• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

souvvenir bugün "tek yastıkta kocayın" yastığımız geliyoooor :10: yastık, içi boncuk elyaf, 3 tane de sade kılıf (normal yastık kılıfları gibi dikecekti, bir tarafı kapalı, diğer tarafı içten geçirmeli, eski usül değil tam) 75 lira. pahalı geldi bana :44: ama mutluyum :9

Kuzucum Oylarınıza İhtiyacım Varr..:16::16::16:

3 Dalda Aday Gösterildim.. Verdiğim Linke tıklayarak Bana destek Olabilir misiniz ?? Oy Veren Herkese Şimdidenn Çok Teşekkürler:54::54:

1.En İyi Çıkış Yapan kk Üyesi ? http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...34-iyi-cikis-yapan-kadinlar-kulubu-uyesi.html

2.En Kibar,Nazik kk Üyesi ? http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581095-kibar-nazik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

3.En Yardımsever kk Üyesi ? http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581114-yardim-sever-kadinlar-kulubu-uyesi.html

Son düzenleme:
-Çileklipasta
-Eylül
-Best
-Eysaih
-Engineerelif
kızlar listemiz şu an bu şekilde ..Katılmak isteyenler bana özelden bir mesaj atmaları yeterli..Çekilişi nasıl yapacağımız hakkında ve bir hediye üst limiti(parasal olarak) belileyelim fikirlerinizi bekliyorum kuzuklar:46:::46::46::46::46::46::46::46::46:

kuzum ben sana yazdım okumadınmı?? yılbaşı dolayısıyle dedik ama tabe yılbaşı bahane ya önemli olan kalıcı dostluklar edinelim minnak anılarımız olsun istedik........

wuuuuuuuuuuuuuuu hade bakalım yuppi topiğin ilk anne aday adayı yirim sizi....

Hoşgeldin tekrardan... Tamam canım Eylül'den aldım bilgileri, sıkıntı yok... :54:
Eveeettt... Belki de cancazım, ama daha tabii vaktim var...
Ayın 21'inden sonra (tesadüfün böylesi :53:) girişimlere başlayacağız sanıyorum... :9: :9: :17:

souvvenir bugün "tek yastıkta kocayın" yastığımız geliyoooor :10: yastık, içi boncuk elyaf, 3 tane de sade kılıf (normal yastık kılıfları gibi dikecekti, bir tarafı kapalı, diğer tarafı içten geçirmeli, eski usül değil tam) 75 lira. pahalı geldi bana :44: ama mutluyum :9

Ay canım benim hayırlı uğurlu olsuuunnn... Çok sevindim... :16: :16:

Yok fiyatı bana normal geldi, visko yastıkların tanesi 75 - 80 TL olduğu için...
Bu büyük yastık ve 3 tane kılııf... Gayet iyi yani bence... :34: :34:

-Çileklipasta
-Eylül
-Best
-Eysaih
-Engineerelif
kızlar listemiz şu an bu şekilde ..Katılmak isteyenler bana özelden bir mesaj atmaları yeterli..Çekilişi nasıl yapacağımız hakkında ve bir hediye üst limiti(parasal olarak) belileyelim fikirlerinizi bekliyorum kuzuklar:46:::46::46::46::46::46::46::46::46:

Canım listeye beni de ekleeee :29:

Kızlar bana müsade, yemeğe çıkıyorum.
Gelince bol bol sohbet ederiz inşallah... Öptüm sizleri... :16: :54:

Güncel son liste halimiz..
-Çileklipasta
-Eylül
-Best
-Eysaih
-souvvenier
-Engineerelif
*kızlar çekiliş hakkında fikirlerinizi
*Hediye üst limit miktarı olarak fikirlerinizi bekliyorum..Saygılar:42::42::42::42:

ben bugün pek ii dğilim sevdicekle aramız limoni:50::50: ben kırgınlığımdan dün hiç aramalarını açmadım akşamda toplasan 10 15 tane kırgın kırgın ne yapıyorsun gibi klasik mesajlara cevap verdim erkenden uyudum:26::26:Şimdi müthiş başım ağırıyo canım hiç bişe yapmak istemiyor :14::14::14::14::14:

Elif canım nedne canın sıkkın aman moralını bozma canım neyin var,sen moralıni yüksek tut canım

sğol tatlım benmkiyle biras limoniyiz daha doğrusu en limoniyim o aynı:9::9:Geçer yav çok önemli bişey değil:16:sen ne yapıyorsun:31::31:

sağol canım benim bende iyyim,işte çok yorucu ve zor geçiyor bu hayat,sizlerde olmazsanız çokdurağan geçer etrafımda kimse yok ya:)

Aynı ben, sen hangi burçtandın bakayım??? :9:
Bende bir görev verince, tastamam olsun istiyorum, biraz mantık yürüterek yapsın dimi ya...

:27: :27: :27:

Kızlar size bi haber vercem, artık d.kontrol ilacı kullanmayacağım... :17:

Canım hayırlı olsun şimdiden,artık ilk bebişi sendne bekleriz,hadı bakalım çalışkan taze gelinimiz:)

-Çileklipasta
-Eylül
-Best
-Eysaih
-Engineerelif

Bence üst limit 30 tl olsun..

Back