- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bitki çayı içebiliriz. sanırım bunu deneyebilirim. tabi eşim bitki çayını da sevmiyor. yarın gideyim aktara inşallah.![]()
kurşburnu,tarçın,karanfil, kurutulmuş portakal....hoş kokuları olan ve rahatlatıcı etkiye sahip çayı yapılabilcek şeyler..![]()
öğlen bitki çayı yapayım dedim. limonu yuvarlak doğradım, kuru nane attım bir de zencefil. kaynatıp içtim. salladım resmen. akşam da içicem, inşallah faydası olur. ne yapayım ancak bunları buldum :44:
olur canım şifa niyetine..nedne olmasın..benim paşamda hasta oldu..:26:
dr a gitti ilaç falan aldı da öncesinde ben ıhlamur aldım ona aktardan yap iç diye..
şimdilik böle idare et diyorum..
ayy sen çok yaşa emiiiii bunlar ne ayolll![]()
Yıl başı şeyleriymiş
oldukça yaratıcı anladım anladım..
aman evli de olsam sanırım özenmem yılbaşı için..benim için önemli gün ve geceler c.tesi akşamları olurdu..
c.tesi temizlik pazar bize kalır tabi nöbet yoksa bu dediğim..![]()
ayy çok antipatik bence, sevmedim, insanın yiyesi gelmez![]()
Bende özenmiyorum ya
Bana özel birgün olarak gelmiyor çünkü
Araştırınca da zaten bizim toplumumuzla bi alakası yok Noelin filan
Bence de
Ama komik yani kim nasıl düşünmüşte uygulamış bunu
aynen aynen...hediye almayı ne zamandır planlıyordum ben..istanbul a geldi geleli almadım..
geçen gün yılbaşı olmadan verdim..sanki o güne özelmiş gibi dursun dahası hediyeleşmenin günü olsun diye düşünmesini
istemedim..
bir cüdan aldım bu arada, gerçekten ihtiyacı vardı, almayı düşünüyordu..birinizdi ama kim anımsayamadım.içine benim güzel
ve beğendiği vesikalık bir fotoğrafımı koydum ve bir sürü aşk sözcüğü olan güzel bir kart..
rım balım peteğim, gülüm dalım çiçeğim
bilsem mi öleceğim, yine seni seveceğim![]()
Eylül
Bazen dünya kadar evrakı bi çırpıda işleyip bitiriyorum bazende 10 tanecik şeyi ellemeye üşeniyorum
Sana da öyle oluyo mu?
Az diye mi kaale almıyorumcanım istemiyor diye mi bilmiyorum
![]()