2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben de cok acıktım yehuu akşama burdan aldıgım bi tarifi yapıcam kocama. tavada pizza

hmm yap bakalım güzel olursa bizde yapalım dün akşamdan kalan kuru fasülye pilavım var ben akşam yemek yapmayacağım çok şükür ama arkadaşlarım gelecek baya yorulacağım akşam

hmm yap bakalım güzel olursa bizde yapalım dün akşamdan kalan kuru fasülye pilavım var ben akşam yemek yapmayacağım çok şükür ama arkadaşlarım gelecek baya yorulacağım akşam

ben haftaiçi misafir ağırlayamıyorum yaa nedense. evi temizlemek cok zoruma gidiyor acıkcası misafir için

ben haftaiçi misafir ağırlayamıyorum yaa nedense. evi temizlemek cok zoruma gidiyor acıkcası misafir için

ben genel temizliği yaptım pazar günü ama akşam sadece toz alacağım birde mutfak ve oturma odasını süpüreceğim onu da eşime yaptıracağım

ben dün akşam kurabiye yaptım, annemde börek getirecek, yengemde ıspanaklı kek yaptı ondan onu alacağım ben çalışıyorum o kadarıyla uğraşamam gelen kişilerin arasında pek samimi olmadıklarım yeni tanıştıklarım var da o yüzden çok uğraşmak istemedim bir de eksiğim olsunda istemedim annemden yardım istedim valla tek çarem buydu

yaa yardımcın olması güzel işte. gerçi çağırılır; ama ben üşeniyorum

kıskandım şaka bi yana ben de işteyim ama işim yok netteyim
yinede evimde sıcak sıcak oturmayı tercih ederdim şuan

bende şimdilik evin ne net in tadını çıkarıyorum işte yakında ders çalışmaya başlıcam o zaman fazla giremem kalmadan geçmem gerek yani...bu arada hangi şehirdesin sen?

bende şimdilik evin ne net in tadını çıkarıyorum işte yakında ders çalışmaya başlıcam o zaman fazla giremem kalmadan geçmem gerek yani...bu arada hangi şehirdesin sen?

o zaman tadını çıkar tabi ki yemek ve pasta tariflerine bakıp denemeler yapıyormusun? evde olsaydım en çok bunu yapmak isterdim şimdi de bakıp yapıyorum ama pratik şeylere bakmak zorundayım ..

denizlideyim canım sen :26:

valla evlendiğimde fazla yemek pasta tatlı felan bilmiyordum...deneye deneye öğrendim işte...eşim özellikle tatlı yapmamı istiyor genelde..evde olmak yeni şeyler denemek güzel ama sıkıldım birazda biran önce okulu bitirip işe başlamak isityorum... ben aslen adanalıyım ama eşimin işinden dolayı malatyadayız canım :)))))

bana bakma şimdi evde olsaydım diyorum da biliyorum uzun süre evde olsam bende sıkılırdım
sen sıkılmazsın canım ya yakında ders çalışmaya başlarsın günlerini dolu dolu geçirirsin .. ne güzel bi hedef koymuşsun kendine

ben yeni gördüm burayı :) bende 4 ay 10 günlük gelinim:) benim annem yanımda yani aynı şehirdeyiz.eşimin ailesi uzak...

bence yakın olmaları daha kötü... zırt pırt gelecekler mi acaba, çağıracaklar mı acaba endişesi var.. hsonu gelseler kalmaya meyli olan evi yakınsa da kalır.. uzaktayken senede 5-10 gün idare edersin de böyle sürekli insanı korkutuyor. ben korkuyorum açıkçası, neler olur diye..

ilk cümleye katılıyorum benimki yawrum,kuzum,kızım diye konuşuyo ama aldığım ufacık bişeyde bile bana niye almadınız diyo.. :26: tatilde kendimize zeytin kolonyası aldık çok güzek bi kokusu var, geldiler tuttuk işte çok beğendi öyle dedi her aldığımızda böyle mi yapacak. devremülke gittik bi tanıdığın, daaha tatilden döner dönmez nasıldı iyi miydi bize de lazım öyle bi yer, işte 15 gün senede, 1 hafta onlar gider 1 hafta biz diyo... böyle acayip iş mi olur yaa... bi de takdik var işte cici konuşmalar arasında böyle talepler...

ooh ne güzel, yardımcı çok olunca misafir ağırlamak daha rahat... çok iyi yapmışsn istemekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…