Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bircan taa gitmeden gösterecekti gelinliğini, gösterememişti. niye öyle diyosun ki![]()
Nerdesiniz bakalım konu sakinlerii???![]()
Yemekten dönemediniz galiba, ben geldim valla, bir güzelde doyurdum karnımı...![]()
oyyy yirim seni ben bişey demedim takıldım öyle amanda aman hanimiş krizcim![]()
bizim burada bir market var orada duran çocuktan hoşlanmıştım fakat çocuk gitmiş arkadaşa tanışma teklifi etmiş hoşlanmıştım oysa allah mutlu mesut etsin gene de birde mesaj hakkı yok diye arkadaşım benden yazıyor kalbim burukbu seferlik küsmekten vazgeçtim
idare ediyoruz şükürler olsun manolya. senin canın neden sıkkın?
bizim burada bir market var orada duran çocuktan hoşlanmıştım fakat çocuk gitmiş arkadaşa tanışma teklifi etmiş hoşlanmıştım oysa allah mutlu mesut etsin gene de birde mesaj hakkı yok diye arkadaşım benden yazıyor kalbim buruk
kızlar süpürge olarak fakir darkyden alıp kenara koyun, sonra da bana dua edin. furya gibi, çevremdeki herkes aldı nerdeyse
homend deepsilence'den pek memnun değilim, bakıyorsanız vazgeçin bence.
bizim burada bir market var orada duran çocuktan hoşlanmıştım fakat çocuk gitmiş arkadaşa tanışma teklifi etmiş hoşlanmıştım oysa allah mutlu mesut etsin gene de birde mesaj hakkı yok diye arkadaşım benden yazıyor kalbim buruk
sen benim souvenırla homendle ilgili konusunda yazdıklarımı mı okudun yoksam:18:
fakiri sevmiyorum ama yaa..bizde de varpafff bir de onu halletseydim.:26:
souvvenırcım afiiyet olsun, ben de yemek sonrası bir bakayım dedim.
ahali yok
hayrola manolya? goşgeldin bu arada..
eda , sen de hoşgeldin..ara sıra çeyiz topiclerinde karşılaşıyoruz, görüyorum yorumlarını.![]()
hım beklentinin olmaması üzmüş seni. hoşlanma derecenin düşük olmasını umut ediyorum.
ben de nicelerini yaşadım diyebilirim manolyacım..
o anlar kolay değil ama inan bana geçici.![]()
sizde ne var canım, anlamadım. fakir'i niye sevmiyorsun, gül gibi alman malı. fiyat performans oranı en iyi ürün alanında darky, haberin olsun canım
evet o konunun en son mesajını okudum, burdan seslenmek istedim![]()
homend in ürünlerini aldım da , souvvenır da zamnında konu açmış.orada paylaşmıştık az önce süpürgeleri.
fakir istemiyorum..:26: bizim evde şuan kullandığımız deli ediyo beni![]()
Sıkma canını, gelir geçer böyle şeyler.nasılsınız kızlar canım sıkkın bugun
Teşekkürler canım, sağolasın...
afıyet olsun :)![]()
sizde ne var canım, anlamadım. fakir'i niye sevmiyorsun, gül gibi alman malı. fiyat performans oranı en iyi ürün alanında darky, haberin olsun canım
evet o konunun en son mesajını okudum, burdan seslenmek istedim![]()
Sıkma canını, gelir geçer böyle şeyler.
Allah karşına anlaşacağın, sana mutluluk, huzur verecek, seni sahiplenmeyi bilecek birini çıkartsın inşallah...
Teşekkürler canım, sağolasın...
Yok canım artık Fakir'de çinde üretiyor.
Eskiden Alman olduğu doğru, yine ürün menşei alman, ama üretim yeri çin.
Bende fakir'in bir süpürgesini çok beğendim, ama sonra philips aldım.
![]()