2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın sende ben gibisin bugün kahvaltıda afiyetler olsun tatlım bende sevdiceğime örmüştümama şiş ile ördüm şu akıllı ip diyorlarya onunla siyah beyaz karışımıydı ördükçe kendi desen veriyor..Belki şu tığ şiş diyorlar ya hani ucu tığ ama kendi şiş pozisyonunda oluyor ondan örsen:44::44:

olsun canım yaa güzelce kafa dağıtmışsın yorgunluğa değer bence rutin bir haftasonundan iyidir diyorum ben

İyi ki de Cumartesi olmuş ama nişan
Pazar akşamı olsa şu an burda olmazdım ben
Eve 01:30 da geldik ama uyuyamadım bi türlü eşim dua okudu ben resmen ağladım gözlerimden yaş aktı durdu
Epey geç yatabildim

Gözler sizin üzerinizdeydi görünen ve nazara geldiniz bebişim..benim de hep öyle olur kalabalık bi yere çıktım mı kem gözlerin tesirinde kalırım bi süre..duadan sonra açılmışsındır

günaydın tatlım..Maşallah dolu dolu geçmiş haftasonun Allah mutlu etsin yeni çifti ne diyelim

nazar olmuş yaabende kendi nişanımdan sonra bir garip olmuştum vede eşim takı setimi taktı sonra çıt kırıldı hemen şok olduk hepimiz şimdi sana özelden bişey yazacağımherkeste merak uyandırdım sanırım

Son düzenleme:

Amin inşallah

Bekliyorum

Ben de isterim banane banane

Tamam Elifcim çok teşekkür ederim
Bana da çok sık olur böyle şeyler
O yüzden düğüne derneğe gittiğime pişman olurum sonra

Tamam Elifcim çok teşekkür ederim
Bana da çok sık olur böyle şeyler
O yüzden düğüne derneğe gittiğime pişman olurum sonra

ne demek kuzu benm annem temizliği cesurluğu ve anne babasına saygı hürmeti konusunda çok övülür..Anneme ben lisadeyken öyle bir nazar değdiki kadın hafızasını kaybetti gitmediğimiz doktor kalmadı ya..Anne babasının yüzünü görmek istemiyordu temizlik yapmama asla izin vermezdi bizi bile tanımıyorduLisedeki o halimde çok yıprandım o dönemler çok ii eski bir hocaya okuttuk nazar deyince şok olmuştuk..Bu nasıl bir gözdü ki evimiz darma duman olmuştu..Çok şükür cevşenlerle muskalarla okuyarak geçti şimdi sadece çok eskiyi hatırlamıyorAma çok şükür o günden sonra nazarın ne kadar gerçek olduğunu ii bilirim

Aaa çok geçmiş olsun
Bende büyük bi hastalık geçirdim, ailem nazardan dedi ama bilmiyorum nasip tabi

Eşimin ailesinde gençler pek saygı bilmezler.. O yüzden bana zuzaylı gibi bakıyorlar ondan oluyor herhalde
Ben mesela bi büyük gelince kalkıp yer veriyorum, her taraf dolu çünkü
Ooo filan oluyorlar
İlk kez görüyorlar sanırım ( bu sadece basit bi örnek )

vayyy gerçekten nazar çatlatır bile derler ya doğru gerçekten sanırım..geçmişler olsun..

sağol canım çok zor günlerdi geçti şükür..allah allah onlardada maşallah yaniseni el üstünde tuttuyorlardır sen kalabalık bir ortama girince de evden çıkıncada onu oku bak nasıl hiç bişey olmuyorTecrübeyle sabitlenmiştir

Kayınvalidem anneme diyomuş ne güzel yetiştirmişsiniz maşallah tüm akrabalarımız 1 kere gören bile Kader'in ne kadar saygılı olduğunu hanım hanımcık olduğunu anlatıyo bize demiş..

Aslında ekstra bişey yapmıyorum, olması gereken bu.. Ama kendi çevrelerinde olmadığından öyle sanıyorlar herhalde..

Tamam çok sağol böyle bişeye ihtiyacım vardı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…