• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

olur canım siz de yiyinn..:29:

bir şeyler yemek değil zaten mühim olan..:31:

bu arada bir arkadaşımla konuştum, kız istemeye gidecek bu hafta:31:
ne güzel yaaa bir erkek olarak ne kadar heycanlııı:17: Allah ım mutlu mesut etsin çok hak etmişti:16::16::16:

:16::16::16::16: hadi bakalım şimdiden bol şans ona , inşallah güzel geçer, isteme günü herşey yolunda gider:10::10::10:

Kizlaaarrr ben egitimdeyim ama bensiz 1000.sayfa olamaaazzz!! :1: telden takipteyim,1000e yazicaamm :1:

tam 1000. sayfa oldu, gördüm.. tlf şarjı bitti :1:

aman bela mela demeyin kızlar..

dün akşam kanepe de oturuyordum elimde çay bardağı ama kulplu olan hani biraz kupamsı olanlardan..
çayım bitti akrdeşim abla doldurayım mı dedi.ben de kalkmadan havaya uzattım bardağı..
neyse çayıl doldurmasıyla çat çut sesler gedli.2. bardağım bu arada , bardak soğuk değil..
ve sular fışkırdı, çattt ortadan ikiye bardakk:18:

nazar bence..

ve ben yavaştan kaçar kızlar, yarın yine eğitim.. sonra insallah akşam annemler, pazar misafir :1: bakalım yoğunum çok..
görüşürüüüüzz :16:

kızlar şimdi size bişey sorcam benim bi arkadaşım var nişanlısı assubay ve doğuda görev yapıyo bi senedir falanda beraberler.. şimdi çocuk aralığın 20 sinde izne gelicek ve nikah yapalım diyoo.. düğünde teee ağustostaaa:10::10::10: ben arkadaşıma yapma etme dedim çünkü bana göre mantıklı değill:50::50::50: arkadaşımda benden soğudu aramaz sormaz oldu napimkiii ben doğru söyleyeni dokuz köyden kovdular işteee sizin fikriniz nee:15::15::15:

kızlar şimdi size bişey sorcam benim bi arkadaşım var nişanlısı assubay ve doğuda görev yapıyo bi senedir falanda beraberler.. şimdi çocuk aralığın 20 sinde izne gelicek ve nikah yapalım diyoo.. düğünde teee ağustostaaa:10::10::10: ben arkadaşıma yapma etme dedim çünkü bana göre mantıklı değill:50::50::50: arkadaşımda benden soğudu aramaz sormaz oldu napimkiii ben doğru söyleyeni dokuz köyden kovdular işteee sizin fikriniz nee:15::15::15:

Tatlımm sen niyee onay vermedin onu anlamadımm. 1 senelik bir ilişkileri varmış. :21::21::21:

Belliki Birbirlerini seviyolar yanii:16::16::16::16:

Evet :1: şey yani ben kahvaltımı yaptım 13:00 bekliyorum ama :17:

İrsaliyeler erken gelirse gerçi 12:00 çıkarım, malum bugün nişan var :21:

evet evet bugün hava da güzel..böyle günlerde güneş olsun istiyorum:31:
hayırlısı ile atlatın inşallah..:16:

ben bakalım kaçta çıkarım, pek çok yere uğramayı düşünüyorum ama enerjim yeter mi bilmem:52:
her yerde indirim var hayuu:32:

evet evet bugün hava da güzel..böyle günlerde güneş olsun istiyorum:31:
hayırlısı ile atlatın inşallah..:16:

ben bakalım kaçta çıkarım, pek çok yere uğramayı düşünüyorum ama enerjim yeter mi bilmem:52:
her yerde indirim var hayuu:32:

Evet yoksa donarız elbiseyle :1: Amin inşallah :16:
Dün eşimle prova yaptık :123: tam elbisemin taşları ve çantamla aynı tonda kravat almıştı da :27:

13:00 çıkarsın inşallah sende hepsine yetişirsin :16:

Evet yoksa donarız elbiseyle :1: Amin inşallah :16:
Dün eşimle prova yaptık :123: tam elbisemin taşları ve çantamla aynı tonda kravat almıştı da :27:

13:00 çıkarsın inşallah sende hepsine yetişirsin :16:

sağolasın Kadercim, inşallah..:31: size de şimdiden güzel zamanlar diliyorum..inşallah umduğunuzdan
çok da güzel geçer zaman..:16:

günaydın kızlar:16:

günaydın manolyaa:31:

günaydın cumartesi çalışan mağdur kızlar :37:

günaydın ilkaycımmm:16::16:
hayırlısıyla kader bir gün bize de güler ne dersinn:27:

günaydın çileğimmmm:16::16:

nasılsın?

günaydın cumartesi çalışan mağdur kızlar :37:

günaydın kızlar:16:

Mağdurum da mağdurum :) sizlere de günaydın..dün izin günümdü..temizlikle geçirmemeye niyet ettiğim ve başardığım bir gündü..eşim bana zorla yılbaşı için ciciler aldırdı..akşam da annelerine gittik okey oynadık güzeldi..şimdi bunları geçelim sizlere bir akıl danışmam gerek..
Malum bizim oturduğumuz 2+1 evimizin kirası 750 tl .. hafiften zorlanıyoruz yani zorlanmasakta birtakım şeylerden kısıyoruz anneleri de bize bir ev bulmuşlar kendileriyle aynı sitede ama bodrum kat :50: evi çok beğenmedim ama kirası 350 tl benim yepyeni mobilyalarım o eve gitmeyecek ama karda olacağız bir yandan da değer mi kızlar sizce?? çok karışığım

Back