2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın Mahalemin akıllı,zeki,Çalışkan ve Tatlı Gelinleri:)

Günaydın sevdiklerim:)

Günaydın Canlarım:)

Haftamız inşallah iyi başlar iyi geçer:)

Gün içeirisinde uğrarım canlarım:)

herkese günaydın ...bir uyumuşum gözlerimi açtım 8.38 apar topar geldim işe saat 9.30da dün yaptığım lezzetli poğaçalar ve su gibi açık çayımla sizleresesleniyorum nasılsınız canlarr

herkese günaydın ...bir uyumuşum gözlerimi açtım 8.38 apar topar geldim işe saat 9.30da dün yaptığım lezzetli poğaçalar ve su gibi açık çayımla sizleresesleniyorum nasılsınız canlarr

Ellerine sağlık şeker..afiyet bal şeker olsun..ben de şimdi rezene iççem biraz bağırsak problemim var bir kaç gündür

Eşime söyledim istemediğimi "söyle ama beni karıştırma sen iyi bir şekilde izah et" dedim.. Hepinize teşekkürler..İç sesimi dinlememi sağladığınız için ..

canım, doğru bi karar vermişsin bence de.. kızlaarın dedikleri gibi, aslında bu konuda öenmli olan senin kararın.. beni en çok etkileyen bodrum kat ve erkek tarafına yakın olması.. bodrum kat insanı çok ama çok bunaltan bi yer, ben öğrenciyken kalmak zorunda kaldım, pencerem yukardaydı, milletin ayaklarını görüyodum ve camdan bakmaya hasret kalmıştım... diğer konu da tamamen benim hiç istemediğim bişeydi.. eşime aynı evi bırak aynı apartman bile olmaz demiştim.. kesinlikle "seni nasıl bilirler" diye bişey yok.. seni soğuk bilsinler gerekirse, ama sen kendinden taviz verme.. eşine söyletmek de en doğru karar olmuş, sana karşı cephe almalarını biraz daha engeller.. hakkınızda hayırlı ve güzel bi yer bulursunzu inş canım daha uygun fiyata..

çileğime seslenişimden sonra buz gibi, karlı bir sabahtan herkeşlere günaydın demek istiyorum
çay ve misafirden kalan börekle kaffaltımı yaptım..

eşim hsonu benden atkı istedii
kem küm edince, anneme söyleyelim dedi.. yok yoook dedim bildiğin gurur oldu, bi de sevdiceğime bişey yapma isteği.. :26:
ama tığ ile örebilirim ancak şiş beceremem, tığ işi atkı öğretebilecek biri var mı bana lütfen ama lütfen.. bugün gidip ip ve tığ alcam öğlen arası..

Ellerine sağlık şeker..afiyet bal şeker olsun..ben de şimdi rezene iççem biraz bağırsak problemim var bir kaç gündür

g.olsun tatlımdün davet vardı evde binbir çeşit şey yaptım anacığımı yormadan..Bugünde 3 dilim su böreği 3 tanede poğaça aldım geldim..yemekhaneyi bırakığımdan beri sahip olduğum en zengin menü

İnşallah canım..bu karadab sonra gönlüm nasıl ferahladı anlatamam...yanlış bir karar verseydim uzun süre hasret kalacaktım belki de bu gönül rahatlığına..

Günaydın kızlar

Bende Cumartesi 12:00 de burdan çıktım 13:30 da evde olduk
Eşim hazırlandı, bende kıyafetlerimi aldım kayınvalidemlere gittik 15:00 gibi..
Bizi bekliyorlarmış, hep beraber yemek yedik 15:30 da zaten kuaför randevumuz vardı
18:15 te kuaförden çıktık kayınvalidemlere geldik, ordan da salona :123:
Herkes çok beğendi bizi size bahsettiğim krem rengi belinde altın sarısı taşları olan abiyemi giydim, eşimde altın sarısı kravat ve mendil taktı.. Sabah şekerleri gibiydik

19:00 - 23:00 arası süren nişan aile fotoğrafları eşliğinde 24:00 e doğru sona erdi..
Hep beraber yakın diye kayınvalidemlere gittik orada yine üstümü değişip saçımdaki dolu dolu tel tokaları çıkardıktan sonra rahatladım toparlanıp çıktık hemen 01:30 gibi evdeydik..

Pazar sabahı eşim 11 de ben 12 de uyandım
Uzun bi kahvaltı yaptık.. Evimizi toparladık.. Eşimin yakın arkadaşı var, aynı dönemde evlendiğimiz.. Eşiyle de ben arkadaş oldum.. Onlarla program yaptık akşam 18:00 de bizi almaya geleceklerdi, maç izlemeyi düşünüyordu eşlerimiz ama bizimde oturabileceğimiz güzel yerler doluymuş, diğerlerinde de olay olur rahatta edemezsiniz diye vazgeçtiler.. Her zaman gittiğimiz bi yere gidip oturduk muhabbet ettik yine.. Eve 23:30 da geldik, geç uyuduk ve bir Pazartesiye daha pert bi şekilde başladım..

Belki çok kalın tığla ve kalın bir yünle aynı sonucu alabilirsin şekercim..

olsun canım yaa güzelce kafa dağıtmışsın yorgunluğa değer bence rutin bir haftasonundan iyidir diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…