bugün de kızlar gelmezse vallahi delireceemm
ben ayrı ayrı aldım canım, poşet çay gibi de yapmışlar ama onun içine olması gereken miktarda koyup koymadıklarını bilmiyorum sonuçta :26:
12 tl tuttu .. buradaki topikte alan kızlara göre fiyat az geldi bana ama sanırım gr olarak az .. 15 gün yeter dedi aktardaki kız .. otların resimlerini de internettekilerle karşılaştırdım aynıydı .. inşallah zayıflarım
günaydın evli-mutlu hatunlar...diyet ne alemde ben çayı alamadım henüz ama işyerimdeki çekmecemi bitki çayı reyonu yaptım yeşil çay-beşi biryerde-kırmızı meyveli çay-papatya-form çay:) bugün mönüde güveç pilav kadayıf var kadayıfın çeyreğini yemeği düşünüyom 1 dilim kepek ekmeği ve pilav yada 2 dilim kepek sıfır pilav:44:
Bu arada bu akşam eve gidince temizlik yapmayı düşünüyorum, çamaşırlarımı da atıcam makinaya,, haftasonuna hiç bişey bırakmak istemiyorum.. Bu arada dün internette okudum, makinaları akşam saat 22-ile 06 arasında çalıştırınca daha az enerji gidiyormuş, bende akşam bulaşık makinamı bekledim 10'dan sonra çalıştırdım, tutumlu hatunum vesselam
hehe günaydın, ya ben yoğun olmadığım sürece girmeye çalışıyorum, ama bazen hiç fırsatım olmuyor, nasılsınız kızlar... Sabahları kalkmak bana öyle zor geliyorki artık, sıcacık yatak yanımda eşim offff offffpazar gelse de yatak keyfi yapsak saatlerce
günaydın evli-mutlu hatunlar...diyet ne alemde ben çayı alamadım henüz ama işyerimdeki çekmecemi bitki çayı reyonu yaptım yeşil çay-beşi biryerde-kırmızı meyveli çay-papatya-form çay:) bugün mönüde güveç pilav kadayıf var kadayıfın çeyreğini yemeği düşünüyom 1 dilim kepek ekmeği ve pilav yada 2 dilim kepek sıfır pilav:44:
can günaydın çayın tadıını merak ettim almışın yaneye benziyorrrr:44:
Bu arada bu akşam eve gidince temizlik yapmayı düşünüyorum, çamaşırlarımı da atıcam makinaya,, haftasonuna hiç bişey bırakmak istemiyorum.. Bu arada dün internette okudum, makinaları akşam saat 22-ile 06 arasında çalıştırınca daha az enerji gidiyormuş, bende akşam bulaşık makinamı bekledim 10'dan sonra çalıştırdım, tutumlu hatunum vesselam
Benim diyet gitmiyor malesef... benim eşim çok zayıf,, hep bana evlendikten sonra kilo alır , mutlaka alır dediler,, bende uğraşıyorum ki kilo alsın,, bakamadın demesinlerbayramda kayınvalidemin yanına gitcez ya, azcık oğlunu tombiş görsün hoşuna gitsin... o yüzden kocama kilo aldırma operasyonundayım şuanda diyet hiç gitmiyor ı ıhh
aaa evet ya bunu duymuştum. iyi ki hatırlattın çok sevaba girdin valla. ben de akşama iyice mutfağımı temizlerim ve çamaşırlarımı atarım. yarın gerçi tatil; ama olsun. insanın evinde iş yapması zevkli ya kızlar. bunları düşünmek bana artık ağır gelmiyorpazar günü de annemleri ve iki ablamı çağırdım( ablamlar da evli) toplamda 9 kişi olucazz. evim de minicik bakalım nasıl olacak ama çok mutluyumm
bugün benim ikinci günüm kızlarr. valla alışıyorum yavaş yavaş az yemeye. önce biraz kısıtlı yemeye alışıcam, sonra da tamamen diyete dönücem inşallah. dün akşam kocişime soslu makarna ve köfte yaptım çorbanın yanında. ama ben çorba ve fırında mantar yedim, biraz da salataitiraf etmeliyim ki ekmek konusunda kendime hakim olamıyorum pek. iş yerinde yemedim; ama akşam bu yemeklerin yanında ekmek yedim
Evet tatlım, huzur , mutluluk olduktan sonra insana hiç bir şey koymuyor.. yaptığın her şeyden zevk alıyorsun yeter ki huzur olsun.. Allah yardımcın olsun,, bende bir kere amcamları annemleri ve ablamları çağırmıştım ayakta kalanlar olmuştu, çünkü sadece 6 adet sandalyem var, sağolsun annemler sehpada yediler... Bir daha öyle kalabalık çağırmayacağım ama,,, Benim evimde minnacık... Hele mutfağımı görsen
sen yap ona yedir ama sen yeme kilo alma tatlım bu seferde bayramda gittiğinizde "gelin maşallah oğlum iyi bakmış sana" der
hele bide sen kilo alıp eşin hiç almaz aynı zayıf haliyle kalırsaaaaa
canım bak bu tam olarak doğru bir bilgi değil senin sayacın mekanik mi dijital m
i ben bilgileendireyim seni diğer tasarruf etmek isteyen bayanları
canım bak bu tam olarak doğru bir bilgi değil senin sayacın mekanik mi dijital m
i ben bilgileendireyim seni diğer tasarruf etmek isteyen bayanları
çayı şu şekilde poşetledim kızlar
benim de 6 tane sandalyem varama gerçekten salonum oturma odası gibi benim. öyle yaptık çünkü kendi evimize gecicez diye büyük ev tutmadık ve eşya da almadık tabii. şimdiki salonumdaki eşyalarımı kendi evimde oturma odasına koyucam inşallah. ama gariptir ki mutfağım büyük benim eve göre baya ferah. masam falan var ama yine de fazlaca alan kalıyor. evimi çok seviyorum ama. cıkmak istemiyorum hiç
başta insan kendini tutmakta zorlanabilir tatlım sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?