- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
souvvenir, bebiş kararına çok sevindim. tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah![]()
Sağolasın canım, amin inşallah... Allah hayırlısını versin bakalım...
Bu arada sen hangi fotolardan bahsediyorsun? Ben profiline baktım paylaşılmış bir albüm yok... :44:
Düşünüyor benim dediğim taşınma iş teklifi gelen yere canımcım..gidelim diyor o da..Aslında gideceğimiz yerde ailesinin 2 tane dairesi var..
son cümlen çok doğru canım maalesef.. diyorum ya Allah herkese hayırlı meşgaleler versin de bize karışamasınlar, huzur bozamasınlar..Allah muhafaza canım, ama doğru söylüyorsun.
Böyle durumlar boşanmaya kadar götürür, herkes dediğin gibi haddini ve yerini bilmeli.
En basitinden ben kendi anneme bile "ay şu koltuğu şurdan çekte şuraya koy, daha iyi olur" şeklinde karışamıyorum.
Karışmam da, desem annem o benim zaten birşey demez, fakat ne gerek var, artık orası kendi evi istediği gibi yaşasın.
Kaldı ki maddiyatına bile karışamam yani...
Bi zahmet benim evime, işme, kararlarıma da kimse karışmasın yani.
Ben bu görüşteyim... Kimsenin kimseyi yönetme hakkı yok, Allah herkese akıl fikir vermiş.
Bazen büyükler yol gösterme ile, yönetmeyi karıştırıyorlar...![]()
amin canım. arkadaşım olmadığın için göremiyorsundur :44: şimdi sıra bircan'da, bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz![]()
sendeki şu gelinlik hevesinin bir lokması da ben de olsa![]()
amin canım. arkadaşım olmadığın için göremiyorsundur :44: şimdi sıra bircan'da, bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz![]()
inşallah hangi kararı alırsanız alın,sizin için hayırlısı o olur..
2 daire miberaber gidelim deme ihtimalleri var mı? yada size teklif ederler mi acaba?
gerçi başağın dediği gibi, ne bileyim ilerde " bizim evde de oturdunuz zaten" lafı edecek tiplerse hiç bulaşmamak mı acaba en iyisi :44:
eşin söyledi mi ailesine bu iş teklifi durumunu?
son cümlen çok doğru canım maalesef.. diyorum ya Allah herkese hayırlı meşgaleler versin de bize karışamasınlar, huzur bozamasınlar..
bircan hayırlı olsun, Allah mutlu birlikte ömürler versin.hoşgeldin![]()
fotoları koydum bircancım, senden de bekliyorum benim gibi jet hızıyla![]()
bircan geldi, artık topiğin en yeni gelini değilimgidiyorum buralardan
![]()
Tam 11 günlük gelin var burda ya şaka gibi....![]()
Tam 11 günlük gelin var burda ya şaka gibi....![]()
Valla şimdilik gideceğimizi paylaşmadık önümüze taş koyarlar diye..zaten içlerinde kiracılar var diye yanaşmazlar o fikre sanmam..
ve teklif etmediler mi ya da öneri de bulunmazlar mı??
gerçi azıcık aşım kaygısız başım derim hep..bir şekilde kendiniz yapın sizin olsun..ne el karışsın ne aile..en güzeli..
inşallah hangi kararı alırsanız alın,sizin için hayırlısı o olur..
2 daire miberaber gidelim deme ihtimalleri var mı? yada size teklif ederler mi acaba?
gerçi başağın dediği gibi, ne bileyim ilerde " bizim evde de oturdunuz zaten" lafı edecek tiplerse hiç bulaşmamak mı acaba en iyisi :44:
eşin söyledi mi ailesine bu iş teklifi durumunu?
son cümlen çok doğru canım maalesef.. diyorum ya Allah herkese hayırlı meşgaleler versin de bize karışamasınlar, huzur bozamasınlar..
[/COLOR]
orjinal fransız danteli insanı büyülüyor kuzumve kızlarımıza çok yakışıyor gelinlik, nasıl heveslenmezsin ki, keşke çeşit çeşit giysek
![]()
Tamam canım, seni arkadaşım olarak ekledim, nasıl atlamışız biz onu...
Kesinlikle canim, amin...
Benim başımda da var bir tane o yüzden biliyorum.
Benim kayınpederim maşallah, adam şeker gibi, çokta seviyorum kendisini açıkçası.
Fakat kayınvalidem, maşallah herkesi yöneteyim, benim dediğim olsun, ben en iyisini bilirim hallerinde hep.
Dün akşam bile eşimi bi hayli kızdırmayı başardı... Eşimde zamanla anlıyor işte herşeyi...
ben şu isteme ve söz faslını bir atlatayım da hayırlısı ile..şu ara aklım orada![]()
Bizimkiler de senelerdir yöneticilik yapmışlar ordan mı geliyor acep bu yönetme kaygısı :26::26::26:
kusura bakmayın can pc bozulmuştu yeni geldi hemen paylaşacağım........çileğim hoşgeldin, günaydın..
kim geldi yahu..iki daka kayboldum noluyor..
bir de kaç kişi olduk şimdi elif?
yaaa bu erkekler varya tek tip midir ya rebbim.........allah kadınlara sabır versin....Ben de göremedim ilkayın adını..oylarımı kullandım..
Ben de sabah sabah beyle tartıştım..Dün çamaşırları topla dedim ıslak kuru ne varsa toplamış..ben de kızdım..o da topla dedin topladım dedi..ben de sen robotmusun ıslakla kuruyu ayırt edemiyon mu dedim..o da ne yapsam yaranamıyorum dedi..ama bi iş yapcaksa adam akıllı yapsın canım aaaaaaaaa![]()
kuzum ben sana yazdım okumadınmı?? yılbaşı dolayısıyle dedik ama tabe yılbaşı bahane ya önemli olan kalıcı dostluklar edinelim minnak anılarımız olsun istedik........Ama hala benim çekiliş konusundaki sorularım havada kaldı Çilek'cim...
Sen biliyorsan bari yardım et arkadaşım...
Kim kime hediye alacak? Çekiliş nasıl yapılacak?
Hediye limiti nedir? :26:
Aynı ben, sen hangi burçtandın bakayım???
Bende bir görev verince, tastamam olsun istiyorum, biraz mantık yürüterek yapsın dimi ya...
![]()
![]()
Kızlar size bi haber vercem, artık d.kontrol ilacı kullanmayacağım...![]()