- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum ben sana yazdım okumadınmı?? yılbaşı dolayısıyle dedik ama tabe yılbaşı bahane ya önemli olan kalıcı dostluklar edinelim minnak anılarımız olsun istedik........
wuuuuuuuuuuuuuuu hade bakalım yuppi topiğin ilk anne aday adayı yirim sizi....
souvvenir bugün "tek yastıkta kocayın" yastığımız geliyooooryastık, içi boncuk elyaf, 3 tane de sade kılıf (normal yastık kılıfları gibi dikecekti, bir tarafı kapalı, diğer tarafı içten geçirmeli, eski usül değil tam) 75 lira. pahalı geldi bana :44: ama mutluyum :9
-Çileklipasta
-Eylül
-Best
-Eysaih
-Engineerelif
kızlar listemiz şu an bu şekilde ..Katılmak isteyenler bana özelden bir mesaj atmaları yeterli..Çekilişi nasıl yapacağımız hakkında ve bir hediye üst limiti(parasal olarak) belileyelim fikirlerinizi bekliyorum kuzuklar:
![]()
hayde raaaaaaaasssssssst geleeeeeeeeeeeeeeeHoşgeldin tekrardan... Tamam canım Eylül'den aldım bilgileri, sıkıntı yok...
Eveeettt... Belki de cancazım, ama daha tabii vaktim var...
Ayın 21'inden sonra (tesadüfün böylesi) girişimlere başlayacağız sanıyorum...
![]()
![]()
![]()
Canım listeye beni de ekleeee![]()
ben bugün pek ii dğilim sevdicekle aramız limoniben kırgınlığımdan dün hiç aramalarını açmadım akşamda toplasan 10 15 tane kırgın kırgın ne yapıyorsun gibi klasik mesajlara cevap verdim erkenden uyudum:26::26:Şimdi müthiş başım ağırıyo canım hiç bişe yapmak istemiyor
![]()
Elif canım nedne canın sıkkın aman moralını bozma canım neyin var,sen moralıni yüksek tut canım
sğol tatlım benmkiyle biras limoniyiz daha doğrusu en limoniyim o aynıGeçer yav çok önemli bişey değil
sen ne yapıyorsun
![]()
sağol canım benim bende iyyim,işte çok yorucu ve zor geçiyor bu hayat,sizlerde olmazsanız çokdurağan geçer etrafımda kimse yok ya:)
Aynı ben, sen hangi burçtandın bakayım???
Bende bir görev verince, tastamam olsun istiyorum, biraz mantık yürüterek yapsın dimi ya...
![]()
![]()
Kızlar size bi haber vercem, artık d.kontrol ilacı kullanmayacağım...![]()
-Çileklipasta
-Eylül
-Best
-Eysaih
-Engineerelif
kızlar listemiz şu an bu şekilde ..Katılmak isteyenler bana özelden bir mesaj atmaları yeterli..Çekilişi nasıl yapacağımız hakkında ve bir hediye üst limiti(parasal olarak) belileyelim fikirlerinizi bekliyorum kuzuklar:
![]()
tamam kuzu diğer kızlarda yazsın bir rakamda mutabık olalımBence üst limit 30 tl olsun..
bircan hala foto göstermemiş bize![]()
tamam kuzu diğer kızlarda yazsın bir rakamda mutabık olalım
sende gelir gelmez koymamıştın ki![]()
hayde raaaaaaaasssssssst geleeeeeeeeeeeeeee
himmen efenim![]()
Canım hayırlı olsun şimdiden,artık ilk bebişi sendne bekleriz,hadı bakalım çalışkan taze gelinimiz:)