2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sağol canım üşüttü galiba. kalın giyip yat diyorum yatmıyorum, arkadaş hala yazda kaldı aklı
1000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun. eylülcüm tebrikler
best, yardımlarını bekliyorummm

Yasaklı Sitelere Giriş 2013 | Etki Tepki

cnm burda nasıl değiştireceğin yazıyor sen bana özelden mail adresini ver sana amelie nin torrentini gönderim sen olayı çözene kadar filmin iner hem akşama hazır olur

sivas'tayız canım :26:

tamam canım 10 dk dolsun göndereyim mail adresini. bu linke de bakayım.

http://divxplanet.com/sub/s/127211/Le-fabuleux-destin-d-Amlie-Poulain.html

canım bu da altyazısı tıkladığında az aşağıya in altyazıyı indir de , sonra film izlerken filmi açıcaksın ( bunun için gomplayer ya da bs player kullanırsan iyi olur) altyazıyı sürükleyip açılmış olan filmin ekranı üzerine bırakıcaksın

umarım olur. çok sağol canım :)

yoyuldum yoyulduuuum bu film indirme işi bile yordu :44: sabahtan beri çok halsizim ateşim var, başım ağrıyor, hep birlikte hasta olduk ne güzel ne güzel

film iniyormu kaç dk kalmış gösteriyor hızı nasıl ??? bu arada indirilen filmi karşıdan yüklenenler dosyasında bulacaksın

sanırım 45 dk kalmış canım. yahu türkçeyi işaretledik yine ingilizce. hızı yüksek dğeil. yüzde 15 i inmiş şimdiye kadar, alt yazıyı indirdim ama :44:

sanırım 45 dk kalmış canım. yahu türkçeyi işaretledik yine ingilizce. hızı yüksek dğeil. yüzde 15 i inmiş şimdiye kadar, alt yazıyı indirdim ama :44:

dili çok takma onluk pek işin yok, baya hızlı indiyior bu iyi. bu arada %100 tamamlanınca yeşil renk olcak tamamı ortalanıyor dicek üzerini 2 kere tıklarsan indirilen dosyayı kendiliğinden açar sen bitince falan yaz altyazı ile açmayı takıldığında ben yardımcı olurum kuzum

bende biraz hasta olaydım iyiydi

hasta olan birini bulman kafi canım. hasta insan vampir gibi oluyor vampirler de ısırınca vampir yapıyordu di mi :44: alacakaranlığın sadece bir tanesini izlemiştim ve aklımda böyle kalmış.
best, yardımların için çok sağol

Teşekkür ederim yapar o da henüz aklına birşey gelmemiş olabilir
Benim montlarım vardı ama eşim şapkalı aldı yağış olunca takayım diye

İnşallah canım sabırla bekliyorum... :106:

biri beni ayıltıcı bişiyler söylesin bayılcimmm

Cancazım bana öyle durumlarda en iyi gelen şey "sade türk kahvesi" oluyor.
Tavsiye ederim...

ayyy noluyo çok hızlandınız nevrim döndü :111::111::111::111:

Ay sorma benim de, bu ne hız yaw...
Neyse 1000 sayfayı doldurdunuz, haydi hayırlısı olsun inşallah...
Bende 501. sayfadasınız

bu hızla gitsek bi haftada 2000e ulaşırız biz

Bana da öyle geliyor valla... Maşallah bugün herkes formunda...

yoyuldum yoyulduuuum bu film indirme işi bile yordu :44: sabahtan beri çok halsizim ateşim var, başım ağrıyor, hep birlikte hasta olduk ne güzel ne güzel

Çok geçmiş olsun canım, kış meyveleri tüketin bol bol, iyi gelecektir muhakkak...

bende biraz hasta olaydım iyiydi

Canım senin şu hastalık merakına hastayım...

hasta olup rapor alıp evimde uyuyaydım iyiydi mışıl mışıl, sıcacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…