dinlendim canım daha iyiyimdün akşam çaya misafirlerim vardı bu akşamda başkaları gelecek, bir kere pasta yaparım 2 gün ağırlarım demiştim ama dün baya kalabalıktık tahmin etmemiştim bu kadar olacağını 16 kişiydik bugüne pasta kalmadı yeniden yapacağım ve ne yapsam diye düşünüyorum :44:
kuzu benm anlattığım halleyliden yapabilirsin hem 20dk hazır olur hemde çok sayıoda oluyor...Yada istersen san bir şekerpare tarifi verebilirim tıpkı pastane gbi oluyor ağzına atıyon kendi dağılıyo
tatlım bir tatlı bir tuzlu yapacağım .. börek var, yanına da kek yapmak istiyorum ama görüntü olarak basit bir kekte olmasın
o zaman mis gibi şekerpareyi kaybettin
Eki Görüntüle 582343
zebra kek görünüm
kuzum yarın eşleşmeleri ve hediye iile ilgili limitleri yazacağım...Burasıda soğukilkay:) canım 16 kiş misafir mi ettin:)maşallahın var ne misafirperversin,
elif:) yılbaşı çekilişi muhabbeti ne oldu , ses seda yok
Kızlar bu kız başladı gibi:)soğuklar her tarafta var,
sen tarif verince bende baktım görüntüsüne tatlım, güzel görünüyoryapabilirim bunu da .. ağlayan kek ve ıslak kek, bunlara da bakıyorum şimdi :26:
dinlendim canım daha iyiyimdün akşam çaya misafirlerim vardı bu akşamda başkaları gelecek, bir kere pasta yaparım 2 gün ağırlarım demiştim ama dün baya kalabalıktık tahmin etmemiştim bu kadar olacağını 16 kişiydik bugüne pasta kalmadı yeniden yapacağım ve ne yapsam diye düşünüyorum :44:
16 mııııı hey maaşallahhhben geçenlerde milföy hamurundan bir tatlı yaptım ilkaytoşçok basit istersen tarifini verem
Ben birşey yaptım kızlar... :26: :26:
Ben birşey yaptım kızlar... :26: :26:
Milföy hamurları 2 eşit parçaya kesilerek fırın tepsisine yerleştirilir.. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
Yarım litre süt
1 çay bardağı toz şeker
1 paket vanilya
1 çay bardağı un
margarin
yarım litre süt, 1 çay bardağı un,1 çay bardağı toz şeker ve 1 paket vanilya derin bir tencerede sürekli karıştırılarak pişirilir. Fokurdamaya başladıktan sonra 2 dakika daha pişirmeye devam edilir ve ocak kapatılır. 1 kaşık katı yağ ileve edilerek 2-3 dakika karıştırılır. Pişen milföy hamuru arasına krema konur. Servis tabağına alınarak üzerine bol pudra şekeri serpilir.
****milföylerin kabarmasından mütevellit aralarında boşluk oluşuyo ve krema rahatlıkla içine eklenebiliyo bilginize kızlar****
Görüntü böyle oluyor istersen meyveyle de servis yapabilirsin..muz kivi vs..
Eki Görüntüle 582380
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?