2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Nerdesiniz bakalım konu sakinlerii???
Yemekten dönemediniz galiba, ben geldim valla, bir güzelde doyurdum karnımı...

bu seferlik küsmekten vazgeçtim

idare ediyoruz şükürler olsun manolya. senin canın neden sıkkın?
bizim burada bir market var orada duran çocuktan hoşlanmıştım fakat çocuk gitmiş arkadaşa tanışma teklifi etmiş hoşlanmıştım oysa allah mutlu mesut etsin gene de birde mesaj hakkı yok diye arkadaşım benden yazıyor kalbim buruk

kızlar süpürge olarak fakir darkyden alıp kenara koyun, sonra da bana dua edin. furya gibi, çevremdeki herkes aldı nerdeyse
homend deepsilence'den pek memnun değilim, bakıyorsanız vazgeçin bence.

souvvenırcım afiiyet olsun, ben de yemek sonrası bir bakayım dedim.
ahali yok

hayrola manolya? goşgeldin bu arada..

eda , sen de hoşgeldin..ara sıra çeyiz topiclerinde karşılaşıyoruz, görüyorum yorumlarını.

hım beklentinin olmaması üzmüş seni. hoşlanma derecenin düşük olmasını umut ediyorum.

kızlar süpürge olarak fakir darkyden alıp kenara koyun, sonra da bana dua edin. furya gibi, çevremdeki herkes aldı nerdeyse
homend deepsilence'den pek memnun değilim, bakıyorsanız vazgeçin bence.

sen benim souvenırla homendle ilgili konusunda yazdıklarımı mı okudun yoksam:18:
fakiri sevmiyorum ama yaa..bizde de var pafff bir de onu halletseydim.:26:

ben de nicelerini yaşadım diyebilirim manolyacım..
o anlar kolay değil ama inan bana geçici.

sen benim souvenırla homendle ilgili konusunda yazdıklarımı mı okudun yoksam:18:
fakiri sevmiyorum ama yaa..bizde de var pafff bir de onu halletseydim.:26:

sizde ne var canım, anlamadım. fakir'i niye sevmiyorsun, gül gibi alman malı. fiyat performans oranı en iyi ürün alanında darky, haberin olsun canım
evet o konunun en son mesajını okudum, burdan seslenmek istedim

sizde ne var canım, anlamadım. fakir'i niye sevmiyorsun, gül gibi alman malı. fiyat performans oranı en iyi ürün alanında darky, haberin olsun canım

homend in ürünlerini aldım da , souvvenır da zamnında konu açmış.orada paylaşmıştık az önce süpürgeleri.
fakir istemiyorum..:26: bizim evde şuan kullandığımız deli ediyo beni

homend in ürünlerini aldım da , souvvenır da zamnında konu açmış.orada paylaşmıştık az önce süpürgeleri.
fakir istemiyorum..:26: bizim evde şuan kullandığımız deli ediyo beni

ay canım gırgır niyetine kullanıyorsun, sadece sesi çok. tamam sen bilirsin ama, seni mi kırcam canım :44:

nasılsınız kızlar canım sıkkın bugun
Sıkma canını, gelir geçer böyle şeyler.
Allah karşına anlaşacağın, sana mutluluk, huzur verecek, seni sahiplenmeyi bilecek birini çıkartsın inşallah...

afıyet olsun :)
Teşekkürler canım, sağolasın...

Yok canım artık Fakir'de çinde üretiyor.
Eskiden Alman olduğu doğru, yine ürün menşei alman, ama üretim yeri çin.
Bende fakir'in bir süpürgesini çok beğendim, ama sonra philips aldım.

inşallah amin birde benden mesajlaşıyor hakkı yokmuş onların sevgilerini izlemicem ben

bence nerde üretildiği çok önemli değil, nasıl üretildiği önemli. sonuçta artık nerdeyse bütün firmalar çini tercih ediyor belli sebeplerden. parçalar önemli. neyse eylül bilir, ay fakir'in pazarlamacısı gibi oldum sadece alan herkes memnun olduğu için söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…