• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

KOALAcım canım alıntı yapmadım aslında çok sık yapmaz böyle şeyler nişan sonrası yaşadık böyle bir vakayı.......yoksa iidir yaw:21::21:
koala birincisi çekilişe katılcanmı ikincisi örgünü merak edyom resim yok mu

ilkayınkini bende bulamadım yaa...:26:
ben de tanıyıp , bildiklerime oy veriyorum.:31:

link vermek yasak bildiğim kadarıyla ama hiç bir başlığa uymayan yazıların altındaki alt forumda elifcim..:34:

link vermek yasak bildiğim kadarıyla ama hiç bir başlığa uymayan yazıların altındaki alt forumda elifcim..:34:

site içi link vermek yasak değil diye biliyorum. ilkayı örgücü mü hamarat mı ne, öyle bir başlıkta görmüştüm :44:

ahhh ahhh kendimi çok fazla ifade ederim tatlım o anlar zaten okumasına gerek yok dur bakalım neler olecek bekleyelim görelim

kuzu yılbaşı için buradan ark.ile çekiliş yapıp minnak hediyecikler göndereceğiz anı kalsın diye...Sonrada burada paylaşcaz katılmayanlar kıskansın diye:33::33

Çekiliş tam olarak nasıl olacak canım?
Severim ben öyle şeyleri... :16:
Hediye limiti nedir? :44:

en paylaşımcı üyemiz souvvenır, en ilginç üye ismi koala..:42:
ilkayıma da birazdan kullanıyorum oyumu:29:

tüm bunlar dışında iyiiym canım ben çok şükür..sağolasın.Allah hepimize
kolaylıklar versin..:31:

Canım benim bende seni en arkadaş canlısı olarak seçmiştim, (tam şimdi şıkları hatırlayamadım da) :29:

KOALAcım canım alıntı yapmadım aslında çok sık yapmaz böyle şeyler nişan sonrası yaşadık böyle bir vakayı.......yoksa iidir yaw:21::21:
koala birincisi çekilişe katılcanmı ikincisi örgünü merak edyom resim yok mu

canım çekilişe katılmayacağım ben, yani ne bileyim yılbaşı için hediye almayı pek uygun görmüyorum.. bir de adres fln verme olayı, eşimle papaz olmayayım durup dururken, herşeyde olmasa da hassastır o konularda :1:
örgü de dün tekrar başka bi modele başladım, cünkü ilk yaptığım olmadı.. güzel gidio sanki 2 parmak kadar oldu daha ama .. fotoğraf çekmedim, bu akşam biraz daha öreyim de sonra çekerim inşallah :9:

nereden oylcaz bana link atsana birtek souvvenire oy attım yardımseverliğinden ötürü:16::16::16:

KIZLAR BİRCAN HANIM AN İTİBARİYLE İŞ BAŞI YAPMIŞ BULUNMAKTA FIRSAT BULUNCA GELECEK HEMEN:23::23::23::23:

Ay canım benim, çok teşekkür ederimmmm.... :17:

Günaydın canım,teşekkür ederim çok sağol :16:

nerdeymiş ilkayımın aday gösterildiği anket, göremedim ben hepsine bakmadım zaten..

Aynı listede canım... Bende İlkay'a oy vermiştim sanıyorum... :34:

ben tanıdığım kimi gördüysem ona oy verdim :9:

Aynen canım, aşağı yukarı bende öyle yaptım...
Zaten herkes tanıdığı ve az buçuk huyunu anladığı kişilere oy veriyor... :34:

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

:14::14::14:

Günaydın gelintoşlar neler oluyor burdaaaaaa

Günaydın, hoşgeldiiinn... :3:

annem kader mi geldi:23:

Evet bende gördüüümmm...

Kadercim geçmiş olsun... :26:

canım çekilişe katılmayacağım ben, yani ne bileyim yılbaşı için hediye almayı pek uygun görmüyorum.. bir de adres fln verme olayı, eşimle papaz olmayayım durup dururken, herşeyde olmasa da hassastır o konularda :1:
örgü de dün tekrar başka bi modele başladım, cünkü ilk yaptığım olmadı.. güzel gidio sanki 2 parmak kadar oldu daha ama .. fotoğraf çekmedim, bu akşam biraz daha öreyim de sonra çekerim inşallah :9:

Ellerine sağlık canım, bende battaniyede son hız ilerlemeye çalışıyorum... :9:
Bitecek inşallah hayırlısı ile...

Hmmm şimdi bu hediye konusunda bir kere daha düşünme durumunda kaldım.
Bende aynı sorunu yaşayabilir miyim acaba? Bir de eşim benim KK'da üye olduğumu bilmiyor mesela... :26:
Kendi özgür alanım olsun, herşeyi de bilmesin dimi... :9:
Çekilişte sanıyorum iş yeri adresimi verebilirim gibi geldi... :44:

Fakat nasıl olacak bu çekiliş bir detaylarını alabilirsem... :26:

Ben de göremedim ilkayın adını..oylarımı kullandım..
Ben de sabah sabah beyle tartıştım..Dün çamaşırları topla dedim ıslak kuru ne varsa toplamış..ben de kızdım..o da topla dedin topladım dedi..ben de sen robotmusun ıslakla kuruyu ayırt edemiyon mu dedim..o da ne yapsam yaranamıyorum dedi..ama bi iş yapcaksa adam akıllı yapsın canım aaaaaaaaa:47::47::47:

Ben de sabah sabah beyle tartıştım..Dün çamaşırları topla dedim ıslak kuru ne varsa toplamış..ben de kızdım..o da topla dedin topladım dedi..ben de sen robotmusun ıslakla kuruyu ayırt edemiyon mu dedim..o da ne yapsam yaranamıyorum dedi..ama bi iş yapcaksa adam akıllı yapsın canım aaaaaaaaa:47::47::47:

:9::9::9:
şeytan ayrıntıda gizli:53:

Aynı listede canım... Bende İlkay'a oy vermiştim sanıyorum... :34:

yok aynı yerde ama hangi "en"e aday gösterilmiş onu göremedim ki ben :50:

"ben yaptım oldu" mantığı :20::20: neyse böyle böyle alışacaklar canım, sakin ol,sakin ol ki devamı gelsin :40:

Back