Cancazım peki sen de hiç oluyor mu aman beni kötü bilmesinler aman tatsızlık çıkmasın he diyeyim herşeye gibi gibi..ben de çok oluyor o yüzden bazen kişiliğimi yansıtamıyorum..bu bi tek bende mi mevcut?
Cancazım peki sen de hiç oluyor mu aman beni kötü bilmesinler aman tatsızlık çıkmasın he diyeyim herşeye gibi gibi..ben de çok oluyor o yüzden bazen kişiliğimi yansıtamıyorum..bu bi tek bende mi mevcut?
şu durum var ya kırmızılı...insan kendi ailesine bile yeri geliyor gebe kalmak istemiyor..her hangi bir mana da maddi bağımlılık-bazı aileler hariç- çoğu kesimde yaşları kaç
olursa olsun çocuklarını baskı altına almak için oluyor..hani bak benim dediğim olur cinsinden..işin rengi biraz daha belli oluyor gibi..şu son bahsettiğin şeyle ..
içine nasıl sinecekse o şekilde yap canım...gün doğmadan neler doğar, Allah sağlık versin iki göz oda da siz bulursunuz,kendi çabanızla..
Oluyor ama ufak tefek şeylerde taviz verebilirim
Ev önemli mesele ( ben bu konuda en ufak bi taviz versem şimdi kayınvalidem ve annesinin bulunduğu bina da olacaktım ), sürekli barındığın yaşam alanı.. Bunda babam gelse beni ikna edemez..
ben kusura bakmazsan araya girmek istedim..her ne kadar aranızdaki tek bekar ben olsam da bire bir dostlarımdan gördüğüm çok şey oldu..
çilek sakın ...önce kendini düşün..beni böyle bilirler diye diye evliliğinde çok mutsuz olanlar var..sen belki eşinle mutlu olursun ama
kendi mutsuzluğun, kendi yansıtamadıkların seni ev içinde huzursuz yapacaktır..ne gerek var? bu duygu biraz " ben bu yemeği yemek istemiyorum." gibi.
ya da bilinen haliyle " HAYIR " demeyi öğrenmen gerekiyor..KENDİ MUTLULUĞUN için.
Bir de bu konularda
O eve girmesi kolaydır ama çıkması çok zor olur genelde..
Aile yakınında olunca öyle alışıyorlar, gitmek isteyince de hatır gönül koyuyorlar..
O zamanda o hatrı dinlemezsen şimdi 'hayır' demenden çok daha 'kötü' olabilirsin
Ben olsam en baştan hayır derdim, şimdi ki gibi devam eder belli bi süre sonra eşimle ne karar verirsek başka şehir ya da 500 civarı bi ev onu beklerdim..
Evet en çok da ondan korkuyorum
Biz bir de başka şehire gitmeye niyetlenmiştik belki bizi yanıbaşlarına bağlamak için yapıyorlar..tamam belki art niyet yoktur ama bizim bir aile olduğumuzu anlayamadılar..
Nasıl izah edeceğimi düşünüp kararımın olumsuzluğunu açıklayacağım sanırım.
Kötü anlamda demiyorum
Bi nevi alışmak diyelim
Siz yanıbaşlarında olunca daha çok alışacaklar bu duruma
Sonra farklı şehir ya da bi memnunşyetsizlik sebebi ile başka ev düşündüğünüzde
Vah vah oğlumuz elden gidiyora kadar binebilir iş
Bırak bence böyle kalsın şu an, şimdi de çok uzak değilsiniz.. Böyle kalsın herşey, sizin için daha iyi bi fırsat olarak gördüğün birşey olursa o zaman taşınmaya ya da başka şehre karar verirsin..
Kızlar
Her zaman ki gibi fabrikadan sevk irsaliyelerin gelmesi lazım diye bekliyordum
Hala gelmedi bende bi arkadaşa sordum 1 e doğru gelir yolda fabrikanın aracı ama boşver istiyorsan izin al çık Pazartesi kesersin dedi
Bende müdürü aradım iç hattan
Merhaba dedim ben bugün 12:00 çıkabilir miyim
Tabi, Allah tamamına erdirsin dedi
Amin ama siz biliyor muydunuz ki dedim neden izin istediğimi
Evet dedi burda ayaklı gazete var , tam karşımda .... abla ( çaycı ablamızın adını söyledi )
Ben 10 dk sonra çıkıyorum kızlar
Benim niyetim baştan beri belli de işte kendimi ikna çabasındayım kırıcı olmamak adına canım çok haklısın..
Hadi gözün aydın canımcım iyi eğlencelerr..bol bol kurtlarını dök
Kızlar
Her zaman ki gibi fabrikadan sevk irsaliyelerin gelmesi lazım diye bekliyordum
Hala gelmedi bende bi arkadaşa sordum 1 e doğru gelir yolda fabrikanın aracı ama boşver istiyorsan izin al çık Pazartesi kesersin dedi
Bende müdürü aradım iç hattan
Merhaba dedim ben bugün 12:00 çıkabilir miyim
Tabi, Allah tamamına erdirsin dedi
Amin ama siz biliyor muydunuz ki dedim neden izin istediğimi
Evet dedi burda ayaklı gazete var , tam karşımda .... abla ( çaycı ablamızın adını söyledi )
Ben 10 dk sonra çıkıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?