Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mağdurum da mağdurum :) sizlere de günaydın..dün izin günümdü..temizlikle geçirmemeye niyet ettiğim ve başardığım bir gündü..eşim bana zorla yılbaşı için ciciler aldırdı..akşam da annelerine gittik okey oynadık güzeldi..şimdi bunları geçelim sizlere bir akıl danışmam gerek..
Malum bizim oturduğumuz 2+1 evimizin kirası 750 tl .. hafiften zorlanıyoruz yani zorlanmasakta birtakım şeylerden kısıyoruz anneleri de bize bir ev bulmuşlar kendileriyle aynı sitede ama bodrum katevi çok beğenmedim ama kirası 350 tl benim yepyeni mobilyalarım o eve gitmeyecek ama karda olacağız bir yandan da değer mi kızlar sizce?? çok karışığım
Mağdurum da mağdurum :) sizlere de günaydın..dün izin günümdü..temizlikle geçirmemeye niyet ettiğim ve başardığım bir gündü..eşim bana zorla yılbaşı için ciciler aldırdı..akşam da annelerine gittik okey oynadık güzeldi..şimdi bunları geçelim sizlere bir akıl danışmam gerek..
Malum bizim oturduğumuz 2+1 evimizin kirası 750 tl .. hafiften zorlanıyoruz yani zorlanmasakta birtakım şeylerden kısıyoruz anneleri de bize bir ev bulmuşlar kendileriyle aynı sitede ama bodrum katevi çok beğenmedim ama kirası 350 tl benim yepyeni mobilyalarım o eve gitmeyecek ama karda olacağız bir yandan da değer mi kızlar sizce?? çok karışığım
evet dün izin günündü, güle güle kullan canımm
izmirde evler o kadar pahalı mı yaa:26: gerçi burda da semte göre..merkeze yakın olsun dersen sizinkinden bile pahalı..ama uzak
olan yerlerdeki evler hem yeni hem 500 e bile var..
canım, bodrum kat nasıl bilmiyorum ama rutubeti var mı? eşyalarını taşırken çok kırılıp dökülme durumu var mı? sığmaz diyorsun..
aradaki fark çok gibi geldi, orta karar bir yerde daha uygun evler yok mu?
Sığar belki ama sıkış tepiş ve ev eski yanii..rutubet yok..o fiyata da başka ev yok çok kararsızım..evin 2 kat üstünde teyzesi var yan blokta da anneleri..eşim kararı bana bıraktı..para biriktirene kadar değer mi bilemiyorum
500 burada imkansız gibi birşey çünkü izmirin incisi diye bilinen yerde oturuyorum benn ..aslında istemiyorum ama ev alana kadar da katlanılır mı bilmiyorum canım yaavalla düşün düşün bi hal oldumÇilekçim ben olsam gitmezdim
Belki 750 den daha uygun bi kira bakardım başka bi yerde
350 değilse 500 bulurdum hem eşyalarım sığardı diye düşünüyorum
canım aradaki fiyat farkı gerçekten çokmuş ama ev farkı da çokmuş :44: içine sinmeyecek gibi görünüyor .. mesela 450-500'e bi ev baksanız onların buldukları evden daha yeni :26:
hmmm erkek tarafına da yakın :26: iyi düşünmen lazım tatlım .. birde senin evin iş yerine çok yakındı .. burası nasıl :26:
500 burada imkansız gibi birşey çünkü izmirin incisi diye bilinen yerde oturuyorum benn ..aslında istemiyorum ama ev alana kadar da katlanılır mı bilmiyorum canım yaavalla düşün düşün bi hal oldum
içime sinmiyor öyle düşünüyorum böyle düşünüyorum kafamda netleştiremiyorum bir türlü..para için değer mii ki?? bir de şimdi oturduğumuz ev sıfır bir evdi inşaat bitince yerleştik herşeyi son sistem kendimi kötü hissediyorum anlarsın sen içimdeki duyguyu
Sığar belki ama sıkış tepiş ve ev eski yanii..rutubet yok..o fiyata da başka ev yok çok kararsızım..evin 2 kat üstünde teyzesi var yan blokta da anneleri..eşim kararı bana bıraktı..para biriktirene kadar değer mi bilemiyorum
burası da yürüyerek en fazla 15 dk.
kenara koyucaz ama sanırım ben hep kapımı çalacaklar falan diye çok kasılıcam...şuan sıfır bir evde oturmasaydın daha çok göze alabilirdin canım ama şimdi tabi istememen normal .. biraz daha ev arasanız .. hemen karar verme .. taşınmak çok zor .. eğer gerçekten aradaki kira farkını hiç ellemeden kenara koyacaksanız yılda 4.800 lira eder .. siz bilirsiniz tatlım :26:
Bugün biraz daha bakalım da bir karara bakalım ama benim çok olumlu gibi durmuyor kararım.
ilkay daha iyi bilir ama önce bir rahatlamaya çalış canım..şu kafayla karar verme..
