• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben de göremedim ilkayın adını..oylarımı kullandım..
Ben de sabah sabah beyle tartıştım..Dün çamaşırları topla dedim ıslak kuru ne varsa toplamış..ben de kızdım..o da topla dedin topladım dedi..ben de sen robotmusun ıslakla kuruyu ayırt edemiyon mu dedim..o da ne yapsam yaranamıyorum dedi..ama bi iş yapcaksa adam akıllı yapsın canım aaaaaaaaa:47::47::47:

Ay çok güldüm buna canım... :9: :9:
Erkekler malesef öyle, robot misali...
Benim eşimde bazen yapamayacağı şeye atlamaya bayılıyor...
:9: :9:

Günaydın, hoşgeldiiinn... :3:

Evet bende gördüüümmm...

Kadercim geçmiş olsun... :26:

Ellerine sağlık canım, bende battaniyede son hız ilerlemeye çalışıyorum... :9:
Bitecek inşallah hayırlısı ile...

Hmmm şimdi bu hediye konusunda bir kere daha düşünme durumunda kaldım.
Bende aynı sorunu yaşayabilir miyim acaba? Bir de eşim benim KK'da üye olduğumu bilmiyor mesela... :26:
Kendi özgür alanım olsun, herşeyi de bilmesin dimi... :9:
Çekilişte sanıyorum iş yeri adresimi verebilirim gibi geldi... :44:

Fakat nasıl olacak bu çekiliş bir detaylarını alabilirsem... :26:
Benim de bilmiyor göz göre göre dedikodunuzu yapıyoz mu diyeydim :)) ben de işyerimi veririm diye düşündümm..zaten souvvenirle aynı fikirde olmasam adet yerini bulmazdı olmazdı :32::32::32::))

Ay çok güldüm buna canım... :9: :9:
Erkekler malesef öyle, robot misali...
Benim eşimde bazen yapamayacağı şeye atlamaya bayılıyor...
:9: :9:

Yap dediğim şeyi yapıyo allah için o konuda hakkını yiyemem ama canım insan bi yaptığına bakar..topla dedin topladım yap dedin yaptımla olmaz kii amaaaa parçalarım ben sonra adamı:27::27::27:

Benim de bilmiyor göz göre göre dedikodunuzu yapıyoz mu diyeydim :)) ben de işyerimi veririm diye düşündümm..zaten souvvenirle aynı fikirde olmasam adet yerini bulmazdı olmazdı :32::32::32::))

Ama hala benim çekiliş konusundaki sorularım havada kaldı Çilek'cim...
Sen biliyorsan bari yardım et arkadaşım...

Kim kime hediye alacak? Çekiliş nasıl yapılacak?
Hediye limiti nedir? :26:

Yap dediğim şeyi yapıyo allah için o konuda hakkını yiyemem ama canım insan bi yaptığına bakar..topla dedin topladım yap dedin yaptımla olmaz kii amaaaa parçalarım ben sonra adamı:27::27::27:

Aynı ben, sen hangi burçtandın bakayım??? :9:
Bende bir görev verince, tastamam olsun istiyorum, biraz mantık yürüterek yapsın dimi ya...

:27: :27: :27:

Kızlar size bi haber vercem, artık d.kontrol ilacı kullanmayacağım... :17:

Ahanda kadercan grilenmişş

hee yeni uygulamayla artık geziniliyordu sanırım konularda:31:

hoş geldin canımm, bekliyoruz seni en kısa zamanda:34:
bak bir en im de sensin " her konuya vakıf, yazmadan duramayan.":9:

çileğim iyi hoş etmişte keşkem çıkışmsaydın..:26: erkekler pek anlamıyor bunlardan bişiy..
bir daha ki sefere ıslakları bırakırsın- kuruları alırsın canım deseydin, hevesi kırılmasın.:50:

Ama hala benim çekiliş konusundaki sorularım havada kaldı Çilek'cim...
Sen biliyorsan bari yardım et arkadaşım...

Kim kime hediye alacak? Çekiliş nasıl yapılacak?
Hediye limiti nedir? :26:
Listeyi elif oluşturacak özelden mesaj atıp katılmak istediğini söyleyecek katılmak isteyen..hediye limiti hakkında konuşmadık..eşleştirmeyi de kendi ayarlayacak sanırsamm
Aynı ben, sen hangi burçtandın bakayım??? :9:
Bende bir görev verince, tastamam olsun istiyorum, biraz mantık yürüterek yapsın dimi ya...

