• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

souvvenir, bebiş kararına çok sevindim. tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :emir_bebek:

Sağolasın canım, amin inşallah... Allah hayırlısını versin bakalım...

Bu arada sen hangi fotolardan bahsediyorsun? Ben profiline baktım paylaşılmış bir albüm yok... :44:

Sağolasın canım, amin inşallah... Allah hayırlısını versin bakalım...

Bu arada sen hangi fotolardan bahsediyorsun? Ben profiline baktım paylaşılmış bir albüm yok... :44:

amin canım. arkadaşım olmadığın için göremiyorsundur :44: şimdi sıra bircan'da, bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz :55:

Düşünüyor benim dediğim taşınma iş teklifi gelen yere canımcım..gidelim diyor o da..Aslında gideceğimiz yerde ailesinin 2 tane dairesi var..

inşallah hangi kararı alırsanız alın,sizin için hayırlısı o olur..
2 daire mi :53: beraber gidelim deme ihtimalleri var mı? yada size teklif ederler mi acaba?
gerçi başağın dediği gibi, ne bileyim ilerde " bizim evde de oturdunuz zaten" lafı edecek tiplerse hiç bulaşmamak mı acaba en iyisi :44:
eşin söyledi mi ailesine bu iş teklifi durumunu?

Allah muhafaza canım, ama doğru söylüyorsun.
Böyle durumlar boşanmaya kadar götürür, herkes dediğin gibi haddini ve yerini bilmeli.
En basitinden ben kendi anneme bile "ay şu koltuğu şurdan çekte şuraya koy, daha iyi olur" şeklinde karışamıyorum.
Karışmam da, desem annem o benim zaten birşey demez, fakat ne gerek var, artık orası kendi evi istediği gibi yaşasın.
Kaldı ki maddiyatına bile karışamam yani...

Bi zahmet benim evime, işme, kararlarıma da kimse karışmasın yani.
Ben bu görüşteyim... Kimsenin kimseyi yönetme hakkı yok, Allah herkese akıl fikir vermiş.
Bazen büyükler yol gösterme ile, yönetmeyi karıştırıyorlar... :19:
son cümlen çok doğru canım maalesef.. diyorum ya Allah herkese hayırlı meşgaleler versin de bize karışamasınlar, huzur bozamasınlar..

amin canım. arkadaşım olmadığın için göremiyorsundur :44: şimdi sıra bircan'da, bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz :55:

Tamam canım, seni arkadaşım olarak ekledim, nasıl atlamışız biz onu... :29:

2 daire mi :53: beraber gidelim deme ihtimalleri var mı? yada size teklif ederler mi acaba?
gerçi başağın dediği gibi, ne bileyim ilerde " bizim evde de oturdunuz zaten" lafı edecek tiplerse hiç bulaşmamak mı acaba en iyisi :44:

son cümlen çok doğru canım maalesef.. diyorum ya Allah herkese hayırlı meşgaleler versin de bize karışamasınlar, huzur bozamasınlar..

Kesinlikle canim, amin...
Benim başımda da var bir tane o yüzden biliyorum.
Benim kayınpederim maşallah, adam şeker gibi, çokta seviyorum kendisini açıkçası.
Fakat kayınvalidem, maşallah herkesi yöneteyim, benim dediğim olsun, ben en iyisini bilirim hallerinde hep.
Dün akşam bile eşimi bi hayli kızdırmayı başardı... Eşimde zamanla anlıyor işte herşeyi... :19:

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :16:[/QUOTE]

Hoşbuldum canım... Geç oldu ama tarifler için teşekkür ederim:))

bircan hayırlı olsun, Allah mutlu birlikte ömürler versin.hoşgeldin:16:

Çok teşekkür ederim canım darısı bekarların başına diyorum....:9:

fotoları koydum bircancım, senden de bekliyorum benim gibi jet hızıyla :33:

Gördüm canım...
Kardeşim mail atmayı becerebilir ise gün içerisinde paylaşmış olacağım..

bircan geldi, artık topiğin en yeni gelini değilim :10: gidiyorum buralardan :9:

Tam 11 günlük gelin var burda ya şaka gibi.... :9:

ve teklif etmediler mi ya da öneri de bulunmazlar mı??

gerçi azıcık aşım kaygısız başım derim hep..bir şekilde kendiniz yapın sizin olsun..ne el karışsın ne aile..en güzeli..
Valla şimdilik gideceğimizi paylaşmadık önümüze taş koyarlar diye..zaten içlerinde kiracılar var diye yanaşmazlar o fikre sanmam..

[/COLOR]

Beraber gidelim demezler..burda hayatlarından çok memnunlar çünkü..Gideceğimiz fikrini paylaşmadık henüzz:27::27:

Tamam canım, seni arkadaşım olarak ekledim, nasıl atlamışız biz onu... :29:

Kesinlikle canim, amin...
Benim başımda da var bir tane o yüzden biliyorum.
Benim kayınpederim maşallah, adam şeker gibi, çokta seviyorum kendisini açıkçası.
Fakat kayınvalidem, maşallah herkesi yöneteyim, benim dediğim olsun, ben en iyisini bilirim hallerinde hep.
Dün akşam bile eşimi bi hayli kızdırmayı başardı... Eşimde zamanla anlıyor işte herşeyi... :19:

Bizimkiler de senelerdir yöneticilik yapmışlar ordan mı geliyor acep bu yönetme kaygısı :26::26::26:

ben şu isteme ve söz faslını bir atlatayım da hayırlısı ile..şu ara aklım orada:17:

gelsinler, istesinler, gitsinler. onda bir şey yok. haaa yüzük seçmek önemli, bu noktaya değinebiliriz. özel yaptıracaksınız önceden başlayın araştırmaya, bizim gibi krize girmeyin. biz isim yazdırmak istedik, ay ne zormuş, kabul eden bir tane çıktı sadece :20: küçük şehir esnafı böyle oluyor ne yaparsın. yüzük seçelim, sen göster bize, biz de yorum yapalım :9:

Bizimkiler de senelerdir yöneticilik yapmışlar ordan mı geliyor acep bu yönetme kaygısı :26::26::26:

Yok canım ya, ondan değildir inan bana.
Sadece mantık şu "biz onların iyiliğini düşünüyoruz, iyi olsunlar diye uğraşıyoruz" tek düze mantık.
Fakat farkında değiller, artık herkes kendi yuvasında huzurlu, yol göstermek ayrı birşey bunu anlamıyorlar.
Fazla karışmanın kendilerine hak olduğunu varsayıyorlar... :19:

çileklipasta özür dilerim, derdinle ilgilenemedim, okuyamadım :50: umarım çözülür problem. kayınvalide sorunu var sanırım. olgunlaşmamış yetişkinlerden çekebiliyoruz bazen... bir de yaşlandıkça insanoğlu hakikaten çocuklaşıyor, bunu farkediyorum. dert ve problemli insan bakımından daha steril bir ortamda yaşayabilirsiniz umarım :31:

çileğim hoşgeldin, günaydın..:31:

kim geldi yahu..iki daka kayboldum noluyor..:8:
bir de kaç kişi olduk şimdi elif?
kusura bakmayın can pc bozulmuştu yeni geldi hemen paylaşacağım........
Ben de göremedim ilkayın adını..oylarımı kullandım..
Ben de sabah sabah beyle tartıştım..Dün çamaşırları topla dedim ıslak kuru ne varsa toplamış..ben de kızdım..o da topla dedin topladım dedi..ben de sen robotmusun ıslakla kuruyu ayırt edemiyon mu dedim..o da ne yapsam yaranamıyorum dedi..ama bi iş yapcaksa adam akıllı yapsın canım aaaaaaaaa:47::47::47:
yaaa bu erkekler varya tek tip midir ya rebbim.........allah kadınlara sabır versin....
Ama hala benim çekiliş konusundaki sorularım havada kaldı Çilek'cim...
Sen biliyorsan bari yardım et arkadaşım...

Kim kime hediye alacak? Çekiliş nasıl yapılacak?
Hediye limiti nedir? :26:
kuzum ben sana yazdım okumadınmı?? yılbaşı dolayısıyle dedik ama tabe yılbaşı bahane ya önemli olan kalıcı dostluklar edinelim minnak anılarımız olsun istedik........
Aynı ben, sen hangi burçtandın bakayım??? :9:
Bende bir görev verince, tastamam olsun istiyorum, biraz mantık yürüterek yapsın dimi ya...

:27: :27: :27:

Kızlar size bi haber vercem, artık d.kontrol ilacı kullanmayacağım... :17:

wuuuuuuuuuuuuuuu hade bakalım yuppi topiğin ilk anne aday adayı yirim sizi....

birccccccccaaaaaaaannnnnnnnn hoşgeldin tekrar..Taptaze gelinimiz ... kuzuk sende çekilişten haberdar ol katılmak istersen eğr:31::31:

Back