sonra senin için artılarını eksilerini bir düşün bakalım hangisi daha ağır basıyor?
ailesine yakın olmak her zaman için olumsuz gibi düşünülmemeli sen daha iyi bilirsin sonuçta..
ama ailesi sizi her fırsatta ziyaret edecek gibiyse,sorunlar olabiliyorsa şimdi bile huzurun kaçmasın da para biriktircez diye..
ben de olsam 500 e uygun bir yer bakardım.şimdi değil belki ama baharda o fiyata denk gelebir..acele bir karar da verme lütfen![]()
Bugün biraz daha kafa yormam gerekecek gibi duruyo canım..kendi aileme de göstericem iş çıkışı onların tavrından da bir çıkarım yaparım.Bende aynı görüşteyim kızlarla ama tercih sizin tabi Çilek
Eşin de sana bırakmış
İyi düşünmelisin
sana şöyle örnek vereyim, benim işime yakın bir olsa 15 dk kiralar 1000 den başlar..biraz daha araya açayım desem
650 falan.ama yeni de değil evler, kimi harabe gibi..
sevgilimin şuan oturduğu yerde yepyeni daireler 500 e..bende son günlerde düşünüyorum bazen..şimdiki evimede yakın ve ben hergün 3-4 saatini
yolda geçiren biriyim..yani şöyle bir düşünürsem yaklaşık 500 tl karşılığı benim 3 saatim yollarda geçecek...fırsat maliyetlerini gözden geçirmen gerek:26:
Anladım canım..ailesinin ikna etmek için öne sürdüğü şey de şu.."siz burda paranızı biriktirin biz de ekleyeceğiz üzerine 2-3 yıla bi ev alıcaz size" diyorlar ve bu evin içini komple kırdırıp yine her şeyi son sistem yapıp bizden hiç para talep etmicekmiş(350 tl olana).
Anladım canım..ailesinin ikna etmek için öne sürdüğü şey de şu.."siz burda paranızı biriktirin biz de ekleyeceğiz üzerine 2-3 yıla bi ev alıcaz size" diyorlar ve bu evin içini komple kırdırıp yine her şeyi son sistem yapıp bizden hiç para talep etmicekmiş(350 tl olana).
aynen öyle öyle ikna edici konuşuyorlar ki sanki hayır desem küsecekler gibi seziyorum..bu da beni etki altında bırakıyor..şimdi bu ev site yönetimine aitmiş..babası tadilatını üstlenecekmiş para babasından çıkacakmış 5.000 tl kadar biz de kirayı babasına verecekmişiz..yani durum böyle olunca da gebe kalmış gibi olucaz onlara ve ha deyince çıkamıcaz bu beni kasacak da kasacak..o yüzden bu yönden de hiç olumlu bir düşünce oluşmuyor benden yanayeter ki burda oturun gibi bir tutumları var :44: orayı kırıp yeniden yapmak için harcayacakları parayı size versinler o zaman![]()
bunu gerçekten sizi düşündükleri için de söylüyor olabilirler..bunu en iyi sen bilirsin canım benim..
biraz daha düşün, acele bir karar olmasın..hangi kararı verirsen ver yeter ki keşke dememeye özen göster..
ev taşımak zor gerçekten..bir de bu ev işleri ekstra bir fedakarlık gerektirebiliyor bazen..biz çok badireler atlattığımız için..
sen her durumda sizi düşün önce, en iyisi nedir sizin için?? bu önemli olan.![]()
Ben olsam istemezdim Çilek
Daha sonra belki başka 350 değilse dediğim gibi 500 lük bi yer düşünebilirdim ama
Bu kadar ısrarcı olunması benim evet diyeceğim varsa da vazgeçmemi sağlar
Yapı itibariyle böyleyim
Sen kayınvalidenleri daha iyi tanırsın, ona göre ve kendi taleplerine göre de değerlendirebilirsin bu durumu.. Ona göre karar verirsin..
aynen öyle öyle ikna edici konuşuyorlar ki sanki hayır desem küsecekler gibi seziyorum..bu da beni etki altında bırakıyor..şimdi bu ev site yönetimine aitmiş..babası tadilatını üstlenecekmiş para babasından çıkacakmış 5.000 tl kadar biz de kirayı babasına verecekmişiz..yani durum böyle olunca da gebe kalmış gibi olucaz onlara ve ha deyince çıkamıcaz bu beni kasacak da kasacak..o yüzden bu yönden de hiç olumlu bir düşünce oluşmuyor benden yana
Annesi için henüz bir kanı oluşturamam da babası iyi adam allah için .. sonuçlarının nası olacağını kestiremiyorum..üzülen ben olursam ve de pişman olan çokk zarar görürüm..ama bir baskı da sezdiğim için demin de dedim sanki hayır desem küsecekler gibi karar sizin diyolar ama bi yandan da bu cümle de bi baskı da mevcut