• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar valla çok güzel fikirler çıkıyor..:31:

benim aşk böcüğüm haftasonu için bilet almaya gitmiş, hobitler gedli bugün.:31:
çocuk ruhlu sevdiğimle seviyoruz bu tarz filmleri.:17: sonaa bişiler yicekmiş canım çekti..:39:
didim bensiz mi yicennn, aşk olsun diyor pazar yeriz..:27:

açıktım bu arada:27:

Kızlar valla çok güzel fikirler çıkıyor..:31:

benim aşk böcüğüm haftasonu için bilet almaya gitmiş, hobitler gedli bugün.:31:
çocuk ruhlu sevdiğimle seviyoruz bu tarz filmleri.:17: sonaa bişiler yicekmiş canım çekti..:39:
didim bensiz mi yicennn, aşk olsun diyor pazar yeriz..:27:

açıktım bu arada:27:

ya bende haftaya o film için İstanbul a geliyorum vala çok merak ediyorum gerçekten:53::53::53:

ya bende haftaya o film için İstanbul a geliyorum vala çok merak ediyorum gerçekten:53::53::53:

3D bir filmmiş..ve öncesinde yüzüklerin efendisini görsel olarak çok başarılı bulmuştum ben..:31:
bu da güzele benziyo..biz sinema çok seven bir çiftiz..hemen hemen vizyondaki her filme gittik diyebilirim.:52:

bu arada şu 5D fimlerde güzel oluyor..çok heycanlı:27:

3D bir filmmiş..ve öncesinde yüzüklerin efendisini görsel olarak çok başarılı bulmuştum ben..:31:
bu da güzele benziyo..biz sinema çok seven bir çiftiz..hemen hemen vizyondaki her filme gittik diyebilirim.:52:

bu arada şu 5D fimlerde güzel oluyor..çok heycanlı:27:

bende çok beğenmiştim bende yüzüklerin efendisini, arada üçleme yapıp tekrar tekrar izliyorum . bizim gibi sizde sinema aşığısınız ne güzel :9::9::9:

ay biz de mi gitsek bu filme:26: ben hiç sevmem de eşim sever böylesini. benimki duygusal romantik komedi olacak. böyle fantastik şeylerde çok sıkılıyorum. söyleyeyim bari.

bende çok beğenmiştim bende yüzüklerin efendisini, arada üçleme yapıp tekrar tekrar izliyorum . bizim gibi sizde sinema aşığısınız ne güzel :9::9::9:

ayyy şimdi aradı yine neredeyse 3 saatmiş..:53:
erken vakte al dedim bari sonrasında yemeye içmeye zaman kalsın..gerçi biz her daim tıkınıyoruz..film izlerken de güzel oluyor..:39:
evet best cim seviyoruz biz de:34:

erken vakte al dedim bari sonrasında yemeye içmeye zaman kalsın..gerçi biz her daim tıkınıyoruz..film izlerken de güzel oluyor..:39:

eylüülllllllllllllllllllll, sen de da ları ayrı yazabiliyorsun :53: bu konuda takıntılıyım. tebrikler, tebrikler, tebrikler :46::46::46:

vala bende seviorum mısır patlağı ve kolayı film izlerkene :9::9::9:

benim yerimede yiyin film izlerkene timam mı :16::16::16:

olur canım siz de yiyinn..:29:

bir şeyler yemek değil zaten mühim olan..:31:

bu arada bir arkadaşımla konuştum, kız istemeye gidecek bu hafta:31:
ne güzel yaaa bir erkek olarak ne kadar heycanlııı:17: Allah ım mutlu mesut etsin çok hak etmişti:16::16::16:

Back