- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
yok canım ya cok da yogun değil. ben şu an yemek tarfileri sayfasında kendimi kaybettim bir sürüüü tarif buldumm
maşallah neler buldun
valla bak link atayım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/532852-buda-lezzet-topigimmm.html
çok açcktım ayşenur yaa baksam iyiymiş
çok açcktım ayşenur yaa baksam iyiymiş
ben de cok acıktım yehuuakşama burdan aldıgım bi tarifi yapıcam kocama. tavada pizza
hmm yap bakalımgüzel olursa bizde yapalım dün akşamdan kalan kuru fasülye pilavım var ben akşam yemek yapmayacağım çok şükür ama arkadaşlarım gelecek baya yorulacağım akşam
ben haftaiçi misafir ağırlayamıyorum yaa nedense. evi temizlemek cok zoruma gidiyor acıkcası misafir için
ben genel temizliği yaptım pazar günü ama akşam sadece toz alacağım birde mutfak ve oturma odasını süpüreceğim onu da eşime yaptıracağım
ben dün akşam kurabiye yaptım, annemde börek getirecek, yengemde ıspanaklı kek yaptı ondan onu alacağımben çalışıyorum o kadarıyla uğraşamam gelen kişilerin arasında pek samimi olmadıklarım yeni tanıştıklarım var da o yüzden çok uğraşmak istemedim bir de eksiğim olsunda istemedim annemden yardım istedim valla tek çarem buydu
yaa yardımcın olması güzel işte. gerçi çağırılır; ama ben üşeniyorum
mrb lar nasılsınız kızlar :)))))..................................
ben iyiyim canım sen nasılsın?
bende iiyim canım ya ne olsun evdeyim tv izliyorum net e takılıyorum işte....
kıskandımşaka bi yana ben de işteyim ama işim yok netteyim
yinede evimde sıcak sıcak oturmayı tercih ederdim şuan
bende iiyim canım ya ne olsun evdeyim tv izliyorum net e takılıyorum işte....
bende şimdilik evin ne net in tadını çıkarıyorum işte yakında ders çalışmaya başlıcam o zaman fazla giremem kalmadan geçmem gerek yani...bu arada hangi şehirdesin sen?
o zaman tadını çıkar tabi kiyemek ve pasta tariflerine bakıp denemeler yapıyormusun? evde olsaydım en çok bunu yapmak isterdim şimdi de bakıp yapıyorum ama pratik şeylere bakmak zorundayım ..
denizlideyim canım sen :26:
valla evlendiğimde fazla yemek pasta tatlı felan bilmiyordum...deneye deneye öğrendim işte...eşim özellikle tatlı yapmamı istiyor genelde..evde olmak yeni şeyler denemek güzel ama sıkıldım birazda biran önce okulu bitirip işe başlamak isityorum... ben aslen adanalıyım ama eşimin işinden dolayı malatyadayız canım :)))))
ben yeni gördüm burayı :) bende 4 ay 10 günlük gelinim:) benim annem yanımda yani aynı şehirdeyiz.eşimin ailesi uzak...
hoşgeldin canım? nasıl bi durum peki? iyi mi kötü mü? bana uzak olmaları daha kötü gibi geliyor .. çünkü gelip kalmaları gibi bi durum olabilir yada sizin gidip orda günlerce kalmanız gerekir falan .. tabi benim değerlerime göre ..
senin için nasıl ?
benim görüşüme göre de; kayınvalide ne kadar iyi olursa olsun kayınvalidediryanında rahat edemem, kayınpederin yanında zaten rahat edemem .. benimkilerin bi zararı yoktur, öyle laf falan sokmalar falan yok .. ama haftada bir gün 2 saat yanlarında oturuyoruz çok sıkılıyorum .. o yüzden diyorum ya bakış açısı kişiden kişiye değişir .. uzak olsalar 3 gün bile aynı evde olamam huzursuz olurum ..
ben genel temizliği yaptım pazar günü ama akşam sadece toz alacağım birde mutfak ve oturma odasını süpüreceğim onu da eşime yaptıracağım
ben dün akşam kurabiye yaptım, annemde börek getirecek, yengemde ıspanaklı kek yaptı ondan onu alacağımben çalışıyorum o kadarıyla uğraşamam gelen kişilerin arasında pek samimi olmadıklarım yeni tanıştıklarım var da o yüzden çok uğraşmak istemedim bir de eksiğim olsunda istemedim annemden yardım istedim valla tek çarem buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?