inşallah amin birde benden mesajlaşıyor hakkı yokmuş onların sevgilerini izlemicem ben
Canım benim hayatın her evresi bir sınavdır.
Bu da senin sınavın farz et, sonuçta o çocuk veya arkadaşın senin ondan hoşlandığını bilmiyorlardı.
Şu an arkadaşın sadece senden yardım istemiş oluyor o kadar, yani x biri ile de görüşse aynı şey olacaktı.
Sen hiç birşey olmamış, x biri ile msjlaşıyormuş kabul et...
bence nerde üretildiği çok önemli değil, nasıl üretildiği önemli. sonuçta artık nerdeyse bütün firmalar çini tercih ediyor belli sebeplerden. parçalar önemli. neyse eylül bilir, ay fakir'in pazarlamacısı gibi oldumsadece alan herkes memnun olduğu için söylemek istedim
hoşbulduk canım:)
eddaaaaahoşgeldin kuzuk bak parfümü buradan konuşabiliriz burada evli barklı tecrübeli ablalarımız var abla dediysem bizim gibi de evli olunca abla diyesim geldi Donuk pudra bizi çeyiz topiğinden kovmadan buradan konuşalım eveettt bayanlar düğününüzde hangi parfümü kullandınız:26::26:dökülün bakalım [/SIZE]
eddaaaaahoşgeldin kuzuk bak parfümü buradan konuşabiliriz burada evli barklı tecrübeli ablalarımız var abla dediysem bizim gibi de evli olunca abla diyesim geldi Donuk pudra bizi çeyiz topiğinden kovmadan buradan konuşalım eveettt bayanlar düğününüzde hangi parfümü kullandınız:26::26:dökülün bakalım [/SIZE]
souvvenir ya, sen de paylaşsan ya birkaç fotocuk
günlük hayatta parfüm kullanmayınca hiç aklımıza gelmemiş, söyleyen de olmadı. ama önemli mi ki ya, bence değil. zaten her yer bir şey kokuyorönemli olan ter kokmamak :44:
Ben fotolarımı paylaşmıştım canım ama sonra kaldırdım... :26:
aşk ve hüzünwhat happened?
souvvenircim inşallah hayırlı evlatlarınız olur çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?