walla can pazar beni hiç arama gereği duymadı pazartesi 5 gbi aradı canım sesini duyayım dedim dedi ben yoğunum eve geçince arayacağım dedi tammm dedim ama sonra eve gitti sürekli mesaj attı bense özlem içinde aramasını bekliyordum ama bunu ona söylemedim...Mesajlaştık happ ne yapıorsun diye yokladım o uzanıyorum tv karşısında falan dedi hiç bozuntuya vermeden yazıştık..Birez sonra hiç bişe yamadı hiç cevap alamadım mesajlarıma sonra dayanamadım aradım ne yapıyorsunmesaja cwp wermeynce merak ettm dedim yeğengelmişti canımız cips çekti çıktık arabayla cips ldık yiyoz deyince çok bozuldum..Ben 2 gündür konuşmadığımız halde o mesj yazarken çok yorgun diye çaktırmadım normal halde mesajlaştım ben ne düşünürken o ne yaptı bende tavr yapıp telefonu kapattım...Dün aradı açmadım hiçbir aramasını akşamda öle soğuk cevaplar verdim ne oldu falan dedi en son neden açmadın telfnları..bnde gerek duymadığımı 7 24 onunla konuşup mesajlaşma zorunda olmadığımı söyledim birkaç msj sonrada uyudum...Şimdi canım hiç bişe yapmak istemyor ona dair....şimdide günaydın benm güzel prensesim yazmış.
canım ara ara hep yaşıyoruz bu duyguyu maalesef..bir anımız diğerinin bir anına uymayabiliyor..
şuan da bu ruh halinde olmada gayet doğal.ancak onunla konuştuktan sonra düzelirsin..
arama imkanın varsa, ya da o aradığında bir konuşun en güzeli.yoksa böyle kendini heba etme..