2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Cancazım peki sen de hiç oluyor mu aman beni kötü bilmesinler aman tatsızlık çıkmasın he diyeyim herşeye gibi gibi..ben de çok oluyor o yüzden bazen kişiliğimi yansıtamıyorum..bu bi tek bende mi mevcut?

Oluyor ama ufak tefek şeylerde taviz verebilirim
Ev önemli mesele ( ben bu konuda en ufak bi taviz versem şimdi kayınvalidem ve annesinin bulunduğu bina da olacaktım ), sürekli barındığın yaşam alanı.. Bunda babam gelse beni ikna edemez..

Cancazım peki sen de hiç oluyor mu aman beni kötü bilmesinler aman tatsızlık çıkmasın he diyeyim herşeye gibi gibi..ben de çok oluyor o yüzden bazen kişiliğimi yansıtamıyorum..bu bi tek bende mi mevcut?

ben kusura bakmazsan araya girmek istedim..her ne kadar aranızdaki tek bekar ben olsam da bire bir dostlarımdan gördüğüm çok şey oldu..
çilek sakın ...önce kendini düşün..beni böyle bilirler diye diye evliliğinde çok mutsuz olanlar var..sen belki eşinle mutlu olursun ama
kendi mutsuzluğun, kendi yansıtamadıkların seni ev içinde huzursuz yapacaktır..ne gerek var? bu duygu biraz " ben bu yemeği yemek istemiyorum." gibi.
ya da bilinen haliyle " HAYIR " demeyi öğrenmen gerekiyor..KENDİ MUTLULUĞUN için.

Biz bir de başka şehire gitmeye niyetlenmiştik belki bizi yanıbaşlarına bağlamak için yapıyorlar..tamam belki art niyet yoktur ama bizim bir aile olduğumuzu anlayamadılar..

Çok haklısınızz sonuna kadar haklısınız aslında ben normalde böyle birşeye hayır diyorum iç dünyamda ama tamamen onların tesirinde ve beni nasıl bilirler düşüncesiyle kendimi evet demeye ikna etmeye çalışıyorum..Bu düşünceme bir son vermem gerek..resmen kendimi zorluyorum onlar mutlu olacak diye hiç istemedğim bir şarta bağlıyorum kendimi [/B]

Bir de bu konularda
O eve girmesi kolaydır ama çıkması çok zor olur genelde..
Aile yakınında olunca öyle alışıyorlar, gitmek isteyince de hatır gönül koyuyorlar..
O zamanda o hatrı dinlemezsen şimdi 'hayır' demenden çok daha 'kötü' olabilirsin
Ben olsam en baştan hayır derdim, şimdi ki gibi devam eder belli bi süre sonra eşimle ne karar verirsek başka şehir ya da 500 civarı bi ev onu beklerdim..

Evet en çok da ondan korkuyorum

Biz bir de başka şehire gitmeye niyetlenmiştik belki bizi yanıbaşlarına bağlamak için yapıyorlar..tamam belki art niyet yoktur ama bizim bir aile olduğumuzu anlayamadılar..

işte kendiniz için olmalı her şey..neden kendi isteiğinin tam zıddına zorluyorsun ki canım kendini?
eğer başka şehirde olmak sizi mutlu edecekse hiç düşünmeyin..

ne ailen ne de eşinin ailesi için taviz ver..

Nasıl izah edeceğimi düşünüp kararımın olumsuzluğunu açıklayacağım sanırım.

Kötü anlamda demiyorum
Bi nevi alışmak diyelim
Siz yanıbaşlarında olunca daha çok alışacaklar bu duruma
Sonra farklı şehir ya da bi memnunşyetsizlik sebebi ile başka ev düşündüğünüzde
Vah vah oğlumuz elden gidiyora kadar binebilir iş

Bırak bence böyle kalsın şu an, şimdi de çok uzak değilsiniz.. Böyle kalsın herşey, sizin için daha iyi bi fırsat olarak gördüğün birşey olursa o zaman taşınmaya ya da başka şehre karar verirsin..

Nasıl izah edeceğimi düşünüp kararımın olumsuzluğunu açıklayacağım sanırım.

Böylesi daha iyi olur bence
Henüz 3 aylık evlisiniz
Sen nasıl istiyorsan o tavırda dur
Onlarda zamanla alışır
Sizin artık evli olduğunuzu, sürekli yanıbaşlarında olamayacağınızı ve herşeye evet demeyeceğini anlarlar..

Son düzenleme:
Kızlar
Her zaman ki gibi fabrikadan sevk irsaliyelerin gelmesi lazım diye bekliyordum
Hala gelmedi bende bi arkadaşa sordum 1 e doğru gelir yolda fabrikanın aracı ama boşver istiyorsan izin al çık Pazartesi kesersin dedi

Bende müdürü aradım iç hattan
Merhaba dedim ben bugün 12:00 çıkabilir miyim
Tabi, Allah tamamına erdirsin dedi
Amin ama siz biliyor muydunuz ki dedim neden izin istediğimi
Evet dedi burda ayaklı gazete var , tam karşımda .... abla ( çaycı ablamızın adını söyledi )
Ben 10 dk sonra çıkıyorum kızlar

Benim niyetim baştan beri belli de işte kendimi ikna çabasındayım kırıcı olmamak adına canım çok haklısın..

Hadi gözün aydın canımcım iyi eğlencelerr..bol bol kurtlarını dök

Benim niyetim baştan beri belli de işte kendimi ikna çabasındayım kırıcı olmamak adına canım çok haklısın..

Keşke herkes senin kadar ince düşünse
Ama cidden bunda kırılcak bi durum yok
Evi de beğenmemişsin ve onlarla alakalı değil sen daha sakin bi hayat istiyor olabilirsin
Bu çok doğal
Saygı duymaları lazım
Sadece başkaları kırılmasın diye evet dersen mutsuz olan sen olursun ve insanoğlunun istekleri bitmez, bu evet deyişin bi sonrakilerinin başlangıcı olabilir adeta..

Bu benim fikrim tabi.. Sen gönlünden geçeni eşinle paylaş, o ailesi ile konuşur..
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun

canım size iyi eğlenceler, hayırlı olsun ve iyi tatiller diliyorummmm

çilek, beni iyi bilsinler diye sakın taviz verme .. kıracaklar düşüncesiyle kendi fikirlerinden, huzurundan vazgeçme .. aramız bozulmasın diye, aslında hiçte hoşuna gitmeyen bir eve taşınacaksın, hem de onlara çok yakın .. olur olmadık gelmek isteyecekler yada "işten geldiniz burada hazır yemek var gelin burada yiyin" demeler başlayacak .. yarın bir gün çocuğunuz olacak, amanda bir torunu sevelim demelerin ardından çat kapı gelmeler çoğalacak .. kendi annesine bile bu kadar yakın olmamalı insan ..

sonra sizin huzurunuz kaçmaya başlayacak ve gergin olacaksınız onlar geldiğinde .. hiç birşey yokken bile .. kıracaksınız birbirinizi tatlım .. en iyi baştan kırılmaları .. nasılsa unutulur .. diğer türlü unutulmayacak laflar, olaylar geçebilir aranızda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…