2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

inşallah amin birde benden mesajlaşıyor hakkı yokmuş onların sevgilerini izlemicem ben

Canım benim hayatın her evresi bir sınavdır.
Bu da senin sınavın farz et, sonuçta o çocuk veya arkadaşın senin ondan hoşlandığını bilmiyorlardı.
Şu an arkadaşın sadece senden yardım istemiş oluyor o kadar, yani x biri ile de görüşse aynı şey olacaktı.
Sen hiç birşey olmamış, x biri ile msjlaşıyormuş kabul et...

kalbime söz geçiremiyorum ki zoruma gidiyor arkadaşımla olması atlatırım geçer yakında

sağolasın canım değerli fikirlerin için

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşbulduk canım:)

eddaaaaahoşgeldin kuzuk bak parfümü buradan konuşabiliriz burada evli barklı tecrübeli ablalarımız varabla dediysem bizim gibi de evli olunca abla diyesim geldiDonuk pudra bizi çeyiz topiğinden kovmadan buradan konuşalımeveettt bayanlar düğününüzde hangi parfümü kullandınız:26::26:dökülün bakalım[/SIZE]

kullanmadığımı farkettim yuh bana ya :44:

souvvenir ya, sen de paylaşsan ya birkaç fotocuk
günlük hayatta parfüm kullanmayınca hiç aklımıza gelmemiş, söyleyen de olmadı. ama önemli mi ki ya, bence değil. zaten her yer bir şey kokuyor önemli olan ter kokmamak :44:

Son düzenleme:

Ben fotolarımı paylaşmıştım canım ama sonra kaldırdım... :26:

parfümden ziyade, gelinliği giyinmeden önce kremlendim, parfüm kremi olduğu için de gayet ii oldu..
ama sanırım birz parfüm sıkmış olabilirim, o da avonun little black dressti herhalde, kremim de buydu,bayılıyorum kokusunaaa

bu arada ilkay nerde ki?
ben krem falan da sürmedim. aman sabahın 7 sinde kalkarsan olacağı o. neyse kötü bir şey olmadı Allah'tan

aşk ve hüzün what happened?

nothing happened iyiyim canlarım benim özledim sizleri nasılsınız?

elifçim üzülme sakın kendini heba etme , düzelir aranız ama güzel bir dille açıkla sevdiceğine durumu , nelerden rahatsızlık duyduğunu bilsin ona göre davranır belki , olmadı sende onun gibi tepkiler verirsin o zaman anlar

Kadercim sanada geçmiş olsun iyileş tez zamanda aramıza dön emi :2::2::2::2:

Ben ilkay ın oylamasını bulamadım vala

souvvenircim inşallah hayırlı evlatlarınız olur çok sevindim senin adına

Bende Chanel Chance kullandım, chance kelimesini oldum olası sevdim zaten benim favori parfümüm başka kullanmıyorum

Hediye için liste uzamış bakıyorumda , fikri çok beğendim bulana teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…