:27: :27: :27:

Kızlar size bi haber vercem, artık d.kontrol ilacı kullanmayacağım... :17:
Ben bu habere bayıldım gerçekten geçenlerde nöroloji doktorumla konuştum ve kesinlikle ilerde büyük problemler doğuracak haplar..hiç masum ilaçlar değil dedi bana ...bu yüzden bırakmana çok sevindim canım
Koç burcuyum ben şekercim :))22 mart

hee yeni uygulamayla artık geziniliyordu sanırım konularda:31:

hoş geldin canımm, bekliyoruz seni en kısa zamanda:34:
bak bir en im de sensin " her konuya vakıf, yazmadan duramayan.":9:

çileğim iyi hoş etmişte keşkem çıkışmsaydın..:26: erkekler pek anlamıyor bunlardan bişiy..
bir daha ki sefere ıslakları bırakırsın- kuruları alırsın canım deseydin, hevesi kırılmasın.:50:
Ah zaten bi çıkışmamayı öğrensem tam süper olcam ama hakim olamıyorum kendime yolasım geliyo :)) küf küf kokmuş ben eve gelene kadar çamaşırlar eylüllll
biz bayanlar ne yapılsa begenmıyoruz:DDDD
Evet canım ne yazık ki öyle bi memnuniyetsizlik durumu var bende ara ara

Belkiii.... :17: :17:
Allah'ın taktirine bırakıyorum, nasib kısmet...
Eh yaş oldu 31, daha ne bekleyeceğiz dimi... :26: :26:

tam zamanı canım..hayırlısı olsun..ben de arkandan geliyorum..:10:
geçende otururken 6. ayımızda hamile kalıcam sanırım dedim:17:
ayyy heycan yaptım hadi hayırlısı, maşallah subhanaalahh:49::16:

Listeyi elif oluşturacak özelden mesaj atıp katılmak istediğini söyleyecek katılmak isteyen..hediye limiti hakkında konuşmadık..eşleştirmeyi de kendi ayarlayacak sanırsamm

Ben bu habere bayıldım gerçekten geçenlerde nöroloji doktorumla konuştum ve kesinlikle ilerde büyük problemler doğuracak haplar..hiç masum ilaçlar değil dedi bana ...bu yüzden bırakmana çok sevindim canım
Koç burcuyum ben şekercim :))22 mart

Ah zaten bi çıkışmamayı öğrensem tam süper olcam ama hakim olamıyorum kendime yolasım geliyo :)) küf küf kokmuş ben eve gelene kadar çamaşırlar eylüllll

Evet canım ne yazık ki öyle bi memnuniyetsizlik durumu var bende ara ara

Anladım canım, bir hediye limiti belirlenirse (atıyorum 20 TL - 40 TL arası tutarda bir hediye gibi) en azından daha iyi olur.
Herkes bir birine eşit miktarda hediye alır.. Biz iş yerinde böyle yapıyorduk, bu sene yapmıyoruz hediye çekilişi... :50:
O yüzden sizin çekilişe katılabilirim diye düşündüm... :34:
Eşleştirme ile kime denk gelirsek sorun değil, hepimiz bir birimizi tanıyoruz zaten :29:

Sağolasın canım, ben iğne kullanıyordum.
Haplarda, iğnede aynıdır eminim ki.
Artık bırakmaya karar verdim, çünkü felaket kilo aldırdı aynı zamanda.
Ayrıca, artık bir ufaklık olsa fena olmayacak gibi...
Yaş ilerledikce insanın tahammül sınırları zorlanıyor malesef... :17:

tam zamanı canım..hayırlısı olsun..ben de arkandan geliyorum..:10:
geçende otururken 6. ayımızda hamile kalıcam sanırım dedim:17:
ayyy heycan yaptım hadi hayırlısı, maşallah subhanaalahh:49::16:

Amin canım inşallah, bizde geçende eşim ile konuştuk.
Erken mi sanki falan dedik, ama sonra dedim zaten bebek 1 günde doğmuyor, 9 ay bekleniyor.
Eh birde ben doğum kontrol kullanıyordum, hemen hamile kalacağım ne malum... :44:
Rabbim hayırlısını nasib etsin inşallah... Ben niyetine girdim de, Allah ne nasib edecek bakalım...

souvvenırcım, önce özelden elife çekilişi istediğimizi içeren bir bildiri yapıyoruz..:24:
sonra da isimleri yazıp kura çekilecek bu isteyenler arasında..hediye için bir alt limit üst limit yok sanırım..
herkes gönlünden kopanı, ileride tatlı bir hatıra şeklinde gönderecek..ben evde olmadığım için iş adresim uygundur.:31:

çileğim sen daha iyi bilirsin ama , hem senin için hem de kocişinle daha az tartışmak adına daha iyi olmaz mı..
kimi erkekler bırak çamaşır toplamayı annelerinden su istiyor, sofra kurmayı bilmiyor..onu geçtim sofradaki tabağı almayı bilmiyor..

