- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
canım hayırlısı olsun .. inşallah daha uygun ve gönlünüze göre bir ev bulursunuz ve paranızı biriktirirsiniz
Sağol Eylülcüm.
Kırklareli'nde yaşıyorum canım ben trakyadayım , ailem İstanbul'da yaşıyor yanlarına gidiyorum arada işte haftaya gelicem mesela
Eşime söyledim istemediğimi "söyle ama beni karıştırma sen iyi bir şekilde izah et" dedim.. Hepinize teşekkürler..İç sesimi dinlememi sağladığınız için ..
Canım iğneadayı biliyor musun?? oraya yakın mısın?
evet canım 1 saat uzaklıkta ben merkezdeyim. sen nerden biliosun orayı ??
Canlarımmm Hepinizee KoCaaaaamannn GÜNAYDINN
Eki Görüntüle 578129
Eki Görüntüle 578130
Eki Görüntüle 578131
pazar günü kimse olmuo burda canımcım
Evet aynen Kimsee Yok Bugün..
Niyee Yoklar ki ?? Bugünün Özelliği nee ??
herkese günaydın ...bir uyumuşum gözlerimi açtım 8.38apar topar geldim işe saat 9.30da dün yaptığım lezzetli poğaçalar ve su gibi açık çayımla sizleresesleniyorum nasılsınız canlarr
Çok haklısınızz sonuna kadar haklısınız aslında ben normalde böyle birşeye hayır diyorum iç dünyamda ama tamamen onların tesirinde ve beni nasıl bilirler düşüncesiyle kendimi evet demeye ikna etmeye çalışıyorum..Bu düşünceme bir son vermem gerek..resmen kendimi zorluyorum onlar mutlu olacak diye hiç istemedğim bir şarta bağlıyorum kendimi[/B]
Eşime söyledim istemediğimi "söyle ama beni karıştırma sen iyi bir şekilde izah et" dedim.. Hepinize teşekkürler..İç sesimi dinlememi sağladığınız için ..
Ellerine sağlık şeker..afiyet bal şeker olsun..ben de şimdi rezene iççem biraz bağırsak problemim var bir kaç gündür
canım, doğru bi karar vermişsin bence de.. kızlaarın dedikleri gibi, aslında bu konuda öenmli olan senin kararın.. beni en çok etkileyen bodrum kat ve erkek tarafına yakın olması.. bodrum kat insanı çok ama çok bunaltan bi yer, ben öğrenciyken kalmak zorunda kaldım, pencerem yukardaydı, milletin ayaklarını görüyodum ve camdan bakmaya hasret kalmıştım... diğer konu da tamamen benim hiç istemediğim bişeydi.. eşime aynı evi bırak aynı apartman bile olmaz demiştim.. kesinlikle "seni nasıl bilirler" diye bişey yok.. seni soğuk bilsinler gerekirse, ama sen kendinden taviz verme.. eşine söyletmek de en doğru karar olmuş, sana karşı cephe almalarını biraz daha engeller.. hakkınızda hayırlı ve güzel bi yer bulursunzu inş canım daha uygun fiyata..
çileğime seslenişimden sonra buz gibi, karlı bir sabahtan herkeşlere günaydın demek istiyorum
çay ve misafirden kalan börekle kaffaltımı yaptım..
eşim hsonu benden atkı istedii
kem küm edince, anneme söyleyelim dedi.. yok yoook dedimbildiğin gurur oldu, bi de sevdiceğime bişey yapma isteği.. :26:
ama tığ ile örebilirim ancak şiş beceremem, tığ işi atkı öğretebilecek biri var mı bana lütfen ama lütfen.. bugün gidip ip ve tığ alcam öğlen arası..
Günaydın kızlar
Bende Cumartesi 12:00 de burdan çıktım 13:30 da evde olduk
Eşim hazırlandı, bende kıyafetlerimi aldım kayınvalidemlere gittik 15:00 gibi..
Bizi bekliyorlarmış, hep beraber yemek yedik 15:30 da zaten kuaför randevumuz vardı
18:15 te kuaförden çıktık kayınvalidemlere geldik, ordan da salona :123:
Herkes çok beğendi bizisize bahsettiğim krem rengi belinde altın sarısı taşları olan abiyemi giydim, eşimde altın sarısı kravat ve mendil taktı.. Sabah şekerleri gibiydik
19:00 - 23:00 arası süren nişan aile fotoğrafları eşliğinde 24:00 e doğru sona erdi..
Hep beraber yakın diye kayınvalidemlere gittik orada yine üstümü değişip saçımdaki dolu dolu tel tokaları çıkardıktan sonra rahatladımtoparlanıp çıktık hemen 01:30 gibi evdeydik..
Pazar sabahı eşim 11 de ben 12 de uyandım
Uzun bi kahvaltı yaptık..Evimizi toparladık.. Eşimin yakın arkadaşı var, aynı dönemde evlendiğimiz.. Eşiyle de ben arkadaş oldum.. Onlarla program yaptık akşam 18:00 de bizi almaya geleceklerdi, maç izlemeyi düşünüyordu eşlerimiz ama bizimde oturabileceğimiz güzel yerler doluymuş, diğerlerinde de olay olur rahatta edemezsiniz diye vazgeçtiler.. Her zaman gittiğimiz bi yere gidip oturduk muhabbet ettik yine.. Eve 23:30 da geldik, geç uyuduk ve bir Pazartesiye daha pert bi şekilde başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?