2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın kızlar :ssz:

Günaydın canım, özlettin kendini... İyi olmuş kafa tatili yapman.
İnşallah sana da iyi gelmiştir, ama bugün felaket soğuk dimi ya... :106:

Günaydın beybi nerelerdesin..
Ben de adaçayım eşliğinde selamlıyorum..boğazım tehlike sinyalleri vermeye başladı ziraa:126:

Çok soğuk ve işyerindeki klima bozukk..resmen ölüme terkedildim..

Çok geçmiş olsun canım, bol bol C vitamini al ve sıkı giyin.
Akşama da bir tavuk suyu çorba, misler gibi, kendine getirir seni o... :34:
Bugün bizim ofiste çok soğuk... :26:

noluyo bugün bee:45:

ben de sıcak bir ofise gelirim diye ümit etmiştim..
ama bir geldim içeride bir esinti, kapı açılmış kağıtlar havada:18:
ve bıızzzz gibiiiii:50:

Bizim ofis genelde hamam gibi olur, bugün ayaklarım üşüdü çizmelerimin içinde.
Ama gerçekten ciddi bir soğuk var, ondan sanırım.
Senin biraz western filmi tadında olmuş canım ya... :9:

merhaba kızlar .. dün evdeydim .. kafa tatili yaptım ve bugün yine işteyim :26: merak ettiğiniz için teşekkür ederim :31:

Merak etmez miyiz ya? Gözlerimiz yollarda kaldı.
ama ben tahmin ettim, ya izinlidir dedim ya da rahatsız.
Neyseki rahatsız değilmişsin, buna sevindim en azından... :34:

ne bilim o kadar şeyi satış fiyatından almamışsındır diye düşünmüştüm :44: çok pahalı bu tupper ya...
ilkaycım inşallah keyfin tez zamanda yerine gelir :31:

Satış fiyatından aldım, bir akrabamın kardeşi satış temsilcisiydi.
Hepsini en uygun nasıl oluyorsa o şekilde satışını yaptı bana.
Çeyizime aldığımı biliyordu, ürünleri ben beğenmedim, o gerekli olanları aldı sağolsun.
Bende şimdi severek kullanıyorum...

Evet pahalılar, fakat herkes almak zorunda değil.
Benim olmazsa olmazım denilebilecek birşey Tupperware, ama herkes için bu geçerli değil.
İsteyen cam saklama kapları da kullanabilir... :34:

anlatılacak somut bir durum yok canlar, teşekkür ederim .. keyifsizlik var sadece ..

ben de istiyorum ya tupper ama çok pahalı geliyor. neyse gelsin bakalım bir yağdanlıkla şefimiz. ondan sonra belki gitti gidiyor'a bulaşırım :31: antartika serisini çok merak ediyorum özellikle, hem o ucuzdu galiba. bakalım :31:

Karlı soğuk ama bir o kadar güzel bir Kırklareli öğleninden sesleniyorum sizlere, tünaydın sevgili arkadaşlarım , nasılsınız?
Sanırım bir saatlik bir süre yanınızda olacağım çünkü benim sevgili eşim kendi laptop unu toplarken benim adaptörümünde power kablosunu götürmüş yanlışlıkla :9::9::9::9:
Öğlen getircek inşallah. Kanımın son damlasına kadar yani şarjım bitene kadar sizlerleyim :16::16::16::16::16:

Umarım herkesçikler iyidir ???

Eysaih tedavi bitecek umarım regl oldum onun bitmesini bekliyorum deneme yapmak için , egzersiz kısımları bitti artık kafamda da bitirdim olayı hazırım :41::41::41::41:

İlkaycım uzun süre yoktun vala özlettin kendini umarım iyice bi dinlenmiş enerji toparlamışsındır .

Günaydın canım, özlettin kendini... İyi olmuş kafa tatili yapman.
İnşallah sana da iyi gelmiştir, ama bugün felaket soğuk dimi ya... :106:

Çok geçmiş olsun canım, bol bol C vitamini al ve sıkı giyin.
Akşama da bir tavuk suyu çorba, misler gibi, kendine getirir seni o... :34:
Bugün bizim ofiste çok soğuk... :26:

Bizim ofis genelde hamam gibi olur, bugün ayaklarım üşüdü çizmelerimin içinde.
Ama gerçekten ciddi bir soğuk var, ondan sanırım.
Senin biraz western filmi tadında olmuş canım ya... :9:

Merak etmez miyiz ya? Gözlerimiz yollarda kaldı.
ama ben tahmin ettim, ya izinlidir dedim ya da rahatsız.
Neyseki rahatsız değilmişsin, buna sevindim en azından... :34:

saol cancazım bu iyi fikir akşama tavuk suyuna çorbamı hazırlayayım :54:

bestecim hoşgeldin..:31:

ben işlere dönmek zorundayım.zira arkadaşlar sürekli soru soruyorlar, işleri organize edip son çalışmalarımı tamamlamam lazım.
şu haftayı bir atlatırsam süper olcek..size iyi sohbetler kızlar,arada uğrararım:16::16:

kızlar üzerinizdeki ölü toprağını atın yaaa :14:
krizsavar :)haklsını canım kışlar geldi bizim mahallede donfumu ne oldu herkesete susukun,enerji yok,atraksiyon yok:)bende çok üşüyorum yaa grib mi oldum ne dua edelim birbirimize

Koçişinle iyi pozlar vermişisn canım.Allah nazardan korusun,sizleri,yakışyorsunuz birbirnize

Elifte yok ya tümden sakinleşmiş,bura:)

Kar var noelde yaklaştı o zamannnn bu şarkı hepinize gelsin ( çok havaya girdim ben )

FRANK SINATRA - LET IT SNOW,LET IT SNOW,LET IT SNOW - YouTube

$noel-ağacı-süslemeleri-6.jpg

$christmas-tree-noel-agaci-canli-duvar-kagidi-goruntuler-6.jpg

krizsavar :)haklsını canım kışlar geldi bizim mahallede donfumu ne oldu herkesete susukun,enerji yok,atraksiyon yok:)bende çok üşüyorum yaa grib mi oldum ne dua edelim birbirimize

Koçişinle iyi pozlar vermişisn canım.Allah nazardan korusun,sizleri,yakışyorsunuz birbirnize

Elifte yok ya tümden sakinleşmiş,bura:)

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:3::3:

Sen dinlenebildinmi şekercim peki ??*

dinlendim canım daha iyiyim :31: dün akşam çaya misafirlerim vardı bu akşamda başkaları gelecek, bir kere pasta yaparım 2 gün ağırlarım demiştim ama dün baya kalabalıktık tahmin etmemiştim bu kadar olacağını 16 kişiydik :53: bugüne pasta kalmadı yeniden yapacağım ve ne yapsam diye düşünüyorum :44:

Back