Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet evet bugün hava da güzel..böyle günlerde güneş olsun istiyorum
hayırlısı ile atlatın inşallah..
ben bakalım kaçta çıkarım, pek çok yere uğramayı düşünüyorum ama enerjim yeter mi bilmem
her yerde indirim var hayuu
tünaydın mutlu uyanmış insan
uyanalı çok oldu ama bebekimle cumartesi kahvaltısı yaptık uzun sürdü birazcık , nasılsınız bakalım ?
ooh hayat sana güzelben "eeh işte" durumundayım, cumartesi sendromu yaşıyorum, isssyeeeaaaannn her cumartesi aynı şeyi söylüyorum yaa
Mağdurum da mağdurum :) sizlere de günaydın..dün izin günümdü..temizlikle geçirmemeye niyet ettiğim ve başardığım bir gündü..eşim bana zorla yılbaşı için ciciler aldırdı..akşam da annelerine gittik okey oynadık güzeldi..şimdi bunları geçelim sizlere bir akıl danışmam gerek..
Malum bizim oturduğumuz 2+1 evimizin kirası 750 tl .. hafiften zorlanıyoruz yani zorlanmasakta birtakım şeylerden kısıyoruz anneleri de bize bir ev bulmuşlar kendileriyle aynı sitede ama bodrum katevi çok beğenmedim ama kirası 350 tl benim yepyeni mobilyalarım o eve gitmeyecek ama karda olacağız bir yandan da değer mi kızlar sizce?? çok karışığım
olsun olsun yarısı bitmiş günün canım seninde bişeyin kalmamış sonra tatilin tadını çıkarırsın fazlası ile
inşallah şekerim .. eve gidince harıl harıl temizlik
Bende dün tüm evi süpürdüm yorulunca silme işlerini bugüne bıraktım vala ,şimdiden kolay gelsin canımcım akşamada belki arkadaşlar gelecek yemek falan yapıcam bende yoğun gün yine benimde :18::18::18: Dün akşam yılbaşı ağacı aldık süsledik birde pek güzel oldu görseniz,
Bende dün tüm evi süpürdüm yorulunca silme işlerini bugüne bıraktım vala ,şimdiden kolay gelsin canımcım akşamada belki arkadaşlar gelecek yemek falan yapıcam bende yoğun gün yine benimde :18::18::18: Dün akşam yılbaşı ağacı aldık süsledik birde pek güzel oldu görseniz,
Tünaydın hoşgeldin bestee
ben senin hala asıl nerede olduğunu kestiremiyorummm
ağacınız hayır olsun
ne yemekler yapacaksın
Teşekkür ederim canımcım , ya balık almıştım birazda fazla almışım diyorum onu yapim birde çorba salata eklerim, tatlı olarakda waffle yapıcam işte yetmezmi
yetmez mi, bayılıyorum balığaşimdiden ellerine sağlık
anladım şimdiiikkk
oh ohh temizlikler, yemekler...ne güzel yaaa
ellerinize sğlık hatunlar...
çilek, beni iyi bilsinler diye sakın taviz verme .. kıracaklar düşüncesiyle kendi fikirlerinden, huzurundan vazgeçme .. aramız bozulmasın diye, aslında hiçte hoşuna gitmeyen bir eve taşınacaksın, hem de onlara çok yakın .. olur olmadık gelmek isteyecekler yada "işten geldiniz burada hazır yemek var gelin burada yiyin" demeler başlayacak .. yarın bir gün çocuğunuz olacak, amanda bir torunu sevelim demelerin ardından çat kapı gelmeler çoğalacak .. kendi annesine bile bu kadar yakın olmamalı insan ..
sonra sizin huzurunuz kaçmaya başlayacak ve gergin olacaksınız onlar geldiğinde .. hiç birşey yokken bile .. kıracaksınız birbirinizi tatlım .. en iyi baştan kırılmaları .. nasılsa unutulur .. diğer türlü unutulmayacak laflar, olaylar geçebilir aranızda ..
Çilekcim arkadaşların yazdıklarını okudum bende hak veriyorum onlara, eşimle biz özellikle ailelere yakın olmak istemedik mesela ilkay10'ın bahsettiği çat kapı gelmeler olmasın diye bi yandan surat yapıcaklardı bize az geliyosunuz falan diye dedik herkese uzak olalım kafamız rahat olsun. Sende içten içten istemiyorsun gitmeyi hem işine de yakın , masraf yapıcaklarmış zaten evin içini yapmak için, çokda kar etmiş olmuosunuz bir senede , belki eylül ün dediği gibi kendi çabanızla daha iyi bir yer bulabilirsiniz. Mutluluğunuz huzurunuz bozulmasın inşallah herşey gönlünüzce olsun dileğim ama ne istiosan o kararı ver başkaları üzülecek diye kendini kırma sonra hep pişman olursun
Eşime söyledim istemediğimi "söyle ama beni karıştırma sen iyi bir şekilde izah et" dedim.. Hepinize teşekkürler..İç sesimi dinlememi sağladığınız için ..
Tatlımm sen niyee onay vermedin onu anlamadımm. 1 senelik bir ilişkileri varmış.
Belliki Birbirlerini seviyolar yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?