayıldılar kimse başka bir şey yemedi :9: ... ardından kahvelerimizi içip dışarı çıktık go-Kart'a gittik alış veriş merkezi dolaştık bir de bizim orda bir park var yeni yapıldı çay bahçesi falan var orada oturduk acıkınca da dışarıda yemek istemeyip eve geldik hep birlikte hazırlayıp yedik okey oynadık derken saat 9 oldu.. Sıkıcı değildi ama bazen bende çok uzun kalınınca sıkılıyorum ya da ben bir yere gittiğimde o kadar uzun kalmamak için elimden geleni yapıyorum...
Sen de iyi yapmışsın canım ben de fırınıma alışamadım pratik yapmam lazım.. Ev işi bitmiyor ya... Ben de akşam eve gidip evi süpüreceğim...

Günaydın arkadaşlar... Eylül harika görünüyor canım...

teşekkürler hemşom.:31: paslanmışım zannediyordum , epeydir bir şeyler yapmıyorum ama
yapmanın vakti geldi bileee:55: diyerek elossanın tariflerinden birini denemek istedim..

tavsiye ederim, tatlıyı seven, mutlaka yapmalı..hem hazırlanışı kolay hem masrafsız hem de çabuk oluyor..:12:

Günaydın kızlar, bende geldiiimmm... :3:

Haftasonum güzel geçti benim de, 17 kişiyi başarıyla ağırladım... :8:

ne aklıma geldi biliyor musunuz?
sevgililer günü sevgililer günü denip duruyorda yahuuuu o günün başka bir anlam ve mahiyeti var bizim içinnn:41:
geçici verginin son günüüü:43: ayyy ne romantik ne romantik değil miiii:27:

ne aklıma geldi biliyor musunuz?
sevgililer günü sevgililer günü denip duruyorda yahuuuu o günün başka bir anlam ve mahiyeti var bizim içinnn:41:
geçici verginin son günüüü:43: ayyy ne romantik ne romantik değil miiii:27:

Evet canım öyleymiş, bende eşimden öğrendim...
Sen geldin aklıma. Biz o akşam birşey yapmayacağız, restoran ayarlayacaktı ben vazgeçirdim onu... :27:
İyi ki de vazgeçirmişim, zaten akşam 10dan önce gelemez eve...
Benim de işime yaradı... Yatak odasının nevresimlerini vs. değiştirecektim.
Biraz hazırlık yaparım diye düşünmüştüm... Şimdi çok daha rahat hareket edebileceğim...

günaydın souvvicimm:31:

ellerine sağlık:56: hadi geçmiş olsunnn:34:

Sağolasın canım benim... Menu sağlamdı... :9:
Haftasonu eşimle kavga ettik sonra da barıştık...
Pazar günü dışarı çıkalım dedik ihtiyaç bir kaç şey vardı.
Şarzlı süpürge alalım falan diye konuştuk, eve döndüğümüzde ise aldıklarımız şunlardı:

Fanus, fanus için kristaller, 2 japon balığı, balık yemi... :9: :9:

Son düzenleme:
Evet canım öyleymiş, bende eşimden öğrendim...
Sen geldin aklıma. Biz o akşam birşey yapmayacağız, restoran ayarlayacaktı ben vazgeçirdim onu... :27:
İyi ki de vazgeçirmişim, zaten akşam 10dan önce gelemez eve...
Benim de işime yaradı... Yatak odasının nevresimlerini vs. değiştirecektim.
Biraz hazırlık yaparım diye düşünmüştüm... Şimdi çok daha rahat hareket edebileceğim...

Sağolasın canım benim... Menu sağlamdı... :9:
Haftasonu eşimle kavga ettik sonra da barıştık...
Pazar günü dışarı çıkalım dedik ihtiyaç bir kaç şey vardı.
Şarzlı süpürge alalım falan diye konuştuk, eve döndüğümüzde ise aldıklarımız şunlardı:

Fanus, fanus için kristaller, 2 japon balığı, balık yemi... :9: :9:

işte bizdeki zamanlama:31: zaten pek aklıma bir şey gelmiyordu .
inşallah çabucak atlatırız..ama mayısa kadar böyle canım, sonrası rahat bizim için..:8:

evdeki hesap çarşıya uymaz di mi:9::9::9: güzel olmuş ama...hayırlı olsun:29:
sen böyle diyince aklıma duvardaki akvaryumlar geldi bak..
$duvar-akvaryumu1-475x360.jpg :31:

hep aklımda duvara monte etmek var benim..bakalım zaman ve ilgi gösterebileceğime inanırsam şayet..:1:

Biz de alyanslarımızı değiştirdik ilk aldıklarımız içimize hiç sinmemişti ve rahatsız ediyordu..Klasik ve daha ince birşey aldık kalın gerçekten kullanışsız oluyor
$myr1680-250x250.jpg Bundan aldık..

Back