benide alın aranıza yahuhep kendi aranızda konuşuyorsunuz.d
hasta olup rapor alıp evimde uyuyaydım iyiydi mışıl mışıl, sıcacık
amelie'yi canım. bakalım nasıl bir filmmiş
Bende aynından istiyorumda, ben hasta olunca bile evde iş yapıyorum...
O yüzden almayayım, hastalıkta çekilmiyor bee...
souvvenir ya çok kötü bir şey ama bizim meyveyle hiç aramız yok
bu arada hastalık dedik, sayfaya patoloji diye bir üye geldi iyi mi
hoşbuldum napıyorsunuzbakim:)
souvvenir ya çok kötü bir şey ama bizim meyveyle hiç aramız yok
bu arada hastalık dedik, sayfaya patoloji diye bir üye geldi iyi mi
meyve suyu deneseniz? hani şu makinalardan alıp içine her birinden atıp karıştırsanız...mmmm
süper süperrrr
meyve suyu deneseniz? hani şu makinalardan alıp içine her birinden atıp karıştırsanız...mmmm
süper süperrrr
Bizde alacağız o makinadan, eşim çok beğendi geçende.
Araştırma içerisindeyiz...
bende unutma beni yi izliyorum
onu da bebeğimz olunca -hayırlı zamanda inşallah- almayı planladım ben hep. marketten alıyoruz, tabi o da hiç sağlıklı değil. ama bir aydır iki nar durur mu evde, duruyor. sevmiyoruz ki. ben tatlı zaten hiç sevmem, tuzlu şeyleri çok severim. o da sevmiyor, sadece muz seviyor :26: alsak yer miyiz bilmiyorum, şimdiye kadar denedik başarılı olamadık ama bulundursak iyi olacak
Bende aynından istiyorumda, ben hasta olunca bile evde iş yapıyorum...
O yüzden almayayım, hastalıkta çekilmiyor bee...
onu da bebeğimz olunca -hayırlı zamanda inşallah- almayı planladım ben hep. marketten alıyoruz, tabi o da hiç sağlıklı değil. ama bir aydır iki nar durur mu evde, duruyor. sevmiyoruz ki. ben tatlı zaten hiç sevmem, tuzlu şeyleri çok severim. o da sevmiyor, sadece muz seviyor :26: alsak yer miyiz bilmiyorum, şimdiye kadar denedik başarılı olamadık ama bulundursak iyi olacak
canım eğer meyve suyu içmeyi seviyorsanız bana sorarsan bir an önce marketten almayı kesin.
içlerinde yüksek oranda şeker var bırak katkı maddelerini ve neden yapıldıklarını..bu da zamanla
insülin direncini kötü etkiliyor işte.tatlı sevmiyorsun belki ama .
bebek için de önce sağlıklı vücutlar lazım..ben son dönemde ihmal ettim belki ama
kararınca yoğurt ve süt tüketmeyi seviyorum..
biliyorum canım, ben almıyorum ki eşim alıyor zaten :44: taş devri diyeti kitabını mı okudun sen? ben onu okuyunca hayatım değişmişti yatabi çevredekilerin de değişiyor ve acaip tepkisel oluyorlar. ordaki hamilelik için özel önerileri mutlaka uygulamak istiyorum zamanı geldiğinde. ekmek yapma makinesi almıştım mesela ekmek az tüketelim ve katkısız tüketelim diye. ama sanırım elde yaptığım daha lezzetlime gelmeye başladı. elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, meyveleri de pek tavsiye etmiyor zaten Ahmet Aydın, tabi market meyve suyunun yanında melek kalıyor meyveler. zirai ilaçların katkılarını saymazsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?