2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

anladım cnmcım iyi yapmışsın hayırlı olsun topiğin

souvvenir, bence kayınvalidenlere güzel bir ufo hediye edebilirsin şöyle büyüklerinden hem kalıcı bir çözüm olmuş olur

çok canım sıkıldı ya otururken şöyle bir baktım göbek ben burdayım diyor:26::26:aman allahım sanırım kilo aldım ve 28ine çok az kaldı

kendimi çok fena hissediyorum yaaaaaa yarın diyete başlasam akşamlarıda pilates yapsam bir haftada fark eder mi azıcık acep:18::18::18:

kendimi çok fena hissediyorum yaaaaaa yarın diyete başlasam akşamlarıda pilates yapsam bir haftada fark eder mi azıcık acep:18::18::18:

kaç kilo almışsın canım? bence sen düzenli olarak tartıl, bak ben öyle yapıyorum malum evlenince düzenli yemek yemeye başlıyorsun.

OFFFF POFFFFFF ÇOK DEPRESİFİM ŞUAN FENA OLDUM BU NE ARA BEN GÖRMEDEN BU KADAR BÜYÜDÜ..oRUCAMI BAŞLASAM YA İFYTARDA DA AZ YERİM

merhabalar.ben de 2012 mayıs geliniyim.topiğinizi yeni farkettiğim için biraz damdan düşer gibi böldüm muhabbetinizi.aranıza beni de kabul eder misin acaba hanımlar

Son düzenleme:
Tartılmadım böyle otururken biranda gördüm şoke oldumşimdide nasıl açım eve gidip ekmeksi çorba içecem ya yada 1 dlm kepek ekmeği ile ve pilatese döneyimhmn evde tratılacam gidince

elifim callanetics etkili spor şiddetle tavsiye derim.
HIMMM HEMEN BAKAYIM KUZU YA..cUMA NİŞANLIM GELECEK OFF
merhabalar.ben de 2012 mayıs geliniyim.topiğinizi yeni farkettiğim için biraz damdan düşer gibi böldüm muhabbetinizi.aranıza beni de kabul eder misin acaba hanımlar

HOŞGELDİNNNNBEN BAĞRIMA BASIYORUM KUZU SENİ

hoşbulduk canım:) bakıyorum da bizim topic buraya gelmiş ohh ohh ne güzel yabancılık çekmiycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…