walla can pazar beni hiç arama gereği duymadı pazartesi 5 gbi aradı canım sesini duyayım dedim dedi ben yoğunum eve geçince arayacağım dedi tammm dedim ama sonra eve gitti sürekli mesaj attı bense özlem içinde aramasını bekliyordum ama bunu ona söylemedim...Mesajlaştık happ ne yapıorsun diye yokladım o uzanıyorum tv karşısında falan dedi hiç bozuntuya vermeden yazıştık..Birez sonra hiç bişe yamadı hiç cevap alamadım mesajlarıma sonra dayanamadım aradım ne yapıyorsunmesaja cwp wermeynce merak ettm dedim yeğengelmişti canımız cips çekti çıktık arabayla cips ldık yiyoz deyince çok bozuldum..Ben 2 gündür konuşmadığımız halde o mesj yazarken çok yorgun diye çaktırmadım normal halde mesajlaştım ben ne düşünürken o ne yaptı bende tavr yapıp telefonu kapattım...Dün aradı açmadım hiçbir aramasını akşamda öle soğuk cevaplar verdim ne oldu falan dedi en son neden açmadın telfnları..bnde gerek duymadığımı 7 24 onunla konuşup mesajlaşma zorunda olmadığımı söyledim birkaç msj sonrada uyudum...Şimdi canım hiç bişe yapmak istemyor ona dair....şimdide günaydın benm güzel prensesim yazmış.
ama elifff, olmuyor böyle. söyleyeceksin derdini canım, söylemeyen derman bulamıyor. "beni anlasın" diye sonu ne olacağı belli olmayan bir çabaya girmeye ne gerek var, adam ince düşünemiyor belki :26: bir de çaktırmadan yazışırsan adam nerden anlasın senin kırıldığını. beklentilerini açıkça ifade et bence
canım ben yeğeniyle cips almaya gittiğinde aradığımda konuştum anlattım dedim bak böyleyken böyle bana dediki..Hayatım ne olacak 2 gün konuşmayız sonra konuşuruz zaten gibi herşeyi garantilemiş tarzında gıcık oldum...Madem öyle bende artık canım isteyince konuşur istemeyince konuşmam dedim yapma öyle falan dedide o gece öyle kapattık yani o derdimi çok net ii biliyor hemen sıcak sıcak söyledim
canım ara ara hep yaşıyoruz bu duyguyu maalesef..bir anımız diğerinin bir anına uymayabiliyor..
şuan da bu ruh halinde olmada gayet doğal.ancak onunla konuştuktan sonra düzelirsin..
arama imkanın varsa, ya da o aradığında bir konuşun en güzeli.yoksa böyle kendini heba etme..
Günaydın kızlar, 2 gündür iş yoğunluğundan gelemedim...
Neler kaçırdım bakalım... :18:
günaydın kuzum nabersin....Walla herşey aynı tatlım yılbaşına çekiliş yapıyoruz katılmak istersenGünaydın kızlar, 2 gündür iş yoğunluğundan gelemedim...
Neler kaçırdım bakalım... :18:
hım çok tehlikeli laflar etmişsenden ve duygusal tepkilerinden korkmuyor mu? aslında bu tahmin etmesi gerekir, bu vaka ilk değil zira :44:
günaydın hanımlaarr!
elifcim erkekler bizim kadar hassas olamayabiliyorlar.. insanın siniri bozuluyor bu duruma ama cok uzatmamakta fayda var bence.. yani elbette ki tavrını koy ama kendini de bu kadar heba etme bana kalırsa.. onlarda bir kadın hassasiyeti beklemekle yanlış yapıyoruz aslındaüzülme, hatasını anlar nasılsa..
günaydın canım hoşgeldin..
ben de dün ara ara burada olabildim, bugün de pek olamama muhtemelen.işler yoğun.
günaydın hanımlaarr!
elifcim erkekler bizim kadar hassas olamayabiliyorlar.. insanın siniri bozuluyor bu duruma ama cok uzatmamakta fayda var bence.. yani elbette ki tavrını koy ama kendini de bu kadar heba etme bana kalırsa.. onlarda bir kadın hassasiyeti beklemekle yanlış yapıyoruz aslındaüzülme, hatasını anlar nasılsa..
günaydın kuzum nabersin....Walla herşey aynı tatlım yılbaşına çekiliş yapıyoruz katılmak istersen
günaydın koalacım..
elif üzülmüyorum diyorsun, kendimi üzmüyorum diyorsun kuzum ama acı acı kahve aç karnına
çok mu iyi..:26:
ahhh ahhh kendimi çok fazla ifade ederim tatlım o anlar zaten okumasına gerek yok dur bakalım neler olecek bekleyelim görelimbence uzatabildiğin kadar uzatdaha evli değilsiniz, evin içinde asık suratlı koca görme ihtimalin olsa uzatma derdim de belki ders almasını sağlamış olursun. gerçi senin nişanlın sankş ders alma konusunda biraz eksik gibi :44: yahu bu vaka kaç kere oluyor ve ben bile biliyorum, böyle bir şey elife yapılsa morali bozulur kızcağızın diye. en iyisi ne yap biliyor musun? bu topiği takip etmesini iste. belki burda kendini daha rahat ifade ediyorsun ve seni anlaması kolaylaşır
kuzu yılbaşı için buradan ark.ile çekiliş yapıp minnak hediyecikler göndereceğiz anı kalsın diye...Sonrada burada paylaşcaz katılmayanlar kıskansın diyeNe çekilişi Canım?
Benim haberim yok, bir anlat bakayım hele... :44:
günaydın canımwalla ondan bir hatun hassasiyetini beklemiyorum tabi ama böyle duygusuz odunsu davranışınada gelemiyorum
Günaydın Koala, En'lerde oyumu senden yana kullandım, En ilginç nickli üye seni
Sana katılıyorum yorumunda, bende önceden kendimi çok heba ederdim "niye anlamıyor, bu kadar zor mu anlaşılmak" diye.
Fakat ben anladım ki, erkekler ince düşünmüyor malesef, bizim kadar detaycı değiller.
Daha yüzeysel düşünce yapısına sahipler, zamanla birşeyler oturuyor yerine.
Evlendikten sonra hele, ne istediğin, ne istemediğin konusunda "net" olman gerekiyor.
"Aman anlasın" boşuna bir uğraş olur, aslında sevgililikte de bu böyleymiş, sadece insan evlendikten sonra net anlayabiliyor birşeyleri...
en paylaşımcı üyemiz souvvenır, en ilginç üye ismi koala..
ilkayıma da birazdan kullanıyorum oyumu
tüm bunlar dışında iyiiym canım ben çok şükür..sağolasın.Allah hepimize
kolaylıklar versin..
en paylaşımcı üyemiz souvvenır, en ilginç üye ismi koala..
ilkayıma da birazdan kullanıyorum oyumu
tüm bunlar dışında iyiiym canım ben çok şükür..sağolasın.Allah hepimize
kolaylıklar versin..
nereden oylcaz bana link atsana birtek souvvenire oy attım yardımseverliğinden ötürü
KIZLAR BİRCAN HANIM AN İTİBARİYLE İŞ BAŞI YAPMIŞ BULUNMAKTA FIRSAT BULUNCA GELECEK HEMEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?