2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hoşgelmişsiniiiz geçmiş olsun çilek, bol bol mandalina ye, ben öyle atlattım, bademciklerim indi
ilkay yoktun, neler yaptın

benim günlerim güzel fakat yorucu geçiyor ev işleri iş hayatı derken bide misafirim eksik olmuyo ona bozuluyorum görümcem 2 hafta bende kaldı daha dün istemeye istemeye gitti evine...:))

ahh bana görümce demeyin ya :) daha nişanlıyım düğünüm ağustosta ama bana şimdiden sıkıntı veriyo.. herşeyin içinde olma isteği delirtiyo beni. herşeyi en iyi o biliyo(muş) ya.. sinir oluyorum. en kötüsü de nişanlım çok düşkün ablasına.. napıcam ben ya

çok ilginç yaa..ben de görümceyim de daha bir ne habersiz gitmişliğim vardır ne de uzun süre kalmışlığım..
bizde de aksine illa o beni çağırır ablacım nolur kal diye ya da gitmezsem bozuluyor..

herkes biraz düşünceli davransa sorun olmayacak aslında.:26:

günaydın ilkaycım nerelerdesin senn:26:

Günaydın beybi nerelerdesin..
Ben de adaçayım eşliğinde selamlıyorum..boğazım tehlike sinyalleri vermeye başladı ziraa:126:

hoşgelmişsiniiiz geçmiş olsun çilek, bol bol mandalina ye, ben öyle atlattım, bademciklerim indi
ilkay yoktun, neler yaptın

merhaba kızlar .. dün evdeydim .. kafa tatili yaptım ve bugün yine işteyim :26: merak ettiğiniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…