• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

alın benden de o kadar..şu ara küçük ev aletlerime karar vermeye çalışıyorum bir de..:26:
hala bir atak yapamadım.:19: dün gezerken de bişiler baktık da cıks..paff yaa ne olcak bu halim:50:

Olur olur hepiciğii olur beybii..Ben tüm evimi 2 haftada düzdüm iğneden ipliğe :))

canım morhipo ya gir ev-yaşamı tıkla marka olarakta home ende bak beğendiğin bişey varsa sana hesabımı şifremi vereyim al 50 tl indirim var bana özel

elfcim bu ne zamana kadar? aslında saç kurutma makinesini alabiliriz, çok sevimli ve kullanışlı, ben çok seviyorum, bende var

alın benden de o kadar..şu ara küçük ev aletlerime karar vermeye çalışıyorum bir de..:26:
hala bir atak yapamadım.:19: dün gezerken de bişiler baktık da cıks..paff yaa ne olcak bu halim:50:

ya kuzu bak bana tık yok bir yemek tk.Bilmem ne aldım gerisi yok:9::9:Dur bakalım allah büyüktür ben şubata kadar bişeycikler alamam sanırım

veya mutfak robotunu da alabilirisn, hem de çok ucuza geliyor emin ol. ben 133 e almıştım ki uzun zaman en ucuz fiyat buydu gördüğüm. functionall dan.yoksa ben eşime sorayım belki kettle alabilirim, ama bu ay çok masraf yaptık ya, hediye ayı malum :44:

elfcim bu ne zamana kadar? aslında saç kurutma makinesini alabiliriz, çok sevimli ve kullanışlı, ben çok seviyorum, bende var

canım kusura bakma ya, evde sürekli "biz" öznesiyle konuşuyorum, buraya da sirayet ettirmişim anlaşılan:44: saç kurutma makinesi alabilirsin demek istedim, bende var çünkü burdakinden. homend manyağıyım :44:

31 aralık kuzum:29:
Olur olur hepiciğii olur beybii..Ben tüm evimi 2 haftada düzdüm iğneden ipliğe :))

hımm içime su serptin kuzu bende şubata kadar pek bişe yapamam 3 bin civarı borcum var onu kapatmam gerek:32::32::32:

benim ütüm, süpürgem, saç kurutma makinem, robotum homend. kettle alsam porselenden, çok zarif ama miktarı az. camdan da korkuyorum :44: neyse akşam sorarım kuzucuğa.

sağol çileğim..:31:
isteyince oluyor tabi ama yine de zora koşmak istemiyorum sanırım..
şu ara çok kampanya var feleğim şaştı:52:

elifcim, ben de henüz düşünüp karar verme aşamasına gelemediğimden kalıyor her şey öle..:27:
çok cazip bir yemek takımı ve kaşık takımı buldum bernardoda ama fiyatı yüksek geliyor.1600 ikisi:26:

olmadı evlilik fuarına davetiye gelmişti bana bir ay önce.orada da kullanmak üzere bir çek verdiler.
belki oradan da alırız.:17:

benim ütüm, süpürgem, saç kurutma makinem, robotum homend. kettle alsam porselenden, çok zarif ama miktarı az. camdan da korkuyorum :44: neyse akşam sorarım kuzucuğa.

ben arzumdan bir saç kurutma makinası almıştım geçen yıl..
tekrar almama gerek var mı? onu götürsem ne olur?
evde bir ben kullanıyorum onu..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bir şey sorcam. "tek yastıkta kocayın" yastığı yaptırıyoruz biz, eski usül. yastık (içi boncuk elyaflı), üç kılıfı 75 lira demiş kadın. sizce fiyat nasıl, bilginiz var mı :44:

ben arzumdan bir saç kurutma makinası almıştım geçen yıl..
tekrar almama gerek var mı? onu götürsem ne olur?
evde bir ben kullanıyorum onu..

tabi ki gerek yok. ama alayım diyorsan homend iyi. hem zarif hem katlanıyor hem kuvvetli. kırmızılı landan bahsediyorum.

kızlar bir şey sorcam. "tek yastıkta kocayın" yastığı yaptırıyoruz biz, eski usül. yastık (içi boncuk elyaflı), üç kılıfı 75 lira demiş kadın. sizce fiyat nasıl, bilginiz var mı :44:

hiç bir bilgim yok canım...o yastıkları biliyorum annemin de vardı ama bozdu sonradan..
ben de rahat edebileceğimi sanmıyorum açıkçası..:26:

sağol çileğim..:31:
isteyince oluyor tabi ama yine de zora koşmak istemiyorum sanırım..
şu ara çok kampanya var feleğim şaştı:52:

elifcim, ben de henüz düşünüp karar verme aşamasına gelemediğimden kalıyor her şey öle..:27:
çok cazip bir yemek takımı ve kaşık takımı buldum bernardoda ama fiyatı yüksek geliyor.1600 ikisi:26:

olmadı evlilik fuarına davetiye gelmişti bana bir ay önce.orada da kullanmak üzere bir çek verdiler.
belki oradan da alırız.:17:

nerelerde lkampanya var can....Bence yüksek canm ben misafir yemk.tak çatal bıçak günlük yemek tkm.kahvaltısı su takımı cezveler çaydanlık düdüklü sahanı bilmem nesi hisardan hepsini 2950e aldım pahalı ya

hiç bir bilgim yok canım...o yastıkları biliyorum annemin de vardı ama bozdu sonradan..
ben de rahat edebileceğimi sanmıyorum açıkçası..:26:

cıh o yastıklar olmadan kocaya güzel sarılamıyorsun, koca da sana. benden söylemesi. adama yaklaşıyorsun, cup düşüyorsun iki yastığın ortasına. biz baktık olmuyor, sipariş ettik işte :9:

nerelerde lkampanya var can....Bence yüksek canm ben misafir yemk.tak çatal bıçak günlük yemek tkm.kahvaltısı su takımı cezveler çaydanlık düdüklü sahanı bilmem nesi hisardan hepsini 2950e aldım pahalı ya

cıh o yastıklar olmadan kocaya güzel sarılamıyorsun, koca da sana. benden söylemesi. adama yaklaşıyorsun, cup düşüyorsun iki yastığın ortasına. biz baktık olmuyor, sipariş ettik işte :9:

elifcim bernardo da beğendim..gerçekten çok hoşlar..ama bakalım acele etmeyeceğim..:31:
çileğim 2 hafta diyor baksanaa:52:

krizcim ben her koşulda sarılırım:17:

elifcim bernardo da beğendim..gerçekten çok hoşlar..ama bakalım acele etmeyeceğim..:31:
çileğim 2 hafta diyor baksanaa:52:

krizcim ben her koşulda sarılırım:17:

seni seni:nazar::nazar: bende sevdiğimde incecik yastıkta yatıyoruz sevmiyoruz az yüksek ola yatamayızki..ben arada yatarken kolunu yastık olarak kullanıyorum ama o benm koluma kıyamıyor:27::27::27:böyle bişeler işte:17::17::17:

Back