- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar valla çok güzel fikirler çıkıyor..
benim aşk böcüğüm haftasonu için bilet almaya gitmiş, hobitler gedli bugün.
çocuk ruhlu sevdiğimle seviyoruz bu tarz filmleri.sonaa bişiler yicekmiş canım çekti..
didim bensiz mi yicennn, aşk olsun diyor pazar yeriz..
açıktım bu arada![]()
ya bende haftaya o film için İstanbul a geliyorum vala çok merak ediyorum gerçekten![]()
3D bir filmmiş..ve öncesinde yüzüklerin efendisini görsel olarak çok başarılı bulmuştum ben..
bu da güzele benziyo..biz sinema çok seven bir çiftiz..hemen hemen vizyondaki her filme gittik diyebilirim.
bu arada şu 5D fimlerde güzel oluyor..çok heycanlı![]()
bende çok beğenmiştim bende yüzüklerin efendisini, arada üçleme yapıp tekrar tekrar izliyorum . bizim gibi sizde sinema aşığısınız ne güzel![]()
ay biz de mi gitsek bu filme:26: ben hiç sevmem de eşim sever böylesini. benimki duygusal romantik komedi olacak. böyle fantastik şeylerde çok sıkılıyorum. söyleyeyim bari.
ayyy şimdi aradı yine neredeyse 3 saatmiş..
erken vakte al dedim bari sonrasında yemeye içmeye zaman kalsın..gerçi biz her daim tıkınıyoruz..film izlerken de güzel oluyor..
evet best cim seviyoruz biz de![]()
eylüülllllllllllllllllllll, sen de da ları ayrı yazabiliyorsunbu konuda takıntılıyım. tebrikler, tebrikler, tebrikler
![]()
eylüülllllllllllllllllllll, sen de da ları ayrı yazabiliyorsunbu konuda takıntılıyım. tebrikler, tebrikler, tebrikler
![]()
Öhöm öhömmm![]()
Öhöm öhömmm![]()
ben takip ediyorum senin ne derece özenli yazdığını
herkese ayrı ayrı cevaplar verdiğini falan..![]()
ayyy şimdi aradı yine neredeyse 3 saatmiş..
erken vakte al dedim bari sonrasında yemeye içmeye zaman kalsın..gerçi biz her daim tıkınıyoruz..film izlerken de güzel oluyor..
evet best cim seviyoruz biz de![]()
kuzularrr bugün yazamadım hepinizi çok seviyor ii tatiller diliyorum![]()
sağoalsın Kadercim
best cim şuan canım çekti yaaaa:26:
benim yerimede yiyin film izlerkene timam mı![]()