sağol canımüşüttü galiba. kalın giyip yat diyorum yatmıyorum, arkadaş hala yazda kaldı aklı
1000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun. eylülcüm tebrikler
best, yardımlarını bekliyorummm
geçmiş olsun canım..siz hangi şehirdesiniz..?
Yasaklı Sitelere Giriş 2013 | Etki Tepki
cnm burda nasıl değiştireceğin yazıyor sen bana özelden mail adresini ver sana amelie nin torrentini gönderim sen olayı çözene kadar filmin iner hem akşama hazır olur
sivas'tayız canım :26:
tamam canım 10 dk dolsun göndereyim mail adresini. bu linke de bakayım.
sivas'tayız canım :26:
tamam canım 10 dk dolsun göndereyim mail adresini. bu linke de bakayım.
http://divxplanet.com/sub/s/127211/Le-fabuleux-destin-d-Amlie-Poulain.html
canım bu da altyazısı tıkladığında az aşağıya in altyazıyı indir de , sonra film izlerken filmi açıcaksın ( bunun için gomplayer ya da bs player kullanırsan iyi olur) altyazıyı sürükleyip açılmış olan filmin ekranı üzerine bırakıcaksın
umarım olur. çok sağol canım :)
film iniyormu kaç dk kalmış gösteriyor hızı nasıl ??? bu arada indirilen filmi karşıdan yüklenenler dosyasında bulacaksın
film iniyormu kaç dk kalmış gösteriyor hızı nasıl ??? bu arada indirilen filmi karşıdan yüklenenler dosyasında bulacaksın
yoyuldum yoyulduuuumbu film indirme işi bile yordu :44: sabahtan beri çok halsizim ateşim var, başım ağrıyor, hep birlikte hasta olduk ne güzel ne güzel
sanırım 45 dk kalmış canım. yahu türkçeyi işaretledik yine ingilizce. hızı yüksek dğeil. yüzde 15 i inmiş şimdiye kadar, alt yazıyı indirdim ama :44:
kasım'da aşk başkadır'ı da indirmek istiyorum ama ben :44: ama çok yoruldum
bende biraz hasta olaydım iyiydi
Teşekkür ederimyapar o da henüz aklına birşey gelmemiş olabilir
Benim montlarım vardı ama eşim şapkalı aldı yağış olunca takayım diye
biri beni ayıltıcı bişiyler söylesin bayılcimmm
ayyy noluyo çok hızlandınız nevrim döndü :111::111::111::111:
bu hızla gitsek bi haftada 2000e ulaşırız biz
yoyuldum yoyulduuuumbu film indirme işi bile yordu :44: sabahtan beri çok halsizim ateşim var, başım ağrıyor, hep birlikte hasta olduk ne güzel ne güzel
bende biraz hasta olaydım iyiydi
hasta olan birini bulman kafi canım. hasta insan vampir gibi oluyorvampirler de ısırınca vampir yapıyordu di mi :44: alacakaranlığın sadece bir tanesini izlemiştim ve aklımda böyle kalmış.
best, yardımların için çok sağol
hangi filmi indiriyosunuz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?