2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

haftaya gelim beraber gidelim alışverişe

uyanalı çok oldu ama bebekimle cumartesi kahvaltısı yaptık uzun sürdü birazcık , nasılsınız bakalım ?

ooh hayat sana güzel ben "eeh işte" durumundayım, cumartesi sendromu yaşıyorum, isssyeeeaaaannn her cumartesi aynı şeyi söylüyorum yaa

ooh hayat sana güzel ben "eeh işte" durumundayım, cumartesi sendromu yaşıyorum, isssyeeeaaaannn her cumartesi aynı şeyi söylüyorum yaa

olsun olsun yarısı bitmiş günün canım seninde bişeyin kalmamış sonra tatilin tadını çıkarırsın fazlası ile

Çilekcim arkadaşların yazdıklarını okudum bende hak veriyorum onlara, eşimle biz özellikle ailelere yakın olmak istemedik mesela ilkay10'ın bahsettiği çat kapı gelmeler olmasın diye bi yandan surat yapıcaklardı bize az geliyosunuz falan diye dedik herkese uzak olalım kafamız rahat olsun. Sende içten içten istemiyorsun gitmeyi hem işine de yakın , masraf yapıcaklarmış zaten evin içini yapmak için, çokda kar etmiş olmuosunuz bir senede , belki eylül ün dediği gibi kendi çabanızla daha iyi bir yer bulabilirsiniz. Mutluluğunuz huzurunuz bozulmasın inşallah herşey gönlünüzce olsun dileğim ama ne istiosan o kararı ver başkaları üzülecek diye kendini kırma sonra hep pişman olursun

inşallah şekerim .. eve gidince harıl harıl temizlik

Bende dün tüm evi süpürdüm yorulunca silme işlerini bugüne bıraktım vala ,şimdiden kolay gelsin canımcım akşamada belki arkadaşlar gelecek yemek falan yapıcam bende yoğun gün yine benimde :18::18::18: Dün akşam yılbaşı ağacı aldık süsledik birde pek güzel oldu görseniz,

Tünaydın hoşgeldin bestee

ben senin hala asıl nerede olduğunu kestiremiyorummm

ağacınız hayır olsun
ne yemekler yapacaksın

Teşekkür ederim canımcım , ya balık almıştım birazda fazla almışım diyorum onu yapim birde çorba salata eklerim, tatlı olarakda waffle yapıcam işte yetmezmi

yetmez mi, bayılıyorum balığa şimdiden ellerine sağlık

Eşime söyledim istemediğimi "söyle ama beni karıştırma sen iyi bir şekilde izah et" dedim.. Hepinize teşekkürler..İç sesimi dinlememi sağladığınız için ..

Eşime söyledim istemediğimi "söyle ama beni karıştırma sen iyi bir şekilde izah et" dedim.. Hepinize teşekkürler..İç sesimi dinlememi sağladığınız için ..

canım hayırlısı olsun .. inşallah daha uygun ve gönlünüze göre bir ev bulursunuz ve paranızı biriktirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…