öğrenecek zamanla ama sen yeter ki hevesini kırma:34:

Anladım canım, bir hediye limiti belirlenirse (atıyorum 20 TL - 40 TL arası tutarda bir hediye gibi) en azından daha iyi olur.
Herkes bir birine eşit miktarda hediye alır.. Biz iş yerinde böyle yapıyorduk, bu sene yapmıyoruz hediye çekilişi... :50:
O yüzden sizin çekilişe katılabilirim diye düşündüm... :34:
Eşleştirme ile kime denk gelirsek sorun değil, hepimiz bir birimizi tanıyoruz zaten :29:

Sağolasın canım, ben iğne kullanıyordum.
Haplarda, iğnede aynıdır eminim ki.
Artık bırakmaya karar verdim, çünkü felaket kilo aldırdı aynı zamanda.
Ayrıca, artık bir ufaklık olsa fena olmayacak gibi...
Yaş ilerledikce insanın tahammül sınırları zorlanıyor malesef... :17:

Valla çok iyi karar vermişsiniz bana kalsa ben de hemen çocuk isterim ama bizim iş durumları sallantıda bu sıra geçmişi okumuşsundur belkii o yüzden erteliyoruz mecbur .. Allah nasip etsin ne zaman arzu ederseniz canımm..inanılmaz bir duygu olsa gerek..

Kader noldu sana yaa, rengni kim soldurdu, yoksa yine bdv konularında bşey oldu da kapsama alanı dışına mı alındıın?
gelince anlat, seni bekliyor topik dobra insan :27:

Valla çok iyi karar vermişsiniz bana kalsa ben de hemen çocuk isterim ama bizim iş durumları sallantıda bu sıra geçmişi okumuşsundur belkii o yüzden erteliyoruz mecbur .. Allah nasip etsin ne zaman arzu ederseniz canımm..inanılmaz bir duygu olsa gerek..

Yok canım geçmişi çok fazla okuyamadım, hayırdır??

Bizim iş durumları da sallantıda, yani benim işim açıkçası.
Ne olacağı belli değil şimdilik, bu sene biraz zor geçiyor... Hayırlısı Allah'tan...
Nasip kısmet artık... :31:

souvvenırcım, önce özelden elife çekilişi istediğimizi içeren bir bildiri yapıyoruz..:24:
sonra da isimleri yazıp kura çekilecek bu isteyenler arasında..hediye için bir alt limit üst limit yok sanırım..
herkes gönlünden kopanı, ileride tatlı bir hatıra şeklinde gönderecek..ben evde olmadığım için iş adresim uygundur.:31:

çileğim sen daha iyi bilirsin ama , hem senin için hem de kocişinle daha az tartışmak adına daha iyi olmaz mı..
kimi erkekler bırak çamaşır toplamayı annelerinden su istiyor, sofra kurmayı bilmiyor..onu geçtim sofradaki tabağı almayı bilmiyor..

öğrenecek zamanla ama sen yeter ki hevesini kırma:34:

Tamam canım anladım, çok sağolasın.
Bende elife bir ara yazayım o zaman... :34:

Yok canım geçmişi çok fazla okuyamadım, hayırdır??

Bizim iş durumları da sallantıda, yani benim işim açıkçası.
Ne olacağı belli değil şimdilik, bu sene biraz zor geçiyor... Hayırlısı Allah'tan...
Nasip kısmet artık... :31:

Şimdi en başına gideyim konunun senin için..Benim evim 65 m2 ve 750 tl kira ödüyoruz evimiz sıfır ilk oturanlar biziz memnunuz ama fazla gelmeye başladı..kayınvalidem de kendisiyle aynı sitede ama kapıcı dairesi gibi olan bodrum katında 350 tl ye ev bulmuş ama oturulacak gibi değil..neyse biz düşündük ve oturmamaya karar verdik..sonra aile içine fazla müdahale olmaya başlayınca da biz oturduğumuz yerden 80 km uzaklıkta bi yerden teklif aldık biz derken eşim aldı tabii..o yüzden oraya gitmeyi düşünüyoruz..Düşünme aşamasındayız

Back