• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Yaa bugün üzerimde bir ağırlık var ki sormayın..Dün kv ağırladım yoruldum galibaa..İkramlıklarımı sıralayayım size..
çikolata soslu muffin-çay
kestane
kış çayı
meyve
sonra yeteeerr dediler zatenn :))

ellerine sağlık çileğim, ne güzel şeyler hazırlamışsın..:31:
benim müstakbel kayınvalidem de gelsin artıkkk:17:
heves ettim sen böyle yazınca bak..şimdiden liste oluşturuyorum ben dee:9:

hoşgeldin canım..:31:
ben de sabah gördüm candann ablam sayesinde aday gösterilmişim..:17:
halbüküü ben kimsenin adını vermedim:23: eskisi kadar aktif de değilim, oylamaya katılsam adil olur mu bilmem.:26:

bende kimsenin adını vermedim, listeye de bugün baktım, ha haa çok güldüm ama :9: oy kullanmak için belli bir kriter mi var :26: bende aktif değilim ama kullanayım diyordum, anket usulüne çeviriyorlar sanırım şimdi .. böyle daha rahat olur :31:

ellerine sağlık çileğim, ne güzel şeyler hazırlamışsın..:31:
benim müstakbel kayınvalidem de gelsin artıkkk:17:
heves ettim sen böyle yazınca bak..şimdiden liste oluşturuyorum ben dee:9:

Planlanmış değildi öyle doğaçlama gelişti canım o yüzden bana göre pek iyi bi menü değil ama onların hoşuna gidiyo sanırım benim pire gibi bütün gece ortalıklarda dolaşmam..Senin de bu şekilde günlerinin olmasına az kaldı az.. :52::52:

bende kimsenin adını vermedim, listeye de bugün baktım, ha haa çok güldüm ama :9: oy kullanmak için belli bir kriter mi var :26: bende aktif değilim ama kullanayım diyordum, anket usulüne çeviriyorlar sanırım şimdi .. böyle daha rahat olur :31:

haa yokk canım kullanırsın tabi..ben eskisi kadar kk daki yoktum, şu son zamanlarda
sizinle birlikte haşır neşir oldum..:31: o da çoğunlukla burada.:29:
o yüzden her bölüm için adil bir oy verebilir miyim diye kendi adıma düşündüm.:34:
evet kazen açık oylama ve anket yapıyormuş,şimdi gördüm yazdığını.

günaydın herkeseee:1:krizcim kendisi müstakbel kocam olmakla birlikte bizim buraya gelince bizde kalıyor...Babam evde olduğu için ben utanıyorum gece bizim evdeyim ama sabah babam 7de çıkarçıkmaz uykumun geri kalanını ömrümün sahibiyle geçiriyorum tatlı tatlı:1:annemde sağolsun 12-1 e kadar hiç dokunmaz sonra canımız istediğinde ineriz ben kahvaltı hazırlarım yapı dışarı çıkarı:27:Böyle dataylı yazma gereği duydum nedense

Rabbim en kısa zamanda kavuşturmayı nasip etsin::)zaten yanlız kalmıyoncanım baksana şimdiden aynı yastıkta başınız bırakmışsnz ne güzel

Planlanmış değildi öyle doğaçlama gelişti canım o yüzden bana göre pek iyi bi menü değil ama onların hoşuna gidiyo sanırım benim pire gibi bütün gece ortalıklarda dolaşmam..Senin de bu şekilde günlerinin olmasına az kaldı az.. :52::52:

her şeyi ağız tadıyla nasip etsin canım Allah öncelikle hepimize..:31:
gerçekten bilemiyorum ki..biz uzak olacağız ama etkisi ne kadar olur bilmiyorum..
olumsuz bir düşünceye de kapılmak istemiyorum, zira o kadar çok kv -gelin hikaye var ki.:52:

ellerine sağlık canım.
bugün nedense benim de enerjim çok düşük :50: sabah eşime kahvaltı hazırlayamadım ve o ders çalışmak için istifa edecek, morali bozuk. bozma moralini diyorum dinlemiyo beni, bana da sirayet etti :14:

Krizo:)senin kesinlikle enerjin düşmemeli,çünkü bizede yada banada veriyon enerji:)enerjini ortak kullandığımız için

fazla olmalı enerjin:)

geldim şeker :31: hayatım olmuş işler güçler :9:
Beh beh beh beh beeeeehhh :32::32::32:

her şeyi ağız tadıyla nasip etsin canım Allah öncelikle hepimize..:31:
gerçekten bilemiyorum ki..biz uzak olacağız ama etkisi ne kadar olur bilmiyorum..
olumsuz bir düşünceye de kapılmak istemiyorum, zira o kadar çok kv -gelin hikaye var ki.:52:

amin canikocum..inşallah iyilerine denk gelmişsindir..
Bu arada eşime bi iş teklifi geldi bulunduğumuz yerden 81 km öteye gitme ihtimalimiz var ve ben yine ne derler ne söylerler gidersek diye düşünmeden edemiyorum..Ama gitmeyi çok istiyorum..Kesin dargınlılar falan olacaktır

ilkay hoşgeldin tatlım bugün geç kaldın nasılsın neler yaparsın şekerim:)krizsavar :)zaten enerji düşük bari sen gel enerji ver bize:)

hoşbuldum eysaih :31: aynı işte uğraşıyorum .. sizler neler yaptınız? bugün pek aktif değiliz sanırım burda :26:

Beh beh beh beh beeeeehhh :32::32::32:

amin canikocum..inşallah iyilerine denk gelmişsindir..
Bu arada eşime bi iş teklifi geldi bulunduğumuz yerden 81 km öteye gitme ihtimalimiz var ve ben yine ne derler ne söylerler gidersek diye düşünmeden edemiyorum..Ama gitmeyi çok istiyorum..Kesin dargınlılar falan olacaktır

canım siz mantıklı düşünüp bir karar vereceksiniz .. eğer gitmek daha mantıklı ve ilerisi için daha uygun olacaksa gideceksiniz .. bozulurlar ise bu onların problemi .. bir kaç ay bozuk olurlar, sonra alışırlar :31:

hoşbuldum eysaih :31: aynı işte uğraşıyorum .. sizler neler yaptınız? bugün pek aktif değiliz sanırım burda :26:

canım siz mantıklı düşünüp bir karar vereceksiniz .. eğer gitmek daha mantıklı ve ilerisi için daha uygun olacaksa gideceksiniz .. bozulurlar ise bu onların problemi .. bir kaç ay bozuk olurlar, sonra alışırlar :31:

Gitmek avantajlı olacaktır çünkü çok iyi bir otelden teklif geldi..Sanki onlar tepki gösterince herşey olumsuz olacak gibi geliyo bu düşünceden vazgeçemedim gitti..:17::17::18::18:

elifcim hoşgeldin sen de:31:

çilekciğim, önemli olan kim ne düşünür değil bu durumda biz nasıl mutlu oluruz?
peki senin işin ne olacak bu durumda? inşallah vardiyadan da kurtulursunuz canım yaa:29:

Gitmek avantajlı olacaktır çünkü çok iyi bir otelden teklif geldi..Sanki onlar tepki gösterince herşey olumsuz olacak gibi geliyo bu düşünceden vazgeçemedim gitti..:17::17::18::18:

canım onlarında sözlerini dinlersiniz, sonra kendi fikirlerinizle birlikte değerlendirirsiniz .. bu sizin hayatınız sizin kararlarınız, eğer giderek hata yapmış olursanız da, "bizim tercihimizdi" dersiniz :31:

elifcim hoşgeldin :3:

Back