2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

İyi yapmışsın bende geçenlerde yıl dönümüzde eşime cüzdan aldım çok eskimişti çünkü
Hem gerekli hemde hediye aradan çıksın dedim İsme özel aptırıp içine mektup koydum Hediye kutusuna koydum, yanına da takım anahtarlık ve kartvizitliği vardı zaten.. Bir de fotoğraflarımız kalpli çerçeveye koyup kutuya eklemiştim

o bende de var evet.
şuan aşırı relaksım mesela halbuki işlerim var..
ama kdv yaklaşır var yaa dümnya kadar işi bir çırpıda yaparım..
değişik bir paradoks

Meslek hastalığı herhalde
Birçok arkadaşımda da var
Bi ortak arkadaşımız var eşimle, muhasebe bürosunda çalışıyor
Bazen bi dosyayı önüme koyup öylesine nette gezindiğimi bilirim diyo..
Bazende yoğunluktan başımı kaşıyamam ama bi çırpıda bitiririm diyo

evet evet anımsıyorum ben..
inanır mısın daha doğru düzgün fotoğrafımız yok..hem ben hem o çok fotoğrafa meraklı değiliz..
geçende de unutmuşum yanıma almayı makineyi, sultanahmet civarındaydık tam da..

yoksa güzel şeyler var yapılacak mesela masa takvimi..masa başı çalışanlar için fotoğraflarla oluşturulan

evet bugün hiç halim yoktu gerçekten..
yeni yeni açıldım..

14 Şubatta ne yapsak ki
Yani resmimizden puzzle yaptırmayı düşündüm ama çok mu baydım bu resim işini diyorum
Doğum gününde de kişiye özel evlilik cüzdanı yaptırmıştım çünkü
Şöyle

Eki Görüntüle 576739

güzel duruyor canım neden bayacaksın ki..

ben de olsam türlü türlü nakşederdim fotoğrafları..

bir de hediyeleşmeyi normalde seviyorum ben ama daha yeni yeni bir araya gelince aklıma geliyor..
öncesinde çok olmadı..bir de eskiden daha heycanlıydım bu hediye işlerinde vs..zamanla köreldiğimi düşündüm .
çok hevesli olamıyorum ne yapsamda:26:

ayy sevgililer günü var bi de dimi off off çok üst üste gelio bunlar yaa

Benimse tam tersi
Ben ne hediye alınır edilir bilmezdim
Tek babama hediye almıştım çünkü erkek olarak
Ona aldığım gibi kazak, gömlek, parfüm alıyordum eşime de biraz eşimin inceliğinde biraz da evlendikten sonra yontulup bunları internet sayesinde de olsa başardım

bizim dans müziğimiz buydu. ekranda slayt vardı ve şarkının sözleri bize ait resimlerin altında geçiyordu. çok duygulanmıştım, eşimin özel çabasıyla oluşturulmuştu, benim fikrim değildi. şarkıyı da o seçmişti. özellikle "bana bir melek gönderdin" sözünün olduğu slaytta bizim resmimizi görünce çok duygulanmıştım.

[video=youtube;m42kGE_8IOY]http://www.youtube.com/watch?v=m42kGE_8IOY[/video]

ilk olmasının çok katkısı vardır
benim ilk sevgilim değil, öncesinde erkek arkadaşlarım oldu ve yaşadığım üzüntülerin etkisi vardır mutlak..
ama şuan duyduğum heyecan daha da fazla..

her dinlediğimde bir duygusallık başlıyor içimde...

hediye çok yorucu bir konu. Kadercim bence fotolu bir şey yaptırma çok yaptıysan. ben de notlu bir şey yapmıcam, çocuğun kutusu oluşmuş artık not kutusu bıkmıştır bence, söylemiyor ama. bırakıcam bir süre. bir şey bulmak zor olacak :44:

ben daha yeni yıl hediyesi bulamadım pöfff

Ben onu pas geçiyorum

ilk olmasının çok katkısı vardır
benim ilk sevgilim değil, öncesinde erkek arkadaşlarım oldu ve yaşadığım üzüntülerin etkisi vardır mutlak..
ama şuan duyduğum heyecan daha da fazla..

İlk olması güzel olduğu kadar komikte çok tecrübesizim ama o da aynı
Sevindim senin adına , heyecan güzel şey

Bende hiç notlu bişey yapmadım galiba
Şey baktım şimdi aşk kavonozu? Ona notları sne mi yazıyorsun hazır mı geliyor :26:

kavanozu kendin hazırlayabilirsin canım, siparişe gerek yok bence. yazarsın içine sürekli, benim posta kutusu projeme benzer
ondan gizli de yapmaya çalışma boşver. görsün heyecanını, tatlılığını, onu yaparkenki saflığını... çok güzel şeyler bunlar
bana dün mesela eşim aldığım iki mendili getirdi, bunları ne yapayım dedi. ben de onlara ismimizi işlicem, dursun aldığın yerde dedim, boşverin ne saklıcaz
bu arada eylül, mendil bulmak çok zor oldu benim için. adamlar saf saf baktılar yüzüme, biri kurulama mendili anladı mesela, biri de fiskos mendili

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…