• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ama bitki çayı içebiliriz. sanırım bunu deneyebilirim. tabi eşim bitki çayını da sevmiyor. yarın gideyim aktara inşallah. :31:

hem salatalara çiğden pırasa ıspanak karnıbahar brokoli de koyabiliriz. ben yedim. hiç de tuhaf olmuyor. Ahmet Aydın da bunu söylüyor zaten. yumurtayı bile çiğe yakın yiyin diyor ama onu yapamam :50: eskiden ne kadar dikkat ederdim. en başta düzenli su içmeye tekrar başlamam lazım:19:

kurşburnu,tarçın,karanfil, kurutulmuş portakal....hoş kokuları olan ve rahatlatıcı etkiye sahip çayı yapılabilcek şeyler..:31:

öğlen bitki çayı yapayım dedim. limonu yuvarlak doğradım, kuru nane attım bir de zencefil. kaynatıp içtim. salladım resmen. akşam da içicem, inşallah faydası olur. ne yapayım ancak bunları buldum :44:

öğlen bitki çayı yapayım dedim. limonu yuvarlak doğradım, kuru nane attım bir de zencefil. kaynatıp içtim. salladım resmen. akşam da içicem, inşallah faydası olur. ne yapayım ancak bunları buldum :44:

olur canım şifa niyetine..nedne olmasın..benim paşamda hasta oldu..:26:
dr a gitti ilaç falan aldı da öncesinde ben ıhlamur aldım ona aktardan yap iç diye..

şimdilik böle idare et diyorum..

olur canım şifa niyetine..nedne olmasın..benim paşamda hasta oldu..:26:
dr a gitti ilaç falan aldı da öncesinde ben ıhlamur aldım ona aktardan yap iç diye..

şimdilik böle idare et diyorum..

geçmiş olsun canım. dinlensin, bitkileri içsin. gerçi gripse her halükarda yedi günde atlatıyoruz, diyen eşim hiçbir şey yapmamayı tercih ediyor
ben dr sevmem ilaç da. ama dünden beri devam eden baş ağrımdan dolayı sabah majezik almak zorunda kaldım.
bu arada kızlar eşimin tupper satıcısı bir tanıdığından süper şefin küçüğünü alıyoruz, souvvenir'in ikiyi tavsiye temişti, büyük diye onu istiyordum ama çok şikayet alıyorlarmış, katalogdan çıkartacaklarmış. ben de iyi küçük olsun dedim, hem de 48 e veriyormuş.

Yıl başı şeyleriymiş :27::27::27:

oldukça yaratıcı anladım anladım..:27:
aman evli de olsam sanırım özenmem yılbaşı için..benim için önemli gün ve geceler c.tesi akşamları olurdu..
c.tesi temizlik pazar bize kalır tabi nöbet yoksa bu dediğim..:37:

Son düzenleyen: Moderatör:
oldukça yaratıcı anladım anladım..:27:
aman evli de olsam sanırım özenmem yılbaşı için..benim için önemli gün ve geceler c.tesi akşamları olurdu..
c.tesi temizlik pazar bize kalır tabi nöbet yoksa bu dediğim..:37:

Bende özenmiyorum ya
Bana özel birgün olarak gelmiyor çünkü
Araştırınca da zaten bizim toplumumuzla bi alakası yok Noelin filan

Bende özenmiyorum ya
Bana özel birgün olarak gelmiyor çünkü
Araştırınca da zaten bizim toplumumuzla bi alakası yok Noelin filan

aynen aynen...hediye almayı ne zamandır planlıyordum ben..istanbul a geldi geleli almadım..

geçen gün yılbaşı olmadan verdim..:31: sanki o güne özelmiş gibi dursun dahası hediyeleşmenin günü olsun diye düşünmesini
istemedim..

bir cüdan aldım bu arada, gerçekten ihtiyacı vardı, almayı düşünüyordu..birinizdi ama kim anımsayamadım.içine benim güzel :21:
ve beğendiği vesikalık bir fotoğrafımı koydum ve bir sürü aşk sözcüğü olan güzel bir kart..:17:

Eylül
Bazen dünya kadar evrakı bi çırpıda işleyip bitiriyorum bazende 10 tanecik şeyi ellemeye üşeniyorum
Sana da öyle oluyo mu?

Az diye mi kaale almıyorum :1: canım istemiyor diye mi bilmiyorum :17:

aynen aynen...hediye almayı ne zamandır planlıyordum ben..istanbul a geldi geleli almadım..

geçen gün yılbaşı olmadan verdim..:31: sanki o güne özelmiş gibi dursun dahası hediyeleşmenin günü olsun diye düşünmesini
istemedim..

bir cüdan aldım bu arada, gerçekten ihtiyacı vardı, almayı düşünüyordu..birinizdi ama kim anımsayamadım.içine benim güzel :21:
ve beğendiği vesikalık bir fotoğrafımı koydum ve bir sürü aşk sözcüğü olan güzel bir kart..:17:

rım balım peteğim, gülüm dalım çiçeğim
bilsem mi öleceğim, yine seni seveceğim :38:

Eylül
Bazen dünya kadar evrakı bi çırpıda işleyip bitiriyorum bazende 10 tanecik şeyi ellemeye üşeniyorum
Sana da öyle oluyo mu?

Az diye mi kaale almıyorum :1: canım istemiyor diye mi bilmiyorum :17:

o bende de var evet.:31:
şuan aşırı relaksım mesela halbuki işlerim var..
ama kdv yaklaşır var yaa dümnya kadar işi bir çırpıda yaparım..:52:
değişik bir paradoks:37:

Back