2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın Mahallemimzin Taze ve çılgın Gelinleri:)

Rabbim maddi mmanevi sıkıntıları uzaklaştırısn:)

ben bugün pek ii dğilim sevdicekle aramız limoni ben kırgınlığımdan dün hiç aramalarını açmadım akşamda toplasan 10 15 tane kırgın kırgın ne yapıyorsun gibi klasik mesajlara cevap verdim erkenden uyudum:26::26:Şimdi müthiş başım ağırıyo canım hiç bişe yapmak istemiyor

ne oldu peki? sabah bir gelişme?

aslında çilekle ben bayağı buralardaydık çekiliş yapcez onu bayağı konuştuk ama sen o ara yoktun:26::26:

ya bahsettiğin iki sayfa falan ben katılamıyorum canım, malum maddi krizde olmasak da harcamaları çok düşünerek yapıyoruz, tek maaş olunca sanki sıkışacak gibi hissediyoruz galiba :44:

günaydın canım, gelir ayak noldu böle..:26:
az kaldı belki onun sancısıdır.,gelince görm bak unutursunsunuz

walla can pazar beni hiç arama gereği duymadı pazartesi 5 gbi aradı canım sesini duyayım dedim dedi ben yoğunum eve geçince arayacağım dedi tammm dedim ama sonra eve gitti sürekli mesaj attı bense özlem içinde aramasını bekliyordum ama bunu ona söylemedim...Mesajlaştık happ ne yapıorsun diye yokladım o uzanıyorum tv karşısında falan dedi hiç bozuntuya vermeden yazıştık..Birez sonra hiç bişe yamadı hiç cevap alamadım mesajlarıma sonra dayanamadım aradım ne yapıyorsunmesaja cwp wermeynce merak ettm dedim yeğengelmişti canımız cips çekti çıktık arabayla cips ldık yiyoz deyince çok bozuldum..Ben 2 gündür konuşmadığımız halde o mesj yazarken çok yorgun diye çaktırmadım normal halde mesajlaştım ben ne düşünürken o ne yaptı bende tavr yapıp telefonu kapattım...Dün aradı açmadım hiçbir aramasını akşamda öle soğuk cevaplar verdim ne oldu falan dedi en son neden açmadın telfnları..bnde gerek duymadığımı 7 24 onunla konuşup mesajlaşma zorunda olmadığımı söyledim birkaç msj sonrada uyudum...Şimdi canım hiç bişe yapmak istemyor ona dair....

walla can pazar beni hiç arama gereği duymadı pazartesi 5 gbi aradı canım sesini duyayım dedim dedi ben yoğunum eve geçince arayacağım dedi tammm dedim ama sonra eve gitti sürekli mesaj attı bense özlem içinde aramasını bekliyordum ama bunu ona söylemedim...Mesajlaştık happ ne yapıorsun diye yokladım o uzanıyorum tv karşısında falan dedi hiç bozuntuya vermeden yazıştık..Birez sonra hiç bişe yamadı hiç cevap alamadım mesajlarıma sonra dayanamadım aradım ne yapıyorsunmesaja cwp wermeynce merak ettm dedim yeğengelmişti canımız cips çekti çıktık arabayla cips ldık yiyoz deyince çok bozuldum..Ben 2 gündür konuşmadığımız halde o mesj yazarken çok yorgun diye çaktırmadım normal halde mesajlaştım ben ne düşünürken o ne yaptı bende tavr yapıp telefonu kapattım...Dün aradı açmadım hiçbir aramasını akşamda öle soğuk cevaplar verdim ne oldu falan dedi en son neden açmadın telfnları..bnde gerek duymadığımı 7 24 onunla konuşup mesajlaşma zorunda olmadığımı söyledim birkaç msj sonrada uyudum...Şimdi canım hiç bişe yapmak istemyor ona dair....şimdide günaydın benm güzel prensesim yazmış.

ama elifff, olmuyor böyle. söyleyeceksin derdini canım, söylemeyen derman bulamıyor. "beni anlasın" diye sonu ne olacağı belli olmayan bir çabaya girmeye ne gerek var, adam ince düşünemiyor belki :26: bir de çaktırmadan yazışırsan adam nerden anlasın senin kırıldığını. beklentilerini açıkça ifade et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…