aynen aynen...hediye almayı ne zamandır planlıyordum ben..istanbul a geldi geleli almadım..
geçen gün yılbaşı olmadan verdim..sanki o güne özelmiş gibi dursun dahası hediyeleşmenin günü olsun diye düşünmesini
istemedim..
bir cüdan aldım bu arada, gerçekten ihtiyacı vardı, almayı düşünüyordu..birinizdi ama kim anımsayamadım.içine benim güzel
ve beğendiği vesikalık bir fotoğrafımı koydum ve bir sürü aşk sözcüğü olan güzel bir kart..
benim paşam çok sever bu şarkıyıhatta düğün müziği düşünürken öyle hayal ederken yani sorduğumda bu şarkı için güzel demişti...
o bende de var evet.
şuan aşırı relaksım mesela halbuki işlerim var..
ama kdv yaklaşır var yaa dümnya kadar işi bir çırpıda yaparım..
değişik bir paradoks
İyi yapmışsın bende geçenlerde yıl dönümüzde eşime cüzdan aldım çok eskimişti çünkü
Hem gerekli hemde hediye aradan çıksın dedimİsme özel aptırıp içine mektup koydum Hediye kutusuna koydum, yanına da takım anahtarlık ve kartvizitliği vardı zaten.. Bir de fotoğraflarımız kalpli çerçeveye koyup kutuya eklemiştim
Meslek hastalığı herhalde
Birçok arkadaşımda da var
Bi ortak arkadaşımız var eşimle, muhasebe bürosunda çalışıyor
Bazen bi dosyayı önüme koyup öylesine nette gezindiğimi bilirim diyo..
Bazende yoğunluktan başımı kaşıyamam ama bi çırpıda bitiririm diyo
olabilir canım, bence de çok güzel aşk dolu, arada söylüyorum ben de sevgi patlaması yaşadığımda
evet evet anımsıyorum ben..
inanır mısın daha doğru düzgün fotoğrafımız yok..hem ben hem o çok fotoğrafa meraklı değiliz..
geçende de unutmuşum yanıma almayı makineyi, sultanahmet civarındaydık tam da..
yoksa güzel şeyler var yapılacak mesela masa takvimi..masa başı çalışanlar için fotoğraflarla oluşturulan
14 Şubatta ne yapsak ki
Yani resmimizden puzzle yaptırmayı düşündüm ama çok mu baydım bu resim işini diyorum
Doğum gününde de kişiye özel evlilik cüzdanı yaptırmıştım çünkü
Şöyle
Eki Görüntüle 576739
14 Şubatta ne yapsak ki
Yani resmimizden puzzle yaptırmayı düşündüm ama çok mu baydım bu resim işini diyorum
Doğum gününde de kişiye özel evlilik cüzdanı yaptırmıştım çünkü
Şöyle
Eki Görüntüle 576739
güzel duruyor canım neden bayacaksın ki..
ben de olsam türlü türlü nakşederdim fotoğrafları..
bir de hediyeleşmeyi normalde seviyorum ben ama daha yeni yeni bir araya gelince aklıma geliyor..
öncesinde çok olmadı..bir de eskiden daha heycanlıydım bu hediye işlerinde vs..zamanla köreldiğimi düşündüm .
çok hevesli olamıyorum ne yapsamda:26:
ayy sevgililer günü var bi de dimi off off çok üst üste gelio bunlar yaa
Benimse tam tersi
Ben ne hediye alınır edilir bilmezdim
Tek babama hediye almıştım çünkü erkek olarak
Ona aldığım gibi kazak, gömlek, parfüm alıyordum eşime debiraz eşimin inceliğinde biraz da evlendikten sonra yontulup bunları internet sayesinde de olsa başardım
ben daha yeni yıl hediyesi bulamadım pöfff
ilk olmasının çok katkısı vardır
benim ilk sevgilim değil, öncesinde erkek arkadaşlarım oldu ve yaşadığım üzüntülerin etkisi vardır mutlak..
ama şuan duyduğum heyecan daha da fazla..
her dinlediğimde bir duygusallık başlıyor içimde...
hediye çok yorucu bir konu. Kadercim bence fotolu bir şey yaptırma çok yaptıysan. ben de notlu bir şey yapmıcam, çocuğun kutusu oluşmuş artık not kutusubıkmıştır bence, söylemiyor ama. bırakıcam bir süre. bir şey bulmak zor olacak :44:
bestcim oldu her şey, çoooooooooooooook sağol